Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Nie wierze ze na forumku nie ma tematu o tej zacnej kapeli!

przekleje se z lasta info

Kvelertak to norweski zespół, który powstał w 2007r. w Stavanger. W 2007 roku nagrali swoje pierwsze demo. W ich muzyce można usłyszeć wpływy black metalu i punka z dużymi naleciałościami rock’n’rollowymi, dlatego często słyszy się, że grają black’n’roll czy też punk’n’roll. 21 czerwca 2010 roku wydali swój pierwszy album.

i leca z dwa kawalki na dziendobry

http://www.youtube.com/watch?v=yc_zhE9tBeg

http://www.youtube.com/watch?v=mdLo0NptQz4

O ile nie slucham juz prawie w ogole muzyki gitarowej, bo mnie nudzi, tak kvelertak ma to PIE,RDOLNIECIE i polecam ogolnie muzyke tego zacnego zespolu. Jakos ostatnio wydali nowa plyte, ktora sie nazywa Meir i rozpie,rdala system. Ogolnie maja w swojej karierze dwa dlugograje, pierwszy zwie sie tak jak nazwa kapeli.

Z ciekawostek, ich kawalek mjoed lecial przy napisach koncowych filmu troll, taki paradokument o norweskich trollach, hie hie, polecam anyways. No i okladki robi im wokalista baronessy, dżon dyer baizley, swoja droga zayebiste arty

Edytowane przez FARMEROS

• Odpowiedzi 11
  • Wyświetleń 5,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

To ty jesteś tym typem od power metalu?

Opublikowano

xD no nie wierze, że nie ma tematu o tej zacnej kapeli!

btw mają też demo nazywa się 'westcoast holocaust' i jest to najlepsza nagrywka w dorobku ich reszta to popowe gó'wno

Edytowane przez _Be_

Opublikowano
  • Autor

westcoast dałnie

sam jestes popowe go,wno ;(

akurat demo najmniej mi sie podoba

• 3 lata później...
Opublikowano

Myślałem, że nie ma tematu ale jest :) Polecam nowy album, troche różni sie od 2 poprzednich ale jest też moc :) na koncercie też byłem, mega energia ze sceny... i wokalista niezły dzikus  :sorcerer:

Edytowane przez Stillo116

Opublikowano

Kapela jednej płyty, debiut soczysty, dwójka taka ok, a dalej to już szkoda na to guwno czasu, rozmienili się na drobne, utwór powyżej utwierdza w przekonaniu [*]

Edytowane przez TheAceOfSpades

Opublikowano

Coś identycznego o nich napisałem w koncertach jakiś miesiąc temu :D

Za(pipi)isty debiut, kilka fajnych wałków na dwójce i niesłuchalna ostatnia płyta. Jak dla mnie zeszli na psy.

Opublikowano

Wklejam listę kozackich kawałków z nowej płyty:

Dendrofil for Yggdrasil

Nattesferd

Bronsegud

Berserkr

Heksebrann

Przy czym dodam, że są to koncertowe utworki idealne do "dania komuś w mordę, a po koncercie kupienia czegoś ze sklepiku". Te słabsze to kolejno: 1985, Svartmesse, Ondskapens Galakse, Nekrodamus, The Ace of Spades, (pipi)xfus.

Czyli średnia płyta. Nie słaba. A bez tych bonusowych kawałków taka ś r e d n i e j s z a nawet.

• 3 lata później...
Opublikowano

Kvelertak wydaje nową płytę na Walentynki. Drugi singiel ją promujący to dla mnie dziś pewne zaskoczenie. Piosenka po angielsku, z tak oryginalnymi metalowymi rymami jak "dehumanize/vandalize" czy "trading my soul/ready to roll". Do tego gościnnie śpiewa Troy Sanders z Mastodona.

Edytowane przez ogqozo