Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 6,6 tys.
  • Wyświetleń 567 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Również dziękuję, sprawnie poszło, gra nas strollowała z enrage, ale daliśmy radę hehe.  Nastąpił moment, którego jeszcze tydzień temu bym się nie spodziewał, ale jednak. Pozbyłem się PS4 na rzecz Xb

• Skleiłem taki montage korzystając z SHAREfactory. Swoją drogą przyjemny programik.    Nie ma jakiś mega czadowych akcji, ale to dosłownie z 4 meczyków posklejane.   Głównie stuff z multi PvP. Na

• Opis aukcji XD http://allegro.pl/destiny-na-ps4-raz-w-czytniku-stan-6-6-i4615010390.html

Opublikowano

Mi raz może exotyk poleciał a tak to coiny, mote'y albo legendy warte rozbicia jedynie. Ale nf i tak będę zawsze robił pewnie bo nadzieja żyje cały czas :D

Opublikowano

Jakieś sprawdzone sposoby na lepszy sprzęt? mam teraz 250 lighta i ciężko coś idzie.

Opublikowano

Jakieś sprawdzone sposoby na lepszy sprzęt? mam teraz 250 lighta i ciężko coś idzie.

Na strajkach leci dużo niebieskich enagramów z których wypada sprzęt z wyższym lightem.

Możesz też zbierać legendary marks i kupować u handlarzów rzeczy legendarne z 280 lighta.

Opublikowano

Jest jakiś sposób na przyspieszenie testów broni od Banshee ? zrobiłem tylko primary a już specjalny nie idzie wcale chociaż używam często.
Jak mam lighta na poziomie 230 to gdzie najlepszy drop mi spadnie. tudzież gdzie najszybciej pozbieram legendary marks ? Jakby ktoś chciał do fireteam'a to id: Kaczi85, gram hunterem. Pozdro

Opublikowano

Musi iść z tym, że może zabijasz nieodpowiednie moby - bo zawsze jest to sprecyzowane w opisie.

Opublikowano

Tutaj masz opis dostępnych broni w tym tygodniu, jak nie chce Ci się wchodzić w szczegóły dotyczące każdej z broni do testowania.

Ogólnie polecam stronę planetdestiny.com znajdziesz tam dużo poradników jak i wszelkich opisów, wyjaśnień itp.

Edytowane przez piotros

Opublikowano

wyfarmiłem wczoraj Imago Loop. po około 12 godzinach grania Undying Mind w końcu wpadł. co prawda perki średnie, nie zmienia to jednak faktu, ze jestem zadowolony. mam mega sentyment do Fatebringera :) fajna armata, teraz bede szukał egzemplarza z outlaw i firefly... na razie przerwa, dziś zaczynam polować na Grasp of Malok :)

Opublikowano

Są jakieś miejsca gdzie jest większe prawdopodobieństwo wypadnięcia konkretnego sprzętu?

Opublikowano

Znowu polecę stronę planetdestiny.com , na której można znaleźć praktycznie wszystkie potrzebne informacje. Odnośnie rzeczy, które lecą z konkretnych strike'ów z The Taken King, to jest link na głównej stronie...

Opublikowano

Miałem ostatnio mniej grać w Destiny, ale wyszło jak zawsze... :D

To był zagrany tydzień. Jeszcze tak nie miałem, żebym zrobił challenge 7 razy! Na PSie poszło bez problemów, bo w 1,5 godziny zrobiliśmy challenge 3 razy, a na xboxie szło pod górkę... W sumie to udało mi się trafić tylko na jedną ekipę, z którą challenge zrobiłem za 2 podejściem, a pozostałe razy ciągnęły się niemiłosiernie.

No ale nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło... :D Przybyło mi trochę egzotyków z three of coins za każde zaliczone shadow... :) Sam Oryx 5 razy dał mi bronie na 320, a tylko raz głowę dla Tytana na 320.

Tydzień w Destiny kończę posiadając 3 postaci na 319, 2 na 318 i jedną na 317... :) No i teraz można grać, tylko jak sobie pomyślę, to zaraz i na xboxie nie będzie co robić... :(

Opublikowano

Opłaca się kupować te engramy od Xura? W tym tygodniu znowu nic ciekawego nie ma.

Opublikowano

Nie, lepiej ToC i liczyć na dobry drop. Średnio tak co 5 użycie leci egzotyczny enagram - i to tylko 7 coinsów.

Opublikowano

Różnie. Ja albo na strikach z mapy wybieranych albo na Dreadnaughtcie jest Knight z czachą do ubicia, albo misja z podstawki na Wenusie (nie pamiętam nazwy - na końcu się ubija bossa w komnacie z tronem, praktycznie 5 min bo się przebiega całą).

Opublikowano

Tak jak innych tematach, z uwagi na to że jestem świeżym konsolowcem, nadrabiam zaległości. Niektórzy mają swoją kupkę wstydu, w moim wypadku sterta gier do ogrania przypomina Himalaje. Stąd też moje pytanie - czy na chwilę obecną opłaca się Destiny kupować/zaczynać? Czy to universum, społeczność graczy jest rozwojowe? Czy po prostu warto? 

Opublikowano

Warto, ale grając w Destiny musisz wiedzieć to, ze a) trzeba wydać kupę kasy, żeby granie miało sens b) grając w Destiny poświęcasz praktycznie tylko niemu czas z gier które masz do ogrania :)

Opublikowano

Warto, ale grając w Destiny musisz wiedzieć to, ze a) trzeba wydać kupę kasy, żeby granie miało sens b) grając w Destiny poświęcasz praktycznie tylko niemu czas z gier które masz do ogrania :)

a coś więcej odnośnie pkt. a)? :) 

Opublikowano

Wkręca Cię. Jedyną rzeczą do kupienia za pieniądze jest Silver z który kupisz tylko emotki lub tańce dla postaci. Sama gra jest darmowa chociaż wymaga golda/psn. Podstawę + dodaki najlepiej kupić w pudełku, cena łączna to 120plnów ca.

Edytowane przez WezyrBiałegostoku