Opublikowano 18 marca 201411 l No mi się demo zassało w końcu. Faktycznie ciekawa gierka z fajną graficzką na PS4. Jakbędzie jakaś posuch to wezmę, a może do tego czasu w plusie wyląduje, bo to idealna pozycja na tą usługę. Dość dobre oceny ale słaba sprzedaż.
Opublikowano 19 marca 201411 l Co jest nie tak z ps4 store? Dawno po aktualizacji a MGS'a dalej nie widac, gdzie na ps3 jest juz od tygodnia gdzies!
Opublikowano 19 marca 201411 l Wszystko jest w porządku, po prostu MGS jeszcze nie miał premiery Metal Gear Solid V Ground Zeroes (PS4) (available from 21st March in UK, 20th March all else) Edytowane 19 marca 201411 l przez SzczurekPB
Opublikowano 3 kwietnia 201411 l Sprawdzaliście Merc. Kings? Śmieszna gierka, z wysokim poziomem trudności i sporym rozbudowaniem jak na side scrolla Samemu lipa dla mnie, ale w coop gra niezła, szczególnie że za free
Opublikowano 3 kwietnia 201411 l Sprawdzaliście Merc. Kings? Śmieszna gierka, z wysokim poziomem trudności i sporym rozbudowaniem jak na side scrolla Samemu lipa dla mnie, ale w coop gra niezła, szczególnie że za free Bezsensu że nie ma online multi.
Opublikowano 3 kwietnia 201411 l na pewno nie ma? dziś odpaliłem na chwilę i wydawało mi się że jest tam gdzieś taka opcja.
Opublikowano 4 kwietnia 201411 l Sprawdzaliście Merc. Kings? Śmieszna gierka, z wysokim poziomem trudności i sporym rozbudowaniem jak na side scrolla Samemu lipa dla mnie, ale w coop gra niezła, szczególnie że za free Bezsensu że nie ma online multi. Jak jesteś w tej bazie wypadowej to u góry jest robot i laska. Podchodzisz do nich i gadasz. Pokazuje się do wyboru: offline, invite i public. Jak dasz to ostatnie i chwilę poczekasz to dograją się jakieś randomy, ale dla mnie gra z nimi nie ma sensu. 2 misje próbowaliśmy i 1. bez komunikacji lipa, bo lewele duże i można się rozdzielić i pogubić 2. mniejszy fun bez znajomych co lubią taki oldskul i 3. trafiłem na noobów, więc ginęli i gajmołwer poczekam, aż będę miał z kim pograć, mi się podoba, bo dawno nie grałem w nic podobnego
Opublikowano 18 kwietnia 201411 l Marzy mi się szpil pokroju Shadow Complex z X360. Jest coś podobnego na PS4? DN:AE też mi się b.podoba
Opublikowano 18 kwietnia 201411 l Jest, Strider jest bardzo podobny do Shadow Complex tylko troche mniej rozbudowany.
Opublikowano 18 kwietnia 201411 l Właśnie czytam reckę i wygląda zachęcająco, ale właśnie uzmysłowiłem sobie co mam jeszcze do skończenia z gier, które nota bene nadal mnie bawią, więc póki co zachomikowana kasa w portfelu PS poczeka na jakieś promocje
Opublikowano 1 maja 201410 l 12 nowych indyków uderzy w tym roku na PS4, niektóre naprawdę ciekawe (te platformówkowe) - http://blog.eu.playstation.com/2014/05/01/12-big-new-indie-games-announced-ps4-ps-vita/
Opublikowano 15 maja 201410 l Kupiłem niedawno FLOW i zakochałem się w tej hmm.. gra, to złe słowo - dla mnie doznanie artystyczne Teraz w kolejce Flower i dodatek do Flow Kiedyś miałem tak z REZem i Undergarden. Mam słabość do takich tworów. Nawet jeśli na tą chwilę PS4 to trochę indykstejszon to dla mnie na +
Opublikowano 20 maja 201410 l Transistor Godisageek 10/10 IGN - 9.2/10 DigitalChumps 9.2/10 Eurogamer - 9/10 HardcoreGamer - 4.5/5 Game informer - 9/10 Game Trailers - 9/10 Polygon - 8.5/10 Może ktoś podac cenę, siedze w pracy i nie mam jak sprawdzić.
Opublikowano 20 maja 201410 l W amerykańskim $19,99, w polskim sklepie jakoś nie widzę.... https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/pl-pl/home/gry
Opublikowano 20 maja 201410 l Miła niespodzianka, gra ma polskie napisy. http://tvgry.pl/?ID=4476 Edytowane 20 maja 201410 l przez YETI
Opublikowano 21 maja 201410 l Sprawdzał już ktoś Transistor? Oceny niby dobre ale jakoś wolę przeczytać szczere opinie innych graczy.
Opublikowano 21 maja 201410 l Sprawdzał już ktoś Transistor? Oceny niby dobre ale jakoś wolę przeczytać szczere opinie innych graczy.Po 2 h gry wiem już że można polecić , świetna grafika muzyka te dwa elementy rządzą dla nich warto już kupić , turowy system walki też jest dobrze zaprojektowany walki trzymają dobre jednocześnie są taktyczne ale brakuje trochę samouczka , pierwsze wrażenie na duży plus Edytowane 21 maja 201410 l przez Pazdziochu