michu86- 384 Opublikowano 11 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 Ku*wa a ja kupiłem tydzień temu za większą kasę :facepalmz: Cytuj Odnośnik do komentarza
Frredy 33 Opublikowano 11 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 Zwróć i kup jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza
Pryxfus 820 Opublikowano 11 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 Jest gdzieś dostępna sama podstawka bez TTK? Cytuj Odnośnik do komentarza
michu86- 384 Opublikowano 11 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 Ja kupiłem na pss to chyba zwrócić nie mogę z tego co szukałem samej podstawki nie ma na store. Cytuj Odnośnik do komentarza
KacperKing 7 Opublikowano 11 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 (edytowane) Mam pytanie do obytych w grze.Opłaca się kupować grę pod grę samemu i bez PS Plusa ? Edytowane 11 Grudnia 2015 przez KacperKing Cytuj Odnośnik do komentarza
Look4z 16 Opublikowano 11 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 (edytowane) Mam pytanie do obytych w grze.Opłaca się kupować grę pod grę samemu i bez PS Plusa ? Nie. O ile samemu jeszcze trochę pograsz, ale bez PS Plusa w ogóle najlepsze aktywności będziesz miał zablokowane. Edytowane 11 Grudnia 2015 przez Look4z Cytuj Odnośnik do komentarza
Kaczi 814 Opublikowano 12 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 czy mi się wydaje czy TKK na PS4 poprawili grafikę? Już w year one wyglądało to dobrze a teraz jest po prostu kozak! Cytuj Odnośnik do komentarza
michu86- 384 Opublikowano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 Ok, farmie egzotyków mam już obcykane, ale co mi po tym jak potrzebuję dużo legendarnego sprzętu - i tutaj moje pytanie: Gdzie farmić legendarne enagramy? Jest dużo opisów w necie, ale większość z nich jest sprzed patch'a. Cytuj Odnośnik do komentarza
OmerPL 20 Opublikowano 14 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 Ja często farmiłem na playliscie strikowej. Bierzesz najtrudniejszą i ciśniesz striki bez wychodzenia na orbitę (resetuje to coraz większą szansę na lepszy drop). PVP może też ale nie przepadam za tym więc się nie wypowiem dokładniej Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 14 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 Strikei mozna grac zwykle na 36 lvl. Z heroicami jest za duzo (pipi)ania (wrogowie maja tarcze) a szansa na loot jest taka sama. Cytuj Odnośnik do komentarza
OmerPL 20 Opublikowano 14 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 Mi tam na tych najtrudniejszych leci zawsze wyraźnie więcej ale w sumie michu jeśli nie masz dobrego lighta to faktycznie idź na te niższe. Cytuj Odnośnik do komentarza
michu86- 384 Opublikowano 14 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 (edytowane) Mam 250 obecnie, zobaczę te strike'ki z playlisty bo jak wybieram z mapki to mi nic nie poleciało ciekawego, zdarzało się czasami, że np: 3 niebieskie enagramy na raz z 1 bossa i nic poza tym ;0 Najwyżej pozbieram legendary marks i kupię jakiś legendarny przedmiot u handlarza. I jeszcze 2 pytania... 1) podczas misji poleciała mi legendarna broń ale nie jako enagram tylko jako normalny przedmiot z misji, zaniosłem do handlarza banshee i mu dałem i nic... za(pipi)ał i tyle widziałem ten przedmiot tylko level handlarza wskoczył, ocb? 2) Legendary marks mogą polecieć z normalnej misji bo mi dało dziś 20 za misję z jakimś tam labiryntem co na końcu skanuje się kości jakiegoś guardiana - natomiast w opisie misji nie było nic o tym. Wpada to randomowo ? Edytowane 14 Grudnia 2015 przez michu86- Cytuj Odnośnik do komentarza
OmerPL 20 Opublikowano 15 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 1. Najpewniej wypadł Ci legendarny fusion FRxxxxx01 (lub jakoś podobnie). Wydropisz cztery sztuki tego (łatwo śledzić, końcówka nazwy to numer) i dostajesz dostęp do misji na heavy fusion rifle'a (tego futurystycznego, nie pamiętam nazwy ). Misja pojawia się randomowo, jak będzie dostępna, pojawi się na cosmodromie i zobaczysz od razu. Pierwsze dwa kroki musisz wykonać tego dnia co misja jest dostępna. Resztę na spokojnie już w wolnym czasie. 2. Marki dostaje się za daily mission, striki (3 pierwsze na tydzień, na najtrudniejszej playlisty), nightfalla co tydzień, daily pvp playlistę i kilka misji z TTK. Dostaje się je jeszcze za dismantling legendarnych przedmiotów. Jeśli coś pominąłem to poprawić Z mapki nie rób strików bo nie leci nic, tylko playlisty Gwarantowany loot po bossie zawsze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 15 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 Z mapki tez daje nie jedna legende dostalem juz. Cytuj Odnośnik do komentarza
OmerPL 20 Opublikowano 15 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 Aaaa no to sorki za wprowadzenie w błąd Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 15 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 No problem rng bywa wredne, jednak dostanie legendy jest jak najbardziej mozliwe Cytuj Odnośnik do komentarza
michu86- 384 Opublikowano 17 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 (edytowane) Kolejne pytanka 1)ile może podskoczyć siła broni/wartość pancerza jak będę chciał ją upgrejdować - poświęcając broń np.: egzotyczną? Powiedzmy, że wyjściowo broń legendarna, którą chce podnieść ma ataku 280 - to po modyfikacji ile może mieć? Czy jest to losowe czy jest jakaś określona minimalna wartość? 2)skoro w większości trybów PvP różnica lvlest niwelowana zatem jeśli w PoE znajdę jakąś dobra egoztyczną broń ale na levelu 20 (bo tylko takie tam dropi) to używając jej w PvP nie odczuje żadnej różnicy? Skoro wartości poziomowe/light'owe są niwelowane... zatem nie ważne jaka siła ataku i jaki level broni - zawsze będzie kosic tak samo? *lvlest - różnica levelu jest niwelowana (coś się z(pipi)**** i nie mogę edytować pytania nr 2 PS: Na 20 strike'ów 1 legendarny armor do tego ujowy - troszkę słabo ;p to już lepiej polować na legendarne marki i kupować u dilerów :} Edytowane 17 Grudnia 2015 przez michu86- Cytuj Odnośnik do komentarza
OmerPL 20 Opublikowano 17 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 1. http://destinycalculator.com/ 2. Light jako taki nie ma znaczenia w codziennych zmaganiach pvp ale wszelkie perki broni już tak. Tracking rakiet, lepszy target aquisition, zwiększona zwinność, wybuchające ammo itp oraz statystyki działają. Od czasu do czasu pojawia się event, Iron Banner, i tam podobno "działa" light i teoretycznie ma znaczenie ale zawsze okazywało się, że pojawiał się ktoś na 22 lvlu i kosił identycznie. Ostatni Banner sprawdzony przez ziomka pod tym kontem, rownież light level wział łeb ;P Co do strików - witamy w świecie destiny i jego dropu Czasem leci obficie a czasem to aż się chce pada połamać Cytuj Odnośnik do komentarza
mugen 1 933 Opublikowano 17 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 Za bardzo się przejmujesz tymi legendarkami, do >290 lighta to i na niebieszczakach dobijesz, a fiolety w końcu zaczną wpadać, to jak wpadnie taki co ci pasuje perkami to podbijesz tym co masz już niebieskiego. Testuj bronie dla gunsmitha to zyskasz dość tani dostęp do (czasem rewelacyjnych) broni na poziomie 280, oraj wyścigi sparrowów to jak dobijesz do 3 poziomu to będziesz miał szansę na hełm na 320. Zresztą hełmów tam dropi sporo, więc możesz je sobie farmić, dismantlować i będą wpadać marki. Jak masz three of coins to używaj przed wyścigami, szansa na egzotyka co 5-6 minut. Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 17 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 Level light ma znaczenie w IB i ToO ale roznice nie sa duze. Jak ktos ogarnia to sobie poradzi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 17 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 Za bardzo się przejmujesz tymi legendarkami, do >290 lighta to i na niebieszczakach dobijesz, a fiolety w końcu zaczną wpadać, to jak wpadnie taki co ci pasuje perkami to podbijesz tym co masz już niebieskiego. Testuj bronie dla gunsmitha to zyskasz dość tani dostęp do (czasem rewelacyjnych) broni na poziomie 280, oraj wyścigi sparrowów to jak dobijesz do 3 poziomu to będziesz miał szansę na hełm na 320. Zresztą hełmów tam dropi sporo, więc możesz je sobie farmić, dismantlować i będą wpadać marki. Jak masz three of coins to używaj przed wyścigami, szansa na egzotyka co 5-6 minut. O.o to na wyscigach tez dzialaja ToC?? dobrze wiedziec Cytuj Odnośnik do komentarza
michu86- 384 Opublikowano 18 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 (edytowane) Jak pytałem o egzotyki - napisali mi, że za bardzo się tym jaram. Jak pytałem o legendarne - napisali mi, że za bardzo się tym jaram. Boję się, że jak zapytam o niebieskie enagramy - to mi powiecie, żebym spier*alał farmić zielone i białe Wiem, że niebieskie mogą mieć wysoki light i właśnie takie mam obecnie założone, ale chodzi mi bardziej o perki gdzie na legendach są po 2 na rzecz, na niebieskich już więcej nie ujadę (mam teraz 284 light'a). Legendy mi bardzo rzadko dropi, wczoraj uzbierałem legendarne marki i kupiłem buty... 10minut później te same buty mi poleciały w pvp... Wpienia mnie, że w pvp randomowo daje itemy na koniec meczu... gram gram... z 5 randomami i tylko jeden ogarniał temat, dostaliśmy w dupę bo mieliśmy 4 gości w drużynie na zasadzie 4 kille 15 zgonów... i przychodzi koniec meczu i ci najgorsi dostają legendarne enagramy / coiny, a ja z kolesiem moe of light - fak je... i bardzo często się tak zdarza... to chyba taka zachęta. Sam jestem mega słaby w pvp fpsach, ale (pipi) zawsze mam na plusie wynik, a gram rzadko - tylko używam mózgu i jak widzę, że koles odpala specjala to spierdzielam gdzie popadnie, albo jak ma heavy weapon - to logiczne... ale wiara tego chyba nie czai idze na rambo, w ogóle nie pomaga, stoi w grupach po 3 i dostają rpgi na ryj a potem się dziwić, że mają KDR 0,25~0,45 max! Ło matko... tyle emocji... PS za(pipi)ista gra! Edytowane 18 Grudnia 2015 przez michu86- Cytuj Odnośnik do komentarza
mugen 1 933 Opublikowano 18 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 To nie wiem co poradzić, ja ostatnio raczej niewiele gram (znaczy, oram wyścigi sparrowów, ale poza tym to niewiele więcej), ale i tak dość często wpadają jakieś fiolety, czy to fioletowe engramy czy z rozkodowywanych niebieskich i po prostu trochę mnie dziwi, że ktoś ma z dropem problemy. Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 18 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 Michu mowisz ze legendy rzadko dropia? W Year 1 rzadko dropily. Teraz codziennie wyskakuje legenda minimum jedna. Pamietaj, ze z niebieskiego engramu tez mozesz dostac legende i zdarza sie to calkiem czesto. Cytuj Odnośnik do komentarza
OmerPL 20 Opublikowano 18 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 Zgadza się, u mnie jak gram to każdego dnia legenda poleci co najmniej jedna ale głównie właśnie z playlisty strikowej. Na pvp w ogóle nie dostaję, z wyścigów dostałem jeden hełm i tylo ale ogólnie nie narzekam na drop bo pamiętam początki destiny Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi