Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Zostala mi ostatnia misja na Tytanie, wiec jutro moge podejsc.

Piotros, gramy dzisiaj PoE 35 lvl. Jest prostsze od 34, a boss wydaje się być sporo łatwiejszy do ubicia od Qodrona na 34 :) mi ToO bardzo się podoba i już nie mogę doczekać się piątku.

na 34 wystarcza Galahorny i pada w 20 sec, zeby w ogole podchodzic do tego z 35 to najlepiej miec wymaksowane arcowe bazooki i Patient na 365 z 7 pociskami.

Edytowane przez easye

• Odpowiedzi 6,6 tys.
  • Wyświetleń 529,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Również dziękuję, sprawnie poszło, gra nas strollowała z enrage, ale daliśmy radę hehe.  Nastąpił moment, którego jeszcze tydzień temu bym się nie spodziewał, ale jednak. Pozbyłem się PS4 na rzecz Xb

• Skleiłem taki montage korzystając z SHAREfactory. Swoją drogą przyjemny programik.    Nie ma jakiś mega czadowych akcji, ale to dosłownie z 4 meczyków posklejane.   Głównie stuff z multi PvP. Na

• Opis aukcji XD http://allegro.pl/destiny-na-ps4-raz-w-czytniku-stan-6-6-i4615010390.html

Opublikowano

Zostala mi ostatnia misja na Tytanie, wiec jutro moge podejsc.

Piotros, gramy dzisiaj PoE 35 lvl. Jest prostsze od 34, a boss wydaje się być sporo łatwiejszy do ubicia od Qodrona na 34 :) mi ToO bardzo się podoba i już nie mogę doczekać się piątku.

na 34 wystarcza Galahorny i pada w 20 sec, zeby w ogole podchodzic do tego z 35 to najlepiej miec wymaksowane arcowe bazooki i Patient na 365 z 7 pociskami.

Najpierw zagraj a potem wyciągajcie wnioski ile to wam zajmie, ja w tym tygodniu dwa razy biłem bossa na 34 lvl i pierwszy padł w 35 sekund a drugi raz męczyliśmy się 2 godz. !!! i daliśmy sobie spokój. Najgorsze jest to ładowanie supera i amunicji do galaha :( na bidę z 20 min schodzi.

Opublikowano

Widocznie niezłe się (pipi)liscie podczas przeładowania. Dlaczego się meczyliscie 2h? Naprowadzajaca rakieta nie potraficie trafić? Tam nawetc Trooth da rade! Za każdym razem trzeba w niego wbić tyle samo, co sam potwierdziła 1 przejściem w 30sec, więc sam nie pisz bzdur. Wczoraj bez banki z 2 Warlockami i Hunterem też to zrobiliśmy. Wystarczy, że 2 osoby nie zginąl przy przeładowania, jak została mu końcówka wstałem i dobilem. Z tytanem w ogóle jest banal bo na przeładowanie możesz się schować.

A Ty przeszedłeś już 35?

Edytowane przez easye

Opublikowano

doszliśmy do ostatniego bosa ale ekipa się rozeszła bo każdy miał coś do załatwienia i czas zmarnowany, gala miałem i każdy z nas ustawionego na max przeładowanie więc nie wiem w czym problem był ale cholernie nie szło co było szokiem dla mnie bo jak pisałem poprzednio (pipi)liśmy go w 30 parę sekund 

Opublikowano

Widocznie ktoś ginal za wcześnie, może miał 6, zamiast 7 pocisków, ale fakt jest taki, ze jak 2 osoby walna po 2 magazynki, to ostatnia może na 4-5 skończyć.

35 zaś jest w ogóle nie do przejścia bez arcowej broni wymaksowanej,a i z tym nie jest latwo skonczyc w określonym czasie...

Edytowane przez easye

Opublikowano

tam to tylko snajperki na arca, my mieliśmy taktykę że tytan stawia bańkę po czym dwóch wali w bossa a jeden biega za tą kulą 

Opublikowano

Powodzenia, ale od razu napisze, ze bedzie wam trudno przezyc zatrucie jak sie rozdzielicie.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Widocznie ktoś ginal za wcześnie, może miał 6, zamiast 7 pocisków, ale fakt jest taki, ze jak 2 osoby walna po 2 magazynki, to ostatnia może na 4-5 skończyć.

35 zaś jest w ogóle nie do przejścia bez arcowej broni wymaksowanej,a i z tym nie jest latwo skonczyc w określonym czasie...

Dobra już wiem w czym problem był :) każdy musi mieć 34 lvl. Dziś podchodzę do areny 35 każdy będzie miał lvl max i snajperki na arca, zdam relację jak poszło :)

Opublikowano

ToO jest Goty. Na 3 bilety zrobiliśmy z ekipa 2 razy 9-0 i raz 7-2. Wpadł mi ten wykokszony Pulse. Chciałbym jeszcze dostać ta wyrzutnie z ToO bo wygląda fajnie. Podnioslem sobie bronie z Voga na 365 i zostały mi jeszcze 2 Etheric light. Jutro podejście do flawless 3cia postacią.

Opublikowano

Jak ktos szuka dobrego pulsa do zwyklego pvp, to bardzo podobne staty ma Three Little Words, Spare Change.25

Edytowane przez easye

Opublikowano

Ja juz chyba zwatpilem w tego flawlessa, moze dlatego, ze za kazdym razem gram z kims innym ^^

Wczoraj maksymalnie zrobilem 6 zwyciestw i odpuscilem.

Opublikowano

Idzie, idzie... :) Nawet ja jako niedzielny gracz w PvP doszedłem do 8-1 w jednym meczu. Gdybyśmy zagrali następny, to pewnie by nam się udało zrobić flawless... Najważniejsze to odpowiednie bronie, słuchanie się wyjadacza w PvP i wykorzystywanie zdolności danej postaci... :)

Opublikowano

Nam zwykle brakuje 3 osoby bo reszta klanu nie tyka pvp. Jak chcesz to dodaj do znajomkow bo stala ekipa pvp bylaby spoko. Wczoraj tez sie 2 razy udalo i to za pierwszym podejsciem zrobic flawless. Tym razem wiedzialem o merkurym i polecialem, a ostatnio zrobilem flawless i wzialem tylko paczki od npc'a :(

Edytowane przez remi.88

Opublikowano

No to nie wiem jak przegapiles lighthouse skoro pojawia się nowa planeta, której ciężko nie zauważyć a do tego po powrocie na orbitę po ostatnim meczu jest informacja o tym. 

Edytowane przez orion50

Opublikowano

Orion, ten Puls rozumiem to takze random drop ? Cos ciekawego jeszcze komus polecialo z Flawless ?

Opublikowano

Scout z void damage jest fajny, wyrzutnia też ma eleganckie staty i perki. Ja dostałem też auto rifle z arciem a kumpel magnum z solar burnem także można ciekawe zestawy wylosowac

Opublikowano

O ktorej bedziesz, sprobowalbym 2 bilety przed wyjazdem. 

(najfajnieszy Ci sie trafil, zwlaszcza,ze masz juz scouta z Arciem z Croty i Vision Of Confluence z Solarem)

Edytowane przez easye