Opublikowano 8 lipca 201311 l W Kielcach w Galerii Echo (empik i kolporter), oraz w Skarzysku-Kamiennej (ruch).
Opublikowano 8 lipca 201311 l Może trochę nie na temat, ale były wyniki? https://www.facebook.com/photo.php?fbid=502501903148611&set=a.155234404542031.40649.153471534718318&type=1 Wiem, staroć, ale segreguję zakładki. Edytowane 8 lipca 201311 l przez grzybiarz
Opublikowano 10 lipca 201311 l Autor Wyniki były na pewno na FB. Jak mnie pamięc nie myli, to zgodnie z tym info: "Nagrodzimy 3 najlepsze propozycje - wyniki znajdziecie tutaj do końca niedzieli 28.04.13.", czyli pewnie trzeba byłoby przekopać naszego walla.
Opublikowano 11 lipca 201311 l Czy w kolejnym numerze można liczyć na podsumowanie tematu ze zmianą polityki przez Ms? Chodzi mi mianowicie o aspekt, który podejmowało wielu developerów np Cliff czy Chmielarz mówiąc o podwyżce ceny gier i mniejszej kasie napływającej do twórców. Co do obecnego Psxa to chyba zdążyliście coś poprawić zanim nr trafił do drukarni. Często można przeczytać (np w relacji z targów) mniej więcej "jeśli Ms nie zmieni strategii to będzie słabo, ale pewnie się ugnie". Czy po prostu tak przeczuwaliście ?
Opublikowano 11 lipca 201311 l Autor Bardziej przerzucie. Poprawić niestety nie było już opcji. Co do podsumowania - wyjdzie w praniu, zobaczymy, jak wypalą nam inne materiały, które planujemy i co na warsztat wezmą felietoniści .
Opublikowano 11 lipca 201311 l Proponuję wakacyjny przegląd gier w klimatach westernu, lub jakikolwiek przegląd
Opublikowano 11 lipca 201311 l Wersja dla leworęcznych . A tak poważnie oczywiście nasz błąd - tuż przed oddaniem do druku najwyraźniej było "odbijane" tło i razem z nim załapała się grafika. Nie tylko pad, cała fotka jest odwrócona, co przekłamuje wygląd konsoli. BTW, w poprzednim numerze na przedostatniej stronie, w reklamie PPE 2.0 jest podobna sytuacja. Ale numer z wersją dla leworęcznych dobry Edytowane 11 lipca 201311 l przez Veldon
Opublikowano 23 lipca 201311 l Hop hop ktoś tam jeszcze tworzy PE? Czy wszyscy wyjechali na kanikuły ? Ciekawe co wysmażycie w czasie tego sezonu ogórowego?Jedno wiem napewno że gorszej okładki niż z czołgami już napewno nie stworzycie? A może jednak
Opublikowano 23 lipca 201311 l Autor O masz, wiedziałem, że o czymś zapomnieliśmy... . A tak poważnie - numer ma się bardzo dobrze (właśnie wylądował w drukarni). Wiadomo, z recenzjami szaleństwa nie ma (chociaż w sumie w Networku i Pockecie kilka niezłych produkcji), ale mamy nadzieję, że publicystyka będzie tym, co zadowoli czytelników. Będą wywiady, w Pryzmacie serii tytuł, który doczekał się kilkunastu odsłon, w OCCHJ Kuba Sobek wziął na warsztat bohaterów Marvela, do tego dwa Zgrentgeny, stały skład felietonistów i... to i tak nie wszystko . A, no i playtesty (końcówka sierpnia zwiastuje koniec obecnej posuchy). Pełna zapowiedź tradycyjnie w niedzielę (wyjątkowo w godzinach wieczornych).