Opublikowano 28 listopada 20241 r Kupiłem na wyprzedaży na steamie żeby zrobić benchmark na PC i może ktoś przejdę. W sumie to grałem w to tylko raz na premierę na PS4. The Witcher 3 HD Reworked Project NextGen Edition at The Witcher 3 Nexus - Mods and community Ten mod styka czy coś jeszcze trzeba zainstalować chłopcy PCtowcy?
Opublikowano 28 listopada 20241 r Mi oprócz moda Hoods wystarczy tylko Fast Travel Everywhere. W graficzne się nie bawię, bo nie mam rtxa.
Opublikowano 28 listopada 20241 r Wygrałem turniej w Passiflorze i zdobyłem całą kolekcję kart do gwinta Może tylko pierwszy przeciwnik sprawił nieco problemów, ale słabe karty akurat wylosowałem. Reszta była banalna Spoiler Chociaż bitka z trzecim przeciwnikiem to tak ledwo ledwo. Ale wynagrodziłem to sobie na koniec Zajebista gierka
Opublikowano 28 listopada 20241 r Ten w Krew i Wino będzie trudniejszy. Grasz nową talią, nie ma sejwa między partiami i trzeba pokonać 4 przeciwników.
Opublikowano 29 listopada 20241 r Mnie dalej ten gwint nie potrafi przekonać. Próbowałem nawet ale... to nie dla mnie.
Opublikowano 29 listopada 20241 r Nie myślałem nawet, że ta minigierka aż tak bardzo mi podejdzie od samego początku. Naprawdę sporo czasu można przy niej spędzić i świetnie się bawić. W tym turnieju z 1 przeciwnikiem wygrałem dosłownie 1:0 w trzeciej rundzie, wcześniej obaj niemal wyprztykaliśmy się z kartCo chwila leciały szpiegusy z obu stron, a za chwilę przejmowanie ich manekinem
Opublikowano 29 listopada 20241 r Dżenyfer dalej na tym skelige sobie marznie, sama... Może jej pocztówkę wysłać? Obrazek mam, ktoś w Novigradzie pewnie wydrukuje Spoiler
Opublikowano 30 listopada 20241 r Porobiłem eksperymenty w mutacjach pod Aard i Igni- miecze nie są potrzebne. Te w sumie by się nowe przydały, ale brakuje mi niecałe 3 poziomy żeby ich używać. Póki co trzeba przytrzeć nosa pewnej karmazynowej pierdole. Chyba w tym roku na to Skellige nie dotrę z fabułą.
Opublikowano 30 listopada 20241 r Skellige bardzo fajne fabularnie, wczoraj skończyłem akurat i dojechałem Spoiler Do Kaer Mohren z jakąś poczwarą zgarniętą z kasztelu Wrońce. Ohyda
Opublikowano 1 grudnia 20241 r Tyle gratów w skrzyni i nie ma komu tego sprzedać, bo kupcy za mało hajsu mają na stanie. 295k koron, to już nawet tych mieczy nie zbieram, tylko żarcie i kasę.
Opublikowano 4 grudnia 20241 r @Paolo1986 ja w końcu też dotarłem na wyspy, nie minęło dużo czasu i już miałem ochotę z 20 razy kopnąć dżenyfer w rzyć, bo tak mnie wnerwiła. Człowiek na stypie chciał kulturalnie napić się wódeczki, porozmawiać z ludźmi na poziomie i nawet na to mu to wstrętne babiszcze nie pozwoliło.
Opublikowano 5 grudnia 20241 r @Paolo1986 schlali się bo jak inaczej mogli z nią wytrzymać. Ja do tej balangi mam jeszcze kilka(naście) misji.
Opublikowano 5 grudnia 20241 r Kumple spotkali się po dłuższym czasie, to i było o czym opowiadać. O suchym pysku się nie dało, to sobie popili Sam byłem ciekaw, jak ta impreza się skończy Teraz w sumie mógłbym ruszać Spoiler Na wyspę mgieł. Zebrałem sobie całą drużynę do obrony Kaer Mohren Ale jak to zwykle bywa, zająłem się najpierw misjami pobocznymi, zbieraniem rynsztunków i zleceniami na potwory Edytowane 5 grudnia 20241 r przez Paolo1986
Opublikowano 6 grudnia 20241 r 4 raz ogrywam i jakoś nie mam sumienia zrobić innego zakończenia niż dwa poprzednie razy, bo za pierwszym przez niewiedzę mi nie pykło co chciałem.
Opublikowano 6 grudnia 20241 r Nie wiem, jakie zakończenie mnie czeka, ale Spoiler na pewno nie oddam Ciri Emhyrowi
Opublikowano 6 grudnia 20241 r A moim zdaniem to najlepsze zakończenie i scena pożegnania jest lepsza niż cokolwiek zobaczysz w innych wariantach.
Opublikowano 6 grudnia 20241 r @Zwyrodnialec Dla mnie z tym zakończeniem jak Spoiler Geralt odbiera miecz to od razu wiadomo że dla Ciri, choć grając miałem odczucie jakby redzi chcieli zrobić z tego tajemnicę aż do momentu jak ją widać.
Opublikowano 7 grudnia 20241 r Jestem po dużej bitwie Spoiler w Kaer Mohren i smuteczek spory Spoiler po śmierci Vesemira. Ciri też bardzo to przeżyła. Ruszyliśmy w każdym razie dalej Spoiler po zemstę
Opublikowano 9 grudnia 20241 r Przechodząc 4 raz trochę szkoda, że momentami nie ma dodatkowych opcji dialogowych. Począwszy od bycia od razu niemiłym dla dżenyfer, po rozwiązania niektórych zadań- czy to siłą czy za pomocą Aksji.
Opublikowano 9 grudnia 20241 r Coś mi się wydaje, że zbliżam się powoli do końca fabuły Ponad 90 godzin, jeszcze dodatki czekają i całkiem sporo miejsc na mapie nieodkrytych