Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

Zacznijmy od tego kto normalny kupuje w empiku. xD

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 745,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

W biedronce będzie teraz 400 tysięcy gier po 9.99, prawda? Ciekawe czy znajdzie się coś na konsolę. Kogo ja oszukuję.

Coś ty, w biedzie kupują tylko przeciętniaki co grają na kompie i o zgrozo jeszcze mają konto steam. Konsolowa szlachta? Alma, Piotr i Paweł :3

Opublikowano

Ja to się w ogóle dziwie, że są jeszcze osoby, kupujące gry na PC w pudełkach. W czasach Steam i wyprzedaży, gdzie hiciory można wyrwać za cenę Tortili na PKP w Poznaniu.

Opublikowano

Ostatnio bylem w empiku i widzialem takie kwiarki jak The Last of Us po 229zl czy GTA IV za 160zl xD

Opublikowano

Zacznijmy od tego kto normalny kupuje w empiku. xD

Ja kupiłem ostatnio Bordelands 2 za 75zł bo promo -50% było. GTA V też kupiłem w empiku na premierę.

Opublikowano

A pomyśleć, że jak w Empiku kupowałem Killzone 2 na premierę za 199,99zł to za 0,01zł mogłem sobie dokupić dowolną gierkę w wersji Platinum. Co się stało z tym Empikiem? :(

Opublikowano

Ja to się w ogóle dziwie, że są jeszcze osoby, kupujące gry na PC w pudełkach. W czasach Steam i wyprzedaży, gdzie hiciory można wyrwać za cenę Tortili na PKP w Poznaniu.

praktycznie każdy ma PC nie każdy za to ogarnia steam, płatności online, paypale etc

Opublikowano

Ja obecnie pudełka na PC kupuję tylko już klasyków do kolekcji, wszystkie nowości tylko cyfrowa dystrybucja.

Opublikowano

A pomyśleć, że jak w Empiku kupowałem Killzone 2 na premierę za 199,99zł to za 0,01zł mogłem sobie dokupić dowolną gierkę w wersji Platinum. Co się stało z tym Empikiem? :(

To był chyba jakiś wyjątek bo Empik to chyba najgorsze miejsce, gdzie można gierki kupić. Choć niektóre ceny w takim Media Markt też wywołują u mnie nieraz niezły śmiech.

Opublikowano

To był chyba jakiś wyjątek bo Empik to chyba najgorsze miejsce, gdzie można gierki kupić. Choć niektóre ceny w takim Media Markt też wywołują u mnie nieraz niezły śmiech.

Media Markt to tak samo dobre miejsce na kupno gier jak i gotowych komputerów. Jak, ja widzę te ich gotowce, to mnie przeraża. Było nie było, PC to teraz Steam i tam się głownie kupuje.

Opublikowano

Generalnie to kupowanie  pieców "gotowców" to bardzo zły pomysł. Zwłaszcza jeśli taki typek chce sobie w gierki pograć bo to co oni tam najczęściej wciskają i za jaką kasę to jest parodia.No ale kupi taki jeden z drugim piecyk z jakimś szumnym napisem "Gaming PC" za przepłaconą sumkę, odpali parę gierek i się okaże, że jednak coś to nie chodzi jak powinno XD

Opublikowano

W biedronce będzie teraz 400 tysięcy gier po 9.99, prawda? Ciekawe czy znajdzie się coś na konsolę. Kogo ja oszukuję.

Jak będzie Airline Tycon 2 na PC to lecę jak poparzony :P

Opublikowano

Generalnie to kupowanie  pieców "gotowców" to bardzo zły pomysł. Zwłaszcza jeśli taki typek chce sobie w gierki pograć bo to co oni tam najczęściej wciskają i za jaką kasę to jest parodia.No ale kupi taki jeden z drugim piecyk z jakimś szumnym napisem "Gaming PC" za przepłaconą sumkę, odpali parę gierek i się okaże, że jednak coś to nie chodzi jak powinno XD

Nie wiele lepsze jest zlecanie złożenia blachy "szpecom" ze sklepów, którzy wsadzą ci do środka to co akurat mają na stanie.

Opublikowano

To też, dlatego lepiej dać listę co się chce, kupić to i samemu złożyć. Ale jeśli ktoś nie jest pewny czy da sobie rady to chyba większość sklepów z częściami może złożyć takie pieca za jakąś tam opłatą.

Opublikowano

No tylko trzeba wiedzieć co jest dobre a co nie, że w procku nie liczą się gigaherce a w kartcie graficznej nie chodzi o ilość ram. Dlatego ktoś nieobeznany tak czy inaczej trzeba się kierować opinią innych. Najbardziej rozgarnięty popatrzy sam w internecie na purepc lub pclab, najmniej zlecą wszystko magikowi ze sklepu.

Opublikowano

Też racja, dlatego jakbym kupował nowy piecyk to pewnie bym popytał na tych stronkach co podałeś+Benchmark i coś dobrego na pewno by doradzili. Kiedyś jeszcze bardziej się orientowałem w bebechach ale od czasu jak mam lapka (lap+granie= :sick: )to jakoś mnie to przestało interesować.

Opublikowano

Właśnie dlatego powstają te całe Steam Machines. Mają być ładne, małe, wydajne, żeby ktoś kto nie chce się bawić z samodzielnych składaniem czy wybieraniem sprzętu, miał od razu gotowy wybór.

Opublikowano

ja trafiłem na podbną promocje. Wziąłem wtedy battlefielda Bad Company 2 za 199 zł na premiere na x360 i jakąś grę za 1 zł. Nie pamietam jaką. Chyba jakaś część Skate.

Opublikowano

Pierw Niemcy, a teraz Francja. Non stop klapsy dostaje X0. Na, ale Playstejszyyyn cnie ?

Edytowane przez pop

Opublikowano

Pierw Niemcy teraz Francja. Non stop klapsy dostaje X0. Na, ale Playstejszyyyn cnie ?

Ty się w końcu nauczysz używać polskiego języka?

Opublikowano

To jest disvertigo?

Opublikowano

Pierw Niemcy teraz Francja. Non stop klapsy dostaje X0. Na, ale Playstejszyyyn cnie ?

Ty się w końcu nauczysz używać polskiego języka?

Jezeli ty rownież to zrobisz to czemu nie.

Opublikowano

To jest disvertigo?

chyba tak

Opublikowano

To jest Dixi aka Lons. Obserwowałem go jeszcze przed banem. Bardzo podobny styl pisania . A no i po banie na gg do mnie napisał "Dixi" i się cieszył z mojego bana.

Edytowane przez Szprota

Opublikowano

To może ktoś wyżej postawion niech go sprawdzi i ewentualnie pożegna?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.