Opublikowano 8 kwietnia 201510 l Najpierw niech się w końcu sama gra ukaże- potem niech trąbią o fabularnych DLC. Przecież własnie po to o tym mówią, żebyś wiedział czy chcesz brać season passa czy nie.
Opublikowano 8 kwietnia 201510 l Takie tam jeszcze drobne bonusowe info o dużych dodatkach. Nadchodzące dodatki zaoferują zupełnie nową zawartość, przedmioty i przeciwników oraz wprowadzą do gry nowych bohaterów i postaci znane i lubiane przez fanów uniwersum. Edytowane 8 kwietnia 201510 l przez Hum
Opublikowano 8 kwietnia 201510 l Jedyny minus tych DLC jaki przychodzi mi do głowy to taki, że jeszcze bardziej opóźnią one premierę Cyberpunk i pewnie zagramy w niego najwcześniej w 2020 Nie, tym DLC zajmuje się studio w Krakowie. Jak skończą W3 to pewnie wszystkie siły z głównego studia pójdą w CP2077.
Opublikowano 8 kwietnia 201510 l Takie tam jeszcze drobne bonusowe info o dużych dodatkach. Nadchodzące dodatki zaoferują zupełnie nową zawartość, przedmioty i przeciwników oraz wprowadzą do gry nowych bohaterów i postaci znane i lubiane przez fanów uniwersum. Jak bedzie Regis to wyłożę ojro i bedzie to moim pierwszym dlc kupionym w zyciu
Opublikowano 8 kwietnia 201510 l Takie tam jeszcze drobne bonusowe info o dużych dodatkach. Nadchodzące dodatki zaoferują zupełnie nową zawartość, przedmioty i przeciwników oraz wprowadzą do gry nowych bohaterów i postaci znane i lubiane przez fanów uniwersum. Jak bedzie Regis to wyłożę ojro i bedzie to moim pierwszym dlc kupionym w zyciu Coś mi się wydaje, że będzie nawet w podstawce Jeżeli okaże się, że jednak nie to jest szansa na spotkanie z sukkubem, z którym często znikał w Toussaint
Opublikowano 8 kwietnia 201510 l Regisa raczej nie będzie, bo nie zdążyłby się zregenerować po wpierdolu od Vilgefortza
Opublikowano 8 kwietnia 201510 l Regisa raczej nie będzie, bo nie zdążyłby się zregenerować po wpierdolu od Vilgefortza Chyba, że magicznie przyspieszą ten proces A tak swoją drogą: Niemiecka strona Gamereactora przynosi takie oto info, że z rozmów redakcji z Redami wynika, że podczas wewnętrznych testów gry najszybszy speedrun jaki udało się osiągnąć Redom to 25 godzin - wiązało się to z wyborem optymalnej trasy, wybieraniem najkrótszych opcji dialogowych itp. http://www.gamereactor.de/News/231614/
Opublikowano 8 kwietnia 201510 l Regis to jedna z najlepszych postaci w książkach... jeżeli w końcu dadzą go do gry - choćby nawet do dodatku, to
Opublikowano 9 kwietnia 201510 l Ja chcialbym jeszcze talara zobaczyc i jego "to jak kórva będzie, robimy interes?" Po cichu licze na jakis powrot Vilge, ale to chyba niemozliwe.
Opublikowano 9 kwietnia 201510 l Regis, talar, borch, percival to 4 postacie jakie chciałbym aby wróciły. No oczywiście zoltan, yarpen, yenefer, ciri, wiedźmini z caer czy dijkstra wiadomo już że będą No i feldmarszałka dude chętnie bym k u r w a mać zobaczył
Opublikowano 9 kwietnia 201510 l http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=5252132689 normalnie okazja na Edycję Kolekcjonerską
Opublikowano 10 kwietnia 201510 l stwórzcie temat o kupowaniu wiedzmina gdzies, bo znowu bedzie trzeba oglądac te sklepowa guwnoburze kto za ile kupil, zamiast czytac newsy o grze.
Opublikowano 10 kwietnia 201510 l i nurkowanie będzie! tego chyba wcześniej nie pokazywali na żadnym video
Opublikowano 10 kwietnia 201510 l pokazywali kilka razy, raz w jakich kryptach raz w otwartym oceanie gdzie dookoła potwory nurkowały za tobą Edytowane 10 kwietnia 201510 l przez kermit
Opublikowano 10 kwietnia 201510 l Ja też. Taki gameplay series był mi potrzebny. Boże co to będzie za gra
Opublikowano 10 kwietnia 201510 l JAK KUPIĘ gierę w uk na ps4 będzie polskie audio czy tylko angielskie ??????????
Opublikowano 10 kwietnia 201510 l Przed tym gameplay trailerem oni na prawdę niewiele pokazali. Moja reakcja podczas oglądania:
Opublikowano 10 kwietnia 201510 l JAK KUPIĘ gierę w uk na ps4 będzie polskie audio czy tylko angielskie ?????????? SKĄD MAMY WIEDZIEĆ ??????????
Opublikowano 10 kwietnia 201510 l Roz*bal mnie na kawalki wampir w trumnie xDI komentarz inspirowany ta scena:-Is it May 19th yet? -... No -Then fuck off Przez te gre strace kontakt z rzeczywistoscia
Opublikowano 10 kwietnia 201510 l przyznam, że tak gra mnie ni ziębi ni grzeje, ale ten trailer to bardzo dobry trailer jest.
Opublikowano 10 kwietnia 201510 l Miałem nic nie oglądać do premiery, no ale... To będzie moja gra roku i być może generacji Poprzednie części były bardzo fajne, owszem miały "większe" wady, ale mimo wszystko bardzo dobrze wspominam. W sumie wszystko mnie się podoba jak na razie. Oby kwiecień i początek maja szybko minęły