Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

gra to

mind-blown.gif

uwaga gra to typowy japończyk nie każdemu sie spodoba. sterowanie kinectem mega :D jak na gifie musimy robic te same gesty by włączyć tryb "focus" ryczałem ze śmiechu robiąc do tego dźwięk jeszcze :)

do czego gra jest podobna?

heavy rain na lsd + gry sudy 51

Edytowane przez Orzeszek

• Odpowiedzi 75
  • Wyświetleń 24,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dzisiaj usiadlem do gry i ... wstalem dopiero po skonczeniu xD   Niech to bedzie wyznacznik tego ze gra mnie wciagnela bez reszty (i przy okazji tego ze jest krotka ). Na poczatku mindfuck gonil min

• Podpisuje sie pod tym co napisal kermit, gra bije heavy raina pod kazdym wzgledem, konsolom brakuje teraz takich pokreconych tytulow. Natomiast sprzedaz jest strasznie mizerna, ale bez żadnej reklamy

• Deadly Premoniton to jedna z lepszych gier na tej generacji konsol, no ale wiadomo, prawdziwi gejmerzy nie grają w gierki poniżej 80 na metacritic i z brzydką grafiką.     Beka. Brawo dla MS za pr

Opublikowano

Ile to kosztuje na XBLu ?

Opublikowano

6 dych 

Opublikowano

69,90

Opublikowano

To lepiej brać z US store - wyjdzie 50 zł.

Opublikowano

hmmm, niech no pomyśle. 

Opublikowano

Za caly sezon? Jak ta gra jest podzielona w koncu?

To co wyszło to pierwszy sezon składający się z 3 epizodów.

Instrukcja bezpieczeństwa (kinect) z D4 :P

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

gra to

mind-blown.gif

uwaga gra to typowy japończyk nie każdemu sie spodoba. sterowanie kinectem mega :D jak na gifie musimy robic te same gesty by włączyć tryb "focus" ryczałem ze śmiechu robiąc do tego dźwięk jeszcze :)

do czego gra jest podobna?

heavy rain na lsd + gry sudy 51

o kurde, jak zakupię to gram tylko Kinectem :D

Opublikowano

Ponawiam pytanie o polskie napisy w grze. Są?

Opublikowano

nie ma.

Opublikowano

nie ma.

Kurcze, a ponoc wszystkie gry MGS mialy byc lokalizowane :down:

Opublikowano

Ms pl dowiedzial sie o d4 wczoraj ;(

Opublikowano

Kupiłem i nie żałuje :D Gra naprawdę ma charakter i wciąga szybko.

Opublikowano

Ms pl dowiedzial sie o d4 wczoraj ;(

i nic w planach nie mają? troszkę szkoda :(

Opublikowano

Godzinne posiedzenie Giant Bomb z D4:

Na gaffie same pozytywne opinie. Trochę zaskoczenie jak dla mnie.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Gra jest naprawde dobra, sterowanie kinectem precyzyjne tylko np mnie po chwili reka bolala od machania ;d 

najlepsze i tak jest wlaczenie trybu focus haha jak wspominal Orzeszek na poprzedniej stronie

Opublikowano

Czy gra slucha kinkieta, jesli jestesmy w polskim dashu czy koniecznie przed gra trzeba ustawic angielski?

Opublikowano

Jeśli masz ustawiony język polski kinect z automatu nie rozpoznaje komend głosowych bez znaczenia w jakim języku je wymówisz. By z nich korzystać musisz niestety zmienić język na np.angielski.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Gra jest naprawdę świetna - mechanika Heavy Rain i pokręcona fabuła z klimatami Lyncha. Bardzo dobrze czyta kinecta, nie męczy. Dostałem więcej niż oczekiwałem a oczekiwałem wiele. Polecam jeśli lubicie takie klimaty. Ubolewam jedynie, że pewnie gra się nie sprzeda i ze świecą będzie szukać takich perełek w przyszłości.

Opublikowano

Podpisuje sie pod tym co napisal kermit, gra bije heavy raina pod kazdym wzgledem, konsolom brakuje teraz takich pokreconych tytulow.

Natomiast sprzedaz jest strasznie mizerna, ale bez żadnej reklamy ciezko jest pchnac nowe ip.

Takze robmy grze reklame sami - kupujcie D4 dla swojego wlasnego dobra.

Opublikowano

ja kupilem jakis czas temu, jednak przez nadmiar obowiazkow nie mam czasu ukonczyc ;/ ale pogralem chwilke i miazga

Opublikowano

Warto w to zagrec bez kinecta?

Opublikowano

Ja gralem bez, gra sie bardzo spoko, to nie jakis shape up tylko przygodowka przeciez.

Kup.

Edytowane przez KopEr

Opublikowano

Ja na D4 mam duzy hype i jak kupie XBone to D4 rowniez. Ludziom od Deadly Premonition to ja ufam.