January 24, 201411 yr Czasem Neway nie miał odejść z RB po zakończeniu poprzedniego sezonu i zająć się projektowaniem jachtów?
January 24, 201411 yr Bujda, nikt by nie odszedł po takich sukcesach (chociaż Newey wspominał, że presja jest coraz większa, a luk w regulaminie coraz mniej). Odejdzie, jak RBR przestanie wygrywać.
January 24, 201411 yr Wiadomo coś może kto będzie transmitował nowy sezon? Podobno Polsat negocjował przedłużenie licencji, ale nie wiem co z tego wyszło. RTL przenieśli na astrę i pewnie będzie kupa. Zostanie internet. :confused: Streamy internetowe to dla mnie jedyna sensowna opcja. Cały poprzedni sezon tak obejrzałem i o ile rozdzielczość transmisji nie zachwycała, o tyle duet Croft & Brundle (no, do tego Ted Kravitz) to zupełnie inna jakość w porównaniu do naszych smutnych komentatorów.
January 24, 201411 yr Też czytałem że miał odejść i chyba na portalach zagranicznych też o tym pisali. Od tego sezonu wkładają te silniczki elektryczne które będą się włączać przy wjeździe do Pitstopu czy od następnego ?.
January 24, 201411 yr bo nie ma asymetrycznego podwójnego nosa wyglądającego jak robiony przez jakieś niedorozwiniętego dzieciaka na ostrych drugach, czy nie ma nosa przypominającego siusiaka w kondomie? dla mnie to co pokazał Lotus czy Williams to straszna żałość, McLaren też się nie popisał... niestety psucie wizualnej strony F1 trwa w najlepsze, zaczęło się od wąziutkiego tylnego spoilera, potem te paskudne kacze nosy, a teraz takie coś co ciężko opisać i zrozumieć... o psuciu silników wolę nie wspominać... oby chociaż poziom na torze był na dobrym poziomie... Edited January 24, 201411 yr by pawel_k
January 24, 201411 yr matko, przecież tam nie będzie wyborów miss toru i kibice nie będą robili głosowania który z nich ładniejszy bolid ma zapierdalać i zarabiać na siebie
January 24, 201411 yr Author na temat podwójnego, ekhem zwisu przedniego, Lotusa. wycwanili się. http://www.autosport.com/news/report.php/id/112265 co do dyskusji o wygląd. owszem, bolidy mają być szybkie i robić swoje ale F1 to w końcu królowa motorsportu więc wygląd i prezencja zobowiązują. pamiętam jak narzekaliśmy na wygląd nosów w ostatnich sezonach, szczególnie ten ostatni łamany. teraz to wydają się piękne bo jednak może być gorzej.
January 25, 201411 yr a mi się ten podwójny nos Lotusa mega podoba handluj z tym Też mi się podoba, zresztą malowanie robi swoje. Taki F138 wyglądał strasznie kiczowato przez zbyt dużą domieszkę czerni.
January 25, 201411 yr Ferrari ma na reszcie swój tunel do testowania aerodynamiki, miejmy nadzieję, że ten odkurzacz wypadł w nim najlepiej.
January 25, 201411 yr Ja tam liczę na to, że producenci oranżady znowu utrą nosa włoskim bufonom. A jak nie oni, to może ktoś inny.
January 25, 201411 yr Czasy Ferrari minęły bez powrotnie. Teraz nastał czas Redbulla i ich zespołu. Ale widzę że ślepi fanatycy są wśród fanów F1 nadal wierząc że ferrari podniesie się z ruin. Ja tam kibicuje Raikonenowi w czymkolwiek ma startować i jakkolwiek było by brzydkie.
January 25, 201411 yr Ferrari ,by na pewno uratowało powrót Rossa Brawna . BTW,ale ussr Ferrari to ty szanuj ,co?nic nie minęły... Edited January 25, 201411 yr by Darude
January 25, 201411 yr Czasy Ferrari minęły bez powrotnie. Teraz nastał czas Redbulla i ich zespołu. Ale widzę że ślepi fanatycy są wśród fanów F1 nadal wierząc że ferrari podniesie się z ruin. Ja tam kibicuje Raikonenowi w czymkolwiek ma startować i jakkolwiek było by brzydkie. Ale co to ma do rzeczy? Za Red Bullem i Vettelem nie przepadam odkąd pamiętam, a to że obecnie rządzą i dzielą w F1 nie ma nic do rzeczy w tej sprawie. Nie jestem sezonowcem, który kibicuje jak wiatr zawieje . Raikonnen na propsie, wiadoma sprawa.
January 25, 201411 yr Kto utożsamia się z Red Bullem ,czy z Vettelem ?mało kto.Za kilka lat pewnie znikną ze sceny (wystarczy ,ze Newey zniknie),a Ferrari będzie nadal. Edited January 25, 201411 yr by Darude