Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

Klapie tyle sie produkujesz, a nawet wieku nie podales w profilu. Tak wiec pewne masz ledwo 20 lat i zaczales przygode od PS2/PS3, a teraz walisz te suche teksty myslac, ze kogos to rusza.

Edytowane przez Ins

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 748,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

"szkoda że te za(pipi)iste gierki nie wyszyły na jakąś normalną konsole tylko na tego średniowiecznego dziada"

Na inną konsolę takie by nie wyszły bo tam główny target to pif paf,action gierki i inne cinematic experience bullshit z gameplay'em na tyle prostym by przeciętny Janusz go mógł w miarę ogarnąć.

dla takich ludzi jest vita, co sie lepiej sprzedaje to nie musze chyba mowic
Opublikowano

@pop jestem rocznik 84, gram od czasów atari i co terasssss?

Każdy ogarnięty gracz wie ze chodzi o gry a nie o kawałek plastiku czy tak jak w twoim przypadku nie wali sobie do słowa sony xD

O następny. No popatrz. Raven też przypadkiem nie grał na Atari? Ilu ziomów tutaj jest :) W takim razie przepraszam was. Nie, niechodzi tylko o gry bo o sprzęt również mój drogi. Czy tutaj przypadkiem nie był wieczny płacz o słabym dashu i infrastrukturze sieciowej PS3? A wieczne wychwalanie Xbox Live? To są gry? Rozmowy o padach? To są gry? O awaryjności? To są gry? Niewydaje mnie się. Sprzęt i gry to jedna całość.

Edytowane przez pop

Opublikowano

Ja kiedyś grałem na atari siedząc na taborecie taki ze mnie waryjat

ja kładłem mesjasza konsol psx na taborecie ponieważ kabel av był za krótki :(

ile razy to cholerstwo spadało ze stołka.... (działa do dzisiaj :))

Opublikowano

Klapie tyle sie produkujesz, a nawet wieku nie podales w profilu. Tak wiec pewne masz ledwo 20 lat i zaczales przygode od PS2/PS3, a teraz walisz te suche teksty myslac, ze kogos to rusza.

No no. Kiedy kupujesz PS4? Pytam się jako klapek? he?

Opublikowano

W piatek.

Wszystko.

Opublikowano

Mozesz rozjasnic o co ci chodzi ? 

Opublikowano

Każdy ogarnięty gracz wie ze chodzi o gry a nie o kawałek plastiku czy tak jak w twoim przypadku nie wali sobie do słowa sony xD

O następny. No popatrz. Raven też przypadkiem nie grał na Atari? Ilu ziomów tutaj jest :) W takim razie przepraszam was. Nie, niechodzi tylko o gry bo o sprzęt również mój drogi. Czy tutaj nie przypadkiem był wieczny płacz a słabym dashu i infrastrukturze sieciowej PS3? A wieczne wychwalanie Xbox Live? To są gry? Rozmowy o padach? To są gry? O awaryjności? To są gry? Niewydaje mnie się. Sprzęt i gry to jedna całość.

No to jeżeli chodzi tobie rownież o sprzęt, to juz kompletnie nie wiem czemu wielbisz sony bo ps3 pod względem technicznym było / jest na żenująco niskim poziomie, gry to inna bajka bo exy ma rewelacyjne

Jeszcze jedno tak czytając twoje wypociny można dojść do wniosku że wszyscy urodziliśmy sie w roku '95 tylko ty jako ten jedyny urodziłeś sie w latach '80,tylko ty grałeś na Atari i tylko ty miałeś styczność z ps one xD

Opublikowano

Mozesz rozjasnic o co ci chodzi ? 

No jak co? No ja też kupuje PS4 tylko mam klapki, a ty tez kupujesz PS4, ale tych klapek przeciez nie masz. No nie?

Opublikowano

Caly forumek powie ci, ze sonoklapem nie jestem na 100%, no ale jezeli chodzi o ciebie to jest wrecz przeciwnie. No i moze pochwal sie tym swoim legendarnym wiekiem, dzieki ktoremu jako jedyny mogles grac na atari i C64.

Opublikowano

O następny. No popatrz. Raven też przypadkiem nie grał na Atari? Ilu ziomów tutaj jest :) W takim razie przepraszam was. Nie, niechodzi tylko o gry bo o sprzęt również mój drogi. Czy tutaj nie przypadkiem był wieczny płacz a słabym dashu i infrastrukturze sieciowej PS3? A wieczne wychwalanie Xbox Live? To są gry? Rozmowy o padach? To są gry? O awaryjności? To są gry? Niewydaje mnie się. Sprzęt i gry to jedna całość.

No to jeżeli chodzi tobie rownież o sprzęt, to juz kompletnie nie wiem czemu wielbisz sony bo ps3 pod względem technicznym było / jest na żenująco niskim poziomie, gry to inna bajka bo exy ma rewelacyjne

Jeszcze jedno tak czytając twoje wypociny można dojść do wniosku że wszyscy urodziliśmy sie w roku '95 tylko ty jako ten jedyny urodziłeś sie w latach '80,tylko ty grałeś na Atari i tylko ty miałeś styczność z ps one xD

A kto mówi, że wielbie? Lubie sprzęt SONY ( Ps3 wyszło im średnio) tak samo jak lubie inne sprzęty. Sony po konsolach nie oceniam tylko z perspektywy PS3, ale jako całokształt. PSX był bardzo dobry, PS2 tak samo, Ps3 jest słabo średnia konsolą a PS4 prezentuje się na te moment równeż na dobrą. Jakies klapki? Fanbojstwo? Kochanie plastkiku? O czym tu rozmawiać?

Caly forumek powie ci, ze sonoklapem nie jestem na 100%, no ale jezeli chodzi o ciebie to jest wrecz przeciwnie. No i moze pochwal sie tym swoim legendarnym wiekiem, dzieki ktoremu jako jedyny mogles grac na atari i C64.

Tak, tak niech zgadne nie jesteś Sonoklapem bo miałeś Xboxa 360 i pisałeś na " forumku" "hehe" że PS3 jest lipne i ma słaby online. Tak? Tak się dziwnym trafem złożyło,że lecisz z jęzorem w piątek po PS4 XD Powiedz mi teraz? Czym się różnisz od Sonoklapa? Bo napiszesz coś na forum obiektywnego i kupisz Xboxa? Tym?

Edytowane przez pop

Opublikowano

Serio mam udawadniac, ze nie jestem sonoklapem ? Ahahahaha. Mendrek czytasz to ? xD 

No i nadal nie piszesz o wieku, a gimbaza wali od ciebie na kilometr.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

No jak co? No ja też kupuje PS4 tylko mam klapki, a ty tez kupujesz PS4, ale tych klapek przeciez nie masz. No nie?

Graczem jest i tyle. Zakup konsoli w dniu premiery to nie fanboystwo.

Opublikowano

Serio mam udawadniac, ze nie jestem sonoklapem ? Ahahahaha. Mendrek czytasz to ? xD

Ale nim właśnie jesteś. Xd. Zaklepiesz mi jedną sztuke PS4 jak będziesz biegł z jęzorem po swoją ? Czy sobie klapersie złożyleś preodera?

Edytowane przez pop

Opublikowano

Nie mam preordera. Nie bede biegl z jezorem nigdzie. Wyjde ze sklepu zanim go otworza xD

PS. Pop, czyli DonSterydo to tez klapers bo ma PS3 ?

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Nie mam preordera. Nie bede biegl z jezorem nigdzie. Wyjde ze sklepu zanim go otworza xD

Jak na klapa przystało. Graty :)

Opublikowano

Koles odplynal i sie totalnie zagubil. Dzieciak chcial zablysnac i nie wyszlo.

Opublikowano

A Yeti to klapers? He?

Opublikowano

Troll. A ty jestes dziecko-klapek.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Troll.

Opowiedz na pytanie. Klapers?

Opublikowano

Ale jazda, dobre, dobre !

Opublikowano

Yeti wbrew pozorom nie jest klapersem, w przeciwienstwie do ciebie.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Yeti wbrew pozorom nie jest klapersem, w przeciwienstwie do ciebie.

Dobre. Kończe. I  jeszcze jedno kiedy kupujesz  Xbox One?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.