Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

easye: W jakichś tam warunkach będzie można. Np umawiasz sie z kumplem. Ty ustawiasz jego konsole jako główną, a kumpel ustawia jako główną Twoja. Jego konto główne musi być u Ciebie i na odwrót. Ogólnie mocno ograniczone, ale jakby ktoś bardzo chciał cebulic to da się. Trzeba mieć tylko zaufania.osobę, która będzie znała Twoje hasło.

Ją sobie zostawię ta możliwość dla dobrego kumpla, lub brata. Jak będziemy chcieli grać w coś dla przetestowanie, albo na.jeden wieczór, to ją kupię, dam mu passa i on będzie grał na moim koncie, a ją na jego.

W podobny sposób można było cebulic na xboxie, ale nie znam żadnej osoby, która by tak robiła.

No zobaczymy, lepiej w sumie że nadal takie ceny bo pudełka nadal będą w obiegu. Wolę kupić i z małą stratą sprzedać niż kisić na dysku jakieś call od duty.

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 749,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

Nie moge patrzec na tego grubasa, to zalosne.

Edytowane przez saptis

Opublikowano

Nie moge patrzec na tego grubasa, to zalosne.

Zaje.bisty koles, ktory stworzyl fikcyjna postac utozsamiajaca growego nerda. Posluchaj sobie jak mowi jako on sam, boogie2988.

Opublikowano

Nie no spoko - slyszalem, ze to fejk, ale grubego to on napewno nie udaje. ;)

Edytowane przez saptis

Opublikowano

Wiadomo, ze fikcyjna ale wole zeby boogie komentowal to swoim normalnym soba a nie jako plujacy w monitor typ z adhd.

Opublikowano

Wiadomo, ze fikcyjna ale wole zeby boogie komentowal to swoim normalnym soba a nie jako plujacy w monitor typ z adhd.

mejm prosi, mejm dostaje:

Opublikowano

Wiecznie pokazywanie Forzy i Girsow + Halo. Super.

Opublikowano

Akurat te 3 serie koszą wszystko w dziedzinie wyścigów, tpp i fpsów więc o co ci chodzi? 

Opublikowano

Dobra, ale poza tym XBOX nie ma zbyt wiele do zaoferowania jesli chodzi o exclusive'y - taka prawda. Zawsze jak wychodzi jakis ex na Playstation to fanboyki wspominaja te trzy gry.

Edytowane przez saptis

Opublikowano

True dat. Ja juz trochę rzygam tymi seriami. No ale trzeba pamiętać, że ms dopiero od dwóch generacji instnieje na rynku i nie ma aż tak wielu zdolnych studiow 1st party co np. Sony. Zobaczymy co wysmażą te nowopowstale czarny tusk czy coś.

Opublikowano

Prawda jest taka że najlepiej mieć obie konsole. W ciągu roku ps4 a jak xbox wyjdzie kiedyś w polsce to i xboxa :) Czy coś się stanie jak w halo 5 zagracie 3 miesiące później albo w forze 5 ze wszystkimi samochodami za rok :) Ja wyszedłem z prostego założenia nie ma polskiej premiery nie kupuje a szkoda bo na pewno bym kupił xboxa gdyby wyszedł w tym samym czasie co ps4 .... Jestem fanbojem ms i kocham xboxa 360 ale ludzie tej konsoli nie ma w polsce więc o co się kłucimy teraz ?

Opublikowano

O to kogo mniej wyru.chaja :potter:

Opublikowano

Jestem fanbojem ms

Guzik prawda true "fanboj" już dawno sprowadził by sobie nową zabawkę z zagranicy a nie czekał na premierę w pl nie wiadomo kiedy :teehee:

Edytowane przez Karas

Opublikowano

Co to za gra ? - screeny z postu szczurka.

Forza SoGoodSport 5.

Opublikowano

w ogole to jak patrze na ceny nowych gier na 6 godizn za 300zł + 200zł za dlc + 200zł za mikrotranzakcje to kompletnie przechodzi mi ochota na nextgenty, spokojnie moge poczekać ze 2 lata i zobaczyć jak wtedy będzie wyglądała sytuacja i czy będą sensowne gry , pchać sie teraz w nową generacje żeby płacić krocie za średniaki? niech sie walą

304zł za gierke....

IWn.gif

Opublikowano

Podejscie do ex'ow na PS3 w rozmowie z dowolnym fanboyem micro$oftu, zawsze maja odpowiedz, trzy exclusive'y przeciw wszystkim grom z Playstation 3 - lec go:

Uncharted - Gears Of War GOTG, a nie jakies indjana drejki
God Of War - ale Gears to prawdziwy GOW
Gran Turismo - ale Forza tha best rejser (no dobra Forza faktycznie lepsza ;) )
The Last Of Us - Ale Gears jest lepszejszy bo postapo maja prawdzifsze
Killzone - ale Halo, a nie jakies kilzowny holenderskie

Resistance - Halo lepsze bo lepsze i koniec.

Infamous - mamy Gears'a i nie strzelamy z du.py piorunami

Beyond - ale Gears... bo tak.

Metal Gear Solid IV -  Gears lepszy, a nie jakis smieszny snejk, i tak go nie kcielismy !

Wipeout - Forza tha real simulation game, a nie jakies kosmosy.

Ratchet & Clank - Gears of War ma lepsze bronie, a nie jakies platformery kororowe....

Gry na Playstation Move, w ktorych trzeba sterowac - Kinect i machanie lapami GOTG, a nie jakies wibratory w lapach.

Edytowane przez saptis

Opublikowano

Dobra to czekaj 5 lat i zobacz jak się rozwinie co nas to obchodzi.

Opublikowano

w ogole to jak patrze na ceny nowych gier na 6 godizn za 300zł + 200zł za dlc + 200zł za mikrotranzakcje to kompletnie przechodzi mi ochota na nextgenty, spokojnie moge poczekać ze 2 lata i zobaczyć jak wtedy będzie wyglądała sytuacja i czy będą sensowne gry , pchać sie teraz w nową generacje żeby płacić krocie za średniaki? niech sie walą

304zł za gierke....

IWn.gif

Za gierke dla dzieci dodajmy.

Tylko ktore dziecko na nia stac?

Opublikowano

Dobra, ale poza tym XBOX nie ma zbyt wiele do zaoferowania jesli chodzi o exclusive'y - taka prawda. Zawsze jak wychodzi jakis ex na Playstation to fanboyki wspominaja te trzy gry.

Ja zawsze wspominam viva piniata.

Opublikowano

Ty, ale dawaj jakieś sensowne te exy, a nie Resistance, Infamous czy Beyond. Bo też można strzelać jakimiś Alanami, Crackdownami, czy innymi crapami

Opublikowano

Crackdown faktycznie crap, Alan Wake mimo wszystko spoko - on to dopisz do swojej listy, beda cztery exy zamiast trzech.

Ja zawsze wspominam viva piniata.

Kuuuuuu..... zapomnialem - a dobre gierka dobra, mam pierwsza czesc.

Edytowane przez saptis

Opublikowano

Fighter Within 29 na metacrictic. Kto zgadnie jaka to wogóle gra i czyj to ex ? :D

Opublikowano

No na Move jakas slaba pseudo-bijatyka.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.