Opublikowano 7 maja 201311 l Ja mam już 23 lata na karku i takie teksty są dziś dla mnie już tylko żałosne. Ja mam jeszcze o kilka lat wiecej, a publicystyke HIV-a w jego dosc specyficznym stylu niezmiernie sobie cenie. Choc PSXE juz nie kupuje od roku to felietony autorstwa Hiva, Mazura, Koso, Myszatego moge w ciemno brac, rzadko bylem rozczarowany. A specyficzny styl pisania Hiva to klasa sama w sobie w tym magazynie. Edytowane 7 maja 201311 l przez 2razyjot
Opublikowano 10 maja 201311 l 8. Monika. Wybrałbym inny kierunek myślenia, całkowicie. Ale to zostawię sobie na inną okazję, nie będę tutaj pisał - kontrarta. ciut inaczej http://punkgamer.pl/artykul/im-wiecej-kupujesz-tym-wiecej-jestes-1373
Opublikowano 15 maja 201311 l Planujecie jakieś spotkanie redakcyjne by uczcić nowe PPE ? Kiedyś gdzieś czytałem o spotkaniu w stadninie( bydło śmiało można robić). Będzie relacja?
Opublikowano 15 maja 201311 l Choc PSXE juz nie kupuje od roku to felietony autorstwa Hiva, Mazura, Koso, Myszatego moge w ciemno brac, rzadko bylem rozczarowany. A specyficzny styl pisania Hiva to klasa sama w sobie w tym magazynie. Pójdź do sklepu kup PSX/przeczytaj sam felieton HIVa, to sam się przekonasz, że artykuły od Oszołoma się zmieniły. Ten z cyklu "10 przykazań" jest wręcz denny, a inne jego prace już nie bawią jak kiedys (nie chodzi tu tylko o dorastanie ble ble, ale po prostu o ich poziom)
Opublikowano 21 maja 201311 l W nadchodzącym numerze liczę na dogłębną analizę XOne,porównanie specyfikacjiz PS4 ,komentarze zgredów,może nawet zgrentgen -Mendrek Hiv przemówi do luduBtw PS4 ma ułatwioną sprawę ujawnienia wyglądu konsoli (wątpię żeby stworzyli coś bardziej kanciastego i bez wyrazu)Butcher pewnie już się pakuje do L.A. -fak w tym roku mu zazdroszczę
Opublikowano 21 maja 201311 l Autor Na dogłębne analizy przyjdzie czas po E3, kiedy o obu konsolach będzie zdecydowanie więcej informacji. W numerze czerwcowym spodziewaj się analogicznej relacji z konferencji jak było w przypadku PS4. A co do Butchera - już rozpoczął operację "najadania się na zapas", bo na E3 może nie mieć czasu .
Opublikowano 2 czerwca 201311 l Perez coś zaniemógł chyba, bo mi jeszcze nie odpisał na meila z piątku