Skocz do zawartości

Super Mario Sunshine

Featured Replies

Opublikowano

Pograłem dzisiaj trochę w Sunshine i dalej podtrzymuję zdanie, że lepsza niż Galaxy. Pamięta ktoś po ilu gwiazdach pojawia się dojście do planszy z duchami ?

• Odpowiedzi 110
  • Wyświetleń 53 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jak dla mnie najlepszy 3D Mario. Gamecube był moją pierwszą stacjonarną konsolą nie licząc pegazusa, więc pewnie nostalgia robi swoje, ale klimat Isle Delfino był lepszy niż kosmosu z Mario Galaxy. Ro

• Ja może nie grałem, ale mam znajomego, dla którego SMS > SMG poniważ a) SMS jest mniej liniowe b) SMS ma więcej sekretów (a raczej w ogóle je ma) c) SMS nie jest tak łatwy jak SMG

Opublikowano

funditto, ale ty trudne pytania zadajesz - dojdziesz, to będziesz wiedział :) Bawisz się świetnie, a to najważniejsze przecie.

Opublikowano

Ale ja już tą grę przechodziłem kiedyś, dlatego pytam, bo mam wrażenie, że coś już powinno być, a tu się okazuje, że znowu jakąś dziurę w mózgu mam, a w grze nic się nie odkryło ;)

Opublikowano

O ile mi wiadomo to do Sirena Beach za pomocą Yoshiego można się dostać jeśli dobrze pamiętam.

Opublikowano

Kupilem wlasnie druga kopie do kolekcji za 35zl, chyba sie oplacalo :Coolface:

Opublikowano

Dobra cena, jaka wersja, jaki region?

Opublikowano

Nieważne. Dla mnie to jest nawet po tych 12 latach od premiery totalny masterpiece - wart każdej ceny. Unikatowy Marian.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dla mnei to również jeden z najlepszym Mario. Stawiam go na równi z Galaxy 1 i 2 oraz M64. Niektórym osobom się nie podoba odsłona Sunshine natomiast dla mnei to że Mario ma tryskacz to unikatowa nowość, inność tej produkcji, tak samo jak rajska wyspa mi przypadła do gustu. Teraz jedynie co to muszę component do Wii kupić i znowu pogram w Mario Sunhine.

Opublikowano

Dla mnie to 1 spotkanie się z M3D ogólnie zawsze do tej pozycji będę miał sentyment a dała mnóstwo radości i ten motyw muzyczny z Bianco Hills chciałbym remaster hd tej gry na Wii U.

Opublikowano

No jeszcze przydałby się remaster bo tylko hd nie załatwiłoby sprawy albo inaczej, dawać to w 3d na 3dsie

Opublikowano

Nie wiecie jak wygląda Super Mario Sunshine na Wii które jest podpietę compenentem ? jest coś lepiej ?

Opublikowano

Czcionki są czytelniejsze... Ale szału nie ma. Najlepiej wygląda przez WiiU (pomijam nieosiągalny component dla GC). 

Opublikowano

Wersje hd, ala Wind Waker, brałbym z pocałowaniem ręki. Tęsknie za takim Marianem, gdzie czas nas nie trzyma za gardło i można spokojnie eksplorować.

A tu gość wykonał świetną robotę.

grał bym ;)

Edytowane przez kazuyoshi

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Niestety nie, jakby w Super Mario Sunshine była platyna to by była chyba najbardziej hardcorowa wszechczasów.

Opublikowano

W SMS mój brat zrobił 100% jako że była to 1 nasza trójwymiarowa gra z Mario w roli głównej. Ja doszedłem do 100 Shinesprites tylko.

Opublikowano

Niestety nie, jakby w Super Mario Sunshine była platyna to by była chyba najbardziej hardcorowa wszechczasów.

No mnie szlag trafia na tych sekcjach z klockami. Trzeba wyliczyć skok co do milimetra xD

Opublikowano

Trochę z tym jest zabawy ale w Mario już nie takie rzeczy się widziało po SMG2, niebieskie monety są świetnie poukrywane niektóre baaardzo sprytnie. A wracając do tych klocków najlepsze jest w Noki Bay na szczycie :D.