Skocz do zawartości

Vikings - 2013 - HistoryHD

Featured Replies

• Odpowiedzi 195
  • Wyświetleń 21,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• TheAceOfSpades
    TheAceOfSpades

Nowy sezon bdb, w ogóle dla mnie ten serial to iebany mesjasz, począwszy od muzyki, klimat, aktorów, fabułkę, wątki religijne, no wszystko kosi i okrutnie trafia w mój gust. Ten serial jest tym dla ki

• Wypuścili krótki zwiastun 2 połowy sezonu    https://www.youtube.com/watch?v=kYpEjNCs304

• O kierwa zapomnialem. Bedzie dzisiaj ogladane!

Opublikowano

Wygląda na to, że po tej porażce Ragnarowi uda się jednak to co zaplanował :)

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Bardzo lubię takie klimaty. Sezon 1 to dla mnie 7+/10. Jedynie żona Jarla mnie denerwowała. Warto się zabierać za drugi? Będzie 8/10?

Opublikowano

Ściągaj i oglądaj, bo drugi sezon jest bezapelacyjnie lepszy. Trzeci może trochę rozczarować, ale jakiś poziom tam trzymał i dało się obejrzeć.

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Ja nawet trzeciego nie skończyłem bo byla lipa ;/

Opublikowano

Ogladalem najnowszy odcinek i jest bardzo dobrze, poziom nadal trzyma.

ciekawe jaka mine zrobi Rollo jak Ragnar wroci pod Paryz i sie dowie co ten odpier.dala

Opublikowano

Bardzo fajne 2 piersze epizody.

Podoba mi się jak ten serial jest zrealizowany. GoT może buty czyścić.

Opublikowano

GoT może buty czyścić.

To już dawna wiadomo.

Opublikowano

Ja nawet trzeciego nie skończyłem bo byla lipa ;/

:mog: 

Nowy sezon bdb, w ogóle dla mnie ten serial to iebany mesjasz, począwszy od muzyki, klimat, aktorów, fabułkę, wątki religijne, no wszystko kosi i okrutnie trafia w mój gust. Ten serial jest tym dla kinematografii w kontekście wikingów, czym Wardruna & Einar Selvik dla muzyki w takich klimatach  :sorcerer:

Opublikowano

No jakoś tak mnie nie wciągał jak pierwsze dwa sezony i odpusciłem potem pojawiło 10 innych fajniejszych seriali i olałem, ale czeka cały trzeci na dysku zrobię rewatch i dokończe żeby być gotowym na 4.

Opublikowano

GoT może buty czyścić.

To już dawna wiadomo.

Pierwszy raz podzieliłem się tą opinią.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zaje.biście :)

Bjorn niezły kozak, ale walka z

berserkerem mogła być dłuższa nieco. Poza tym nieźle go wykończył i super się oglądało. Po powrocie myślałem, że rozje.bie interes zabierając przy okazji tamtą babkę ze sobą

.

Odcinek piąty już spokojniejszy, ale i tak trzyma poziom. Też tak macie jak widzicie Auslog czy jak sie to pisze, to byście jej łeb ucięli? Wkur.wia mnie konkretnie.

Opublikowano

A to zgoda, irytujacy paszkwil.

Jak on mógł zamienić Lagerthę na tę tyczkę?

Opublikowano

Cały sezon jak na razie bardzo średni, rozciągają go niemiłosiernie, czymś muszą wypełnić te 20 odcinków.

Opublikowano

bishonen rollo zaoral xd