Opublikowano 15 kwietnia 201510 l Wygląda na to, że po tej porażce Ragnarowi uda się jednak to co zaplanował
Opublikowano 24 sierpnia 20159 l Bardzo lubię takie klimaty. Sezon 1 to dla mnie 7+/10. Jedynie żona Jarla mnie denerwowała. Warto się zabierać za drugi? Będzie 8/10?
Opublikowano 24 sierpnia 20159 l Ściągaj i oglądaj, bo drugi sezon jest bezapelacyjnie lepszy. Trzeci może trochę rozczarować, ale jakiś poziom tam trzymał i dało się obejrzeć.
Opublikowano 28 sierpnia 20159 l Po słabszym trzecim sezonie, mam obawy co do czwartego. Oby nie poszli w ilość zamiast jakość.
Opublikowano 21 lutego 20169 l Ogladalem najnowszy odcinek i jest bardzo dobrze, poziom nadal trzyma. ciekawe jaka mine zrobi Rollo jak Ragnar wroci pod Paryz i sie dowie co ten odpier.dala
Opublikowano 27 lutego 20169 l Bardzo fajne 2 piersze epizody. Podoba mi się jak ten serial jest zrealizowany. GoT może buty czyścić.
Opublikowano 3 marca 20169 l Ja nawet trzeciego nie skończyłem bo byla lipa ;/ Nowy sezon bdb, w ogóle dla mnie ten serial to iebany mesjasz, począwszy od muzyki, klimat, aktorów, fabułkę, wątki religijne, no wszystko kosi i okrutnie trafia w mój gust. Ten serial jest tym dla kinematografii w kontekście wikingów, czym Wardruna & Einar Selvik dla muzyki w takich klimatach
Opublikowano 3 marca 20169 l No jakoś tak mnie nie wciągał jak pierwsze dwa sezony i odpusciłem potem pojawiło 10 innych fajniejszych seriali i olałem, ale czeka cały trzeci na dysku zrobię rewatch i dokończe żeby być gotowym na 4.
Opublikowano 6 marca 20169 l GoT może buty czyścić.To już dawna wiadomo. Pierwszy raz podzieliłem się tą opinią.
Opublikowano 19 marca 20169 l Zaje.biście Bjorn niezły kozak, ale walka z berserkerem mogła być dłuższa nieco. Poza tym nieźle go wykończył i super się oglądało. Po powrocie myślałem, że rozje.bie interes zabierając przy okazji tamtą babkę ze sobą . Odcinek piąty już spokojniejszy, ale i tak trzyma poziom. Też tak macie jak widzicie Auslog czy jak sie to pisze, to byście jej łeb ucięli? Wkur.wia mnie konkretnie.
Opublikowano 20 marca 20169 l A to zgoda, irytujacy paszkwil. Jak on mógł zamienić Lagerthę na tę tyczkę?
Opublikowano 30 marca 20169 l Cały sezon jak na razie bardzo średni, rozciągają go niemiłosiernie, czymś muszą wypełnić te 20 odcinków.
Opublikowano 1 kwietnia 20169 l No kurwa i takie odcinki jak ten dzisiejszy to ja rozumiem Edytowane 1 kwietnia 20169 l przez sprite