Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

PSX Extreme 189

Oceń okładkę PSX Extreme 189 62 użytkowników zagłosowało

1. 1. Oceń okładkę PSX Extreme 189

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Opublikowano

Ja mam już 23 lata na karku i takie teksty są dziś dla mnie już tylko żałosne.

Ja mam jeszcze o kilka lat wiecej, a publicystyke HIV-a w jego dosc specyficznym stylu niezmiernie sobie cenie.

Choc PSXE juz nie kupuje od roku to felietony autorstwa Hiva, Mazura, Koso, Myszatego moge w ciemno brac, rzadko bylem rozczarowany. A specyficzny styl pisania Hiva to klasa sama w sobie w tym magazynie.

Edytowane przez 2razyjot

• Odpowiedzi 60
  • Wyświetleń 17,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zwyrodnialec
    Zwyrodnialec

A co tu wspominać? Jak ta granda to zwykła strata miejsca. Ani to nie było ciekawe, ani śmieszne. Lepiej byłoby to miejsce przeznaczyć na coś bardziej wartościowego (publicystyka, recenzje itp), niż w

• ta recenzja Riptide to chyba jakiś tekst sponsorowany, przez 6 stron same pochwały z czego 2 może 3 zdania to krótka wzmianka o wadach

• Czasami zastanawiam się czy osoba pisząca w ten sposób naprawdę wierzy w to co zarzuca czy po prostu trzaska podobnym tekstem, bo hejtowanie wszystkiego i wszędzie jest teraz z niezrozumiałych przyczy

Opublikowano

Planujecie jakieś spotkanie redakcyjne by uczcić nowe PPE ? Kiedyś gdzieś czytałem o spotkaniu w stadninie( bydło śmiało można robić). Będzie relacja?

Opublikowano

Choc PSXE juz nie kupuje od roku to felietony autorstwa Hiva, Mazura, Koso, Myszatego moge w ciemno brac, rzadko bylem rozczarowany. A specyficzny styl pisania Hiva to klasa sama w sobie w tym magazynie.

Pójdź do sklepu kup PSX/przeczytaj sam felieton HIVa, to sam się przekonasz, że artykuły od Oszołoma się zmieniły. Ten z cyklu "10 przykazań" jest wręcz denny, a inne jego prace już nie bawią jak kiedys (nie chodzi tu tylko o dorastanie ble ble, ale po prostu o ich poziom)

Opublikowano

W nadchodzącym numerze liczę na dogłębną analizę XOne,porównanie specyfikacjiz PS4 ,komentarze zgredów,może nawet zgrentgen -Mendrek Hiv przemówi do ludu
Btw PS4 ma ułatwioną sprawę ujawnienia wyglądu konsoli (wątpię żeby stworzyli coś bardziej kanciastego i bez wyrazu)
Butcher pewnie już się pakuje do L.A. -fak w tym roku mu zazdroszczę

Opublikowano
  • Autor

Na dogłębne analizy przyjdzie czas po E3, kiedy o obu konsolach będzie zdecydowanie więcej informacji. W numerze czerwcowym spodziewaj się analogicznej relacji z konferencji jak było w przypadku PS4. 

A co do Butchera - już rozpoczął operację "najadania się na zapas", bo na E3 może nie mieć czasu ;)

Opublikowano

Perez coś zaniemógł chyba,  bo mi jeszcze nie odpisał na meila z piątku ;)

Opublikowano
  • Autor

Piątek był dniem przedłużonego weekendu, tak więc święto ;).