Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ankieta - Pomóż studentowi w obronie pracy magisterskiej i dorzuć swoje trzy grosze :)

Featured Replies

Opublikowano

Witam,

na początku chciałbym przeprosić moderatorów i administracje... za to, że zaśmiecam offtopic... no, ale tak to w życiu studenta-gracza już bywa smile.png Niech się to już skończy, bo PS4 za zakrętem ;P (prosiłbym jednak o pozostawienie tematu przez 2-3 dni, aby zebrać brakujące głosy... później może polecieć do kosza)

Ci co robili podobne analizy itp. wiedzą jak to jest...

Pytania są krótkie, forma zamknięta. 2-3 odpowiedzi... wystarczy klikać popijając browarka. Odłożycie go na biurko i po ankiecie tongue.png Ona, tylko tak stracznie wygląda hehe.

Zawiera kilka pytań/odpowiedzi, które są zbyt mało rozwinięte oraz zawierają błedy. Opierałem się w niektórych przypadkach na ankietach innych osób, które pisały na podobny temat i tak wyszło, kurde :confused: Niestety, nie mogę ich poprawić, dodać inne opcje, bo mam już 85 głosów, a to już za dużo, aby wporwadzać poprawki. Potrzebuję ok 150-200.

Link do ankiety:

http://www.ankietka.pl/ankieta/120751/wizerunek-czlowieka-we-wspolczesnej-reklamie.html

Pozdrawiam i dziękuje, jeżeli naruszyłem regulamin, przepraszam :(

Edytowane przez Foxter

• Odpowiedzi 9
  • Wyświetleń 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Foxiu zaspamuj trochę o swoich historiach, jak na onliniecenterze, to dostaniesz więcej głosów do ankiety

Opublikowano
  • Autor

Jak skończe pisać magistra, to może przeniosę swoje monologi w to miejsce... szołt nawet jest :D

Swoją drogą, to dostałem po tygodniu maila od promotora i nie wymagane jest aż 200 głosów, co mnie oczywiście bardzo cieszy. Brakuje ok 25-30. skończe... i tylko pozostanie oczekiwanie na premiere ukanej ps4 w polsce :> Oby to listopad był... no chyba, że error im wyskoczy jak pracę puszczą przez system antyplagiatowy i znajdą mojego licencjata. Staram się kurde z tym słownikiem synonimów, przecinkami... no, nie zmienie definicji, bo musiałbym mieć wyższy stopien naukowy :D

Edytowane przez Foxter

Opublikowano
  • Autor

dzieki, :piwo: bardzo dużo mi gracze konsolowi pomogli przy wypełnieniu ankiety :P

Opublikowano

Duzo tych pytan i balem sie, ze 3 strona zaraz wskoczy. Wypelnione, nie narob popelinybi zdaj tylko bo uznam to za strate czasu.