Skocz do zawartości

Wiedźmin 3: Dziki Gon

Featured Replies

Opublikowano

Najpierw niech się w końcu sama gra ukaże- potem niech trąbią o fabularnych DLC.

Przecież własnie po to o tym mówią, żebyś wiedział czy chcesz brać season passa czy nie. 

• Odpowiedzi 12,1 tys.
  • Wyświetleń 959,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Pierwszy? Przepraszam, ale musze wam to zrobić.  Łatka sie sciąga, a w tle leci soundtrack. Za chwile kotary zasłaniam, a browar z sokiem malinowym nalany, drugi bo jednego już walnąłem z wrażen

• Pogralem troche godzin i nie dam rady wiecej. Krotko mowiac,gra jest do bani i prze hype'owana cos w stylu Watch_Dogs(chociaz dobrze sie tam bawilem).   Gram na PC i podczas wiekszej rozroby gra gub

Opublikowano

Takie tam jeszcze drobne bonusowe info o dużych dodatkach. 

Nadchodzące dodatki zaoferują zupełnie nową zawartość, przedmioty i przeciwników oraz wprowadzą do gry nowych bohaterów i postaci znane i lubiane przez fanów uniwersum.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Jedyny minus tych DLC jaki przychodzi mi do głowy to taki, że jeszcze bardziej opóźnią one premierę Cyberpunk i pewnie zagramy w niego najwcześniej w 2020 :P

Nie, tym DLC zajmuje się studio w Krakowie. Jak skończą W3 to pewnie wszystkie siły z głównego studia pójdą w CP2077.

Opublikowano

Nadchodzące dodatki zaoferują zupełnie nową zawartość, przedmioty i przeciwników oraz wprowadzą do gry nowych bohaterów i postaci znane i lubiane przez fanów uniwersum.

Jak bedzie Regis to wyłożę ojro i bedzie to moim pierwszym dlc kupionym w zyciu

Opublikowano

Jak bedzie Regis to wyłożę ojro i bedzie to moim pierwszym dlc kupionym w zyciu

Coś mi się wydaje, że będzie nawet w podstawce :P Jeżeli okaże się, że jednak nie to jest szansa na spotkanie z sukkubem, z którym często znikał w Toussaint :P

Opublikowano

Regisa raczej nie będzie, bo

nie zdążyłby się zregenerować po wpierdolu od Vilgefortza

Opublikowano

Regisa raczej nie będzie, bo

nie zdążyłby się zregenerować po wpierdolu od Vilgefortza

Chyba, że magicznie przyspieszą ten proces :P

A tak swoją drogą:

Niemiecka strona Gamereactora przynosi takie oto info, że z rozmów redakcji z Redami wynika, że podczas wewnętrznych testów gry najszybszy speedrun jaki udało się osiągnąć Redom to 25 godzin - wiązało się to z wyborem optymalnej trasy, wybieraniem najkrótszych opcji dialogowych itp.

http://www.gamereactor.de/News/231614/

Opublikowano

Regis to jedna z najlepszych postaci w książkach... jeżeli w końcu dadzą go do gry - choćby nawet do dodatku, to :obama:

Opublikowano

Ja chcialbym jeszcze talara zobaczyc i jego "to jak kórva będzie, robimy interes?" :) Po cichu licze na jakis powrot Vilge, ale to chyba niemozliwe.

Opublikowano

Regis, talar, borch, percival to 4 postacie jakie chciałbym aby wróciły. No oczywiście zoltan, yarpen, yenefer, ciri, wiedźmini z caer czy dijkstra wiadomo już że będą :)

No i feldmarszałka dude chętnie bym k u r w a mać zobaczył :D

Opublikowano

stwórzcie temat o kupowaniu wiedzmina gdzies, bo znowu bedzie trzeba oglądac te sklepowa guwnoburze kto za ile kupil, zamiast czytac newsy o grze.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Opublikowano

O ja Cie pierydole....  :obama: :exact: :ohboy:

lhjhbB9.gif

Opublikowano

i nurkowanie będzie! :)

tego chyba wcześniej nie pokazywali na żadnym video

Opublikowano

pokazywali kilka razy, raz w jakich kryptach raz w otwartym oceanie gdzie dookoła potwory nurkowały za tobą

Edytowane przez kermit

Opublikowano

JmBkN.gif

Omg, juz nie ogladam zadnego video... I czekam na kuriera...

Opublikowano

JAK KUPIĘ  gierę w uk na ps4 będzie  polskie audio czy tylko  angielskie ??????????

Opublikowano

Przed tym gameplay trailerem oni na prawdę niewiele pokazali. 

Moja reakcja podczas oglądania:

Crying-happy-tears.gif

Opublikowano

JAK KUPIĘ  gierę w uk na ps4 będzie  polskie audio czy tylko  angielskie ??????????

SKĄD MAMY WIEDZIEĆ ??????????

Opublikowano

Roz*bal mnie na kawalki wampir w trumnie xD

I komentarz inspirowany ta scena:

-Is it May 19th yet?

-... No

-Then fuck off

:dynia:

Przez te gre strace kontakt z rzeczywistoscia :(

Opublikowano

Pewnie znowu gameplay z PC :/ Pokzali by wreszcie coś z konsol

Opublikowano

przyznam, że tak gra mnie ni ziębi ni grzeje, ale ten trailer to bardzo dobry trailer jest. 

Opublikowano

Miałem nic nie oglądać do premiery, no ale... :D  To będzie moja gra roku i być może generacji :) Poprzednie części były bardzo fajne, owszem miały "większe" wady, ale mimo wszystko bardzo dobrze wspominam. W sumie wszystko mnie się podoba jak na razie. Oby kwiecień i początek maja szybko minęły :D