Songetsu 0 Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 (edited) Jakiej gry dotyczy okładka piątego numeru PSX Extreme? Edited February 7, 2013 by Songetsu Quote
Songetsu 0 Posted February 6, 2013 Author Posted February 6, 2013 Dziękuję za odpowiedź Ornit. Temat można zamknąć. Quote
grzybiarz 10304 Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 A po co Ci to wiedziec? Tez swego czasu szukalem info, ale do filmiku o PE. Quote
Songetsu 0 Posted February 7, 2013 Author Posted February 7, 2013 (edited) Okładka mnie na tyle zainteresowała, że postanowiłem poznać tytuł tej gry, a potem być może ją nawet przejść (obecnie sporządzam listę tytułów, które przeszedłem i mam zamiar przejść). Oczywiście przed założeniem nowego tematu na forum sprawdziłem zawartość numeru piątego, ale nic nie znalazłem, teraz wiem dlaczego, recenzja Overboard! była w numerze czwartym. Swoją drogą do poszukiwania starych recenzji w PSX Extreme świetnie się nadaje spis wszystkich numerów na PPE, wystarczy wpisać w wyszukiwarkę interesujące nas tytuły (lub słowa klucze) i wskazuje nam po chwili w którym numerze dana recenzja się znajduje. Zastanawia mnie do czego się odnosi się Twój akronim "PE" (PSX Extreme? Parasite Eve?) i jak się to ma do mojego tematu? Edited February 7, 2013 by Songetsu Quote
Szwed 644 Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 "PE" to "PSX Extreme", tak jak "PPE" to "Portal PSX Extreme" i czasem piszemy tu "FPE" dla "Forum PSX Extreme". Quote
Recommended Posts