Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

gra to

mind-blown.gif

uwaga gra to typowy japończyk nie każdemu sie spodoba. sterowanie kinectem mega :D jak na gifie musimy robic te same gesty by włączyć tryb "focus" ryczałem ze śmiechu robiąc do tego dźwięk jeszcze :)

do czego gra jest podobna?

heavy rain na lsd + gry sudy 51

Edited by Orzeszek

• Replies 75
  • Views 26.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dzisiaj usiadlem do gry i ... wstalem dopiero po skonczeniu xD   Niech to bedzie wyznacznik tego ze gra mnie wciagnela bez reszty (i przy okazji tego ze jest krotka ). Na poczatku mindfuck gonil min

• Podpisuje sie pod tym co napisal kermit, gra bije heavy raina pod kazdym wzgledem, konsolom brakuje teraz takich pokreconych tytulow. Natomiast sprzedaz jest strasznie mizerna, ale bez żadnej reklamy

• Deadly Premoniton to jedna z lepszych gier na tej generacji konsol, no ale wiadomo, prawdziwi gejmerzy nie grają w gierki poniżej 80 na metacritic i z brzydką grafiką.     Beka. Brawo dla MS za pr

Ile to kosztuje na XBLu ?

6 dych 

69,90

To lepiej brać z US store - wyjdzie 50 zł.

hmmm, niech no pomyśle. 

Za caly sezon? Jak ta gra jest podzielona w koncu?

To co wyszło to pierwszy sezon składający się z 3 epizodów.

Instrukcja bezpieczeństwa (kinect) z D4 :P

Edited by DonSterydo

gra to

mind-blown.gif

uwaga gra to typowy japończyk nie każdemu sie spodoba. sterowanie kinectem mega :D jak na gifie musimy robic te same gesty by włączyć tryb "focus" ryczałem ze śmiechu robiąc do tego dźwięk jeszcze :)

do czego gra jest podobna?

heavy rain na lsd + gry sudy 51

o kurde, jak zakupię to gram tylko Kinectem :D

Ponawiam pytanie o polskie napisy w grze. Są?

nie ma.

nie ma.

Kurcze, a ponoc wszystkie gry MGS mialy byc lokalizowane :down:

Ms pl dowiedzial sie o d4 wczoraj ;(

Kupiłem i nie żałuje :D Gra naprawdę ma charakter i wciąga szybko.

Ms pl dowiedzial sie o d4 wczoraj ;(

i nic w planach nie mają? troszkę szkoda :(

Godzinne posiedzenie Giant Bomb z D4:

Na gaffie same pozytywne opinie. Trochę zaskoczenie jak dla mnie.

Edited by DonSterydo

Gra jest naprawde dobra, sterowanie kinectem precyzyjne tylko np mnie po chwili reka bolala od machania ;d 

najlepsze i tak jest wlaczenie trybu focus haha jak wspominal Orzeszek na poprzedniej stronie

Czy gra slucha kinkieta, jesli jestesmy w polskim dashu czy koniecznie przed gra trzeba ustawic angielski?

Jeśli masz ustawiony język polski kinect z automatu nie rozpoznaje komend głosowych bez znaczenia w jakim języku je wymówisz. By z nich korzystać musisz niestety zmienić język na np.angielski.

• 4 weeks later...

Gra jest naprawdę świetna - mechanika Heavy Rain i pokręcona fabuła z klimatami Lyncha. Bardzo dobrze czyta kinecta, nie męczy. Dostałem więcej niż oczekiwałem a oczekiwałem wiele. Polecam jeśli lubicie takie klimaty. Ubolewam jedynie, że pewnie gra się nie sprzeda i ze świecą będzie szukać takich perełek w przyszłości.

Podpisuje sie pod tym co napisal kermit, gra bije heavy raina pod kazdym wzgledem, konsolom brakuje teraz takich pokreconych tytulow.

Natomiast sprzedaz jest strasznie mizerna, ale bez żadnej reklamy ciezko jest pchnac nowe ip.

Takze robmy grze reklame sami - kupujcie D4 dla swojego wlasnego dobra.

ja kupilem jakis czas temu, jednak przez nadmiar obowiazkow nie mam czasu ukonczyc ;/ ale pogralem chwilke i miazga

Warto w to zagrec bez kinecta?

Ja gralem bez, gra sie bardzo spoko, to nie jakis shape up tylko przygodowka przeciez.

Kup.

Edited by KopEr

Ja na D4 mam duzy hype i jak kupie XBone to D4 rowniez. Ludziom od Deadly Premonition to ja ufam.