Opublikowano 8 stycznia 20169 l Mi raz może exotyk poleciał a tak to coiny, mote'y albo legendy warte rozbicia jedynie. Ale nf i tak będę zawsze robił pewnie bo nadzieja żyje cały czas
Opublikowano 8 stycznia 20169 l Jakieś sprawdzone sposoby na lepszy sprzęt? mam teraz 250 lighta i ciężko coś idzie.
Opublikowano 8 stycznia 20169 l Jakieś sprawdzone sposoby na lepszy sprzęt? mam teraz 250 lighta i ciężko coś idzie. Na strajkach leci dużo niebieskich enagramów z których wypada sprzęt z wyższym lightem. Możesz też zbierać legendary marks i kupować u handlarzów rzeczy legendarne z 280 lighta.
Opublikowano 9 stycznia 20169 l Jest jakiś sposób na przyspieszenie testów broni od Banshee ? zrobiłem tylko primary a już specjalny nie idzie wcale chociaż używam często.Jak mam lighta na poziomie 230 to gdzie najlepszy drop mi spadnie. tudzież gdzie najszybciej pozbieram legendary marks ? Jakby ktoś chciał do fireteam'a to id: Kaczi85, gram hunterem. Pozdro
Opublikowano 9 stycznia 20169 l Musi iść z tym, że może zabijasz nieodpowiednie moby - bo zawsze jest to sprecyzowane w opisie.
Opublikowano 9 stycznia 20169 l Tutaj masz opis dostępnych broni w tym tygodniu, jak nie chce Ci się wchodzić w szczegóły dotyczące każdej z broni do testowania. Ogólnie polecam stronę planetdestiny.com znajdziesz tam dużo poradników jak i wszelkich opisów, wyjaśnień itp. Edytowane 9 stycznia 20169 l przez piotros
Opublikowano 11 stycznia 20169 l wyfarmiłem wczoraj Imago Loop. po około 12 godzinach grania Undying Mind w końcu wpadł. co prawda perki średnie, nie zmienia to jednak faktu, ze jestem zadowolony. mam mega sentyment do Fatebringera fajna armata, teraz bede szukał egzemplarza z outlaw i firefly... na razie przerwa, dziś zaczynam polować na Grasp of Malok
Opublikowano 11 stycznia 20169 l Są jakieś miejsca gdzie jest większe prawdopodobieństwo wypadnięcia konkretnego sprzętu?
Opublikowano 11 stycznia 20169 l sa pewne itemy, ktore leca tylko i wylacznie podczas konkretnych aktywności/strike'ów
Opublikowano 11 stycznia 20169 l Znowu polecę stronę planetdestiny.com , na której można znaleźć praktycznie wszystkie potrzebne informacje. Odnośnie rzeczy, które lecą z konkretnych strike'ów z The Taken King, to jest link na głównej stronie...
Opublikowano 11 stycznia 20169 l Dziś był dobry dzień.. wpadł Truth i Grasp of Malok po zaledwie 40sto minutowej farmie
Opublikowano 12 stycznia 20169 l Miałem ostatnio mniej grać w Destiny, ale wyszło jak zawsze... To był zagrany tydzień. Jeszcze tak nie miałem, żebym zrobił challenge 7 razy! Na PSie poszło bez problemów, bo w 1,5 godziny zrobiliśmy challenge 3 razy, a na xboxie szło pod górkę... W sumie to udało mi się trafić tylko na jedną ekipę, z którą challenge zrobiłem za 2 podejściem, a pozostałe razy ciągnęły się niemiłosiernie. No ale nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło... Przybyło mi trochę egzotyków z three of coins za każde zaliczone shadow... Sam Oryx 5 razy dał mi bronie na 320, a tylko raz głowę dla Tytana na 320. Tydzień w Destiny kończę posiadając 3 postaci na 319, 2 na 318 i jedną na 317... No i teraz można grać, tylko jak sobie pomyślę, to zaraz i na xboxie nie będzie co robić...
Opublikowano 12 stycznia 20169 l spokojnie, ja musze w tym tyg w koncu ubic Oryxa na hard bo jeszcze nie mialem okazji [emoji14]
Opublikowano 15 stycznia 20169 l Opłaca się kupować te engramy od Xura? W tym tygodniu znowu nic ciekawego nie ma.
Opublikowano 15 stycznia 20169 l Nie, lepiej ToC i liczyć na dobry drop. Średnio tak co 5 użycie leci egzotyczny enagram - i to tylko 7 coinsów.
Opublikowano 19 stycznia 20169 l Różnie. Ja albo na strikach z mapy wybieranych albo na Dreadnaughtcie jest Knight z czachą do ubicia, albo misja z podstawki na Wenusie (nie pamiętam nazwy - na końcu się ubija bossa w komnacie z tronem, praktycznie 5 min bo się przebiega całą).
Opublikowano 22 stycznia 20169 l Tak jak innych tematach, z uwagi na to że jestem świeżym konsolowcem, nadrabiam zaległości. Niektórzy mają swoją kupkę wstydu, w moim wypadku sterta gier do ogrania przypomina Himalaje. Stąd też moje pytanie - czy na chwilę obecną opłaca się Destiny kupować/zaczynać? Czy to universum, społeczność graczy jest rozwojowe? Czy po prostu warto?
Opublikowano 22 stycznia 20169 l Warto, ale grając w Destiny musisz wiedzieć to, ze a) trzeba wydać kupę kasy, żeby granie miało sens b) grając w Destiny poświęcasz praktycznie tylko niemu czas z gier które masz do ogrania
Opublikowano 22 stycznia 20169 l Warto, ale grając w Destiny musisz wiedzieć to, ze a) trzeba wydać kupę kasy, żeby granie miało sens b) grając w Destiny poświęcasz praktycznie tylko niemu czas z gier które masz do ogrania a coś więcej odnośnie pkt. a)?
Opublikowano 22 stycznia 20169 l Wkręca Cię. Jedyną rzeczą do kupienia za pieniądze jest Silver z który kupisz tylko emotki lub tańce dla postaci. Sama gra jest darmowa chociaż wymaga golda/psn. Podstawę + dodaki najlepiej kupić w pudełku, cena łączna to 120plnów ca. Edytowane 22 stycznia 20169 l przez WezyrBiałegostoku