Skocz do zawartości

Natural Doctrine

Featured Replies

Opublikowano

Oprócz PS4 gra trafi także na PS3 i Vite.

• Odpowiedzi 42
  • Wyświetleń 7,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• czarek250885
    czarek250885

Nie wiem jak było wcześniej więc ciężko mi powiedzieć czy poziom został obniżony w patchu, po pobraniu gry z ps stora pobrała się dodatkowa zawartość jednakże muszę przyznać że pozycja jest mega trudn

Opublikowano

a właśnie, co to sRPG ? pierwsze słyszę

Opublikowano

Strategy rpg/tactical rpg czyli np Front Mission albo Valkyria Chronicles.

Edytowane przez Paliodor

• 2 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano

Czekam na ten tytuł. W Europie ma być dopiero w trzecim kwartale tego roku, prawda?

Opublikowano

Czekam na ten tytuł. W Europie ma być dopiero w trzecim kwartale tego roku, prawda?

To prawda. Gierkę wyda NIS America i chwała im za to bo zapowiada się fajny kawałek srpg.

Mam tylko nadzieję, że wersja na PS3 nie będzie miała jakichś większych problemów.

Opublikowano

widzialem kilka streamow  na ps4 i szalu nie ma ale i tak miodzio sie zapowiada jak ktos lubi jsrpg :) ja lykam bez namyslu:)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Pojawił się pierwszy angielski zwiastun, ale nie ma w nim tego (albo jeszcze śpię), czego oczekiwałem. Czy ścieżka dźwiękowa gry pozostanie niezmieniona (chcę słyszeć japoński).

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Nawet nie zwróciłem wcześniej uwagi, że jest tam opcja online multiplayer i tryb kooperacji. Wygląda na to, że gra posłuży znacznie dłużej niż oczekiwałem. Oby tylko cena była w porządku.

Opublikowano

Mam tylko nadzieję, że wersja na PS3 nie będzie miała jakichś większych problemów.

Chyba nie bedzie maila skoro ma byc tez na vicie:)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Na nowym zwiastunie słychać english dubbing. Jeśli nie będzie możliwości ustawienia japońskiego - jak dla mnie krucho (bo straci na uroku).

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Kazda japonska gra powinna z automatu dostawac mozliwosc ustawienia jezyka jap. zwlaszcza ze i tak jest to cos co just jest i nie ponosza zadnych dodatkowych kosztow z tym zwiazanych.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nieco ponad miesiąc do premiery a ja ten tytuł tylko w dwóch sklepach znalazłem za 259zł. Orientuje się ktoś gdzie można zamówić taniej? Czy w polskim PSN będzie dostępny cyfrowo? Wolałbym chyba tym razem wersję pudełkową. A jakoś czuję, że w Polsce żaden wydawca się ND nie zainteresował...

Opublikowano

Ten nowy trailer mnie konkretnie podniecił.

Wyczuwam dobry gameplay i perełkę, którą mało kto pozna.

Opublikowano

Fajnie jakby dali demo do zassania ale jakoś w to wątpię. Gra na  pewno od strony gameplay'u zapowiada się ciekawie więc jak stanieje to pewnie się zainteresuję zakupem.

Opublikowano

Ja to bym chciał w dniu premiery, ale póki co ten dzień w różnych miejscach ma różną datę, od 18 do 30 września. Najgorzej, że na oficjalnej europejskiej stronie NIS America tej gry nie ma nawet w zapowiedziach.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

ND pojawiła się dzisiaj w polskim PSS z tym że nie można jeszcze zamówić a cena jest nieznana. Miałem kupić wersję pudełkową, ale skoro jedyne dwie oferty jakie znalazłem pokazywały 259zł bez przesyłki, nie sądzę by przebiły wersję cyfrową.

Opublikowano

Co się tyczy pre-orderów to w sklepie KonsoleiGry mają ND na PS3 za 199zł. To już 60zł taniej jak w sklepach, które sprawdzałeś. Brałem u nich Atelier Escha&Logy i wszystko poszło bez problemów.

http://konsoleigry.pl/gry-na-ps3/2511-natural-doctrine-ps3.html

Edytowane przez Paliodor

Opublikowano

Zapomniałem napisać, że interesuje mnie tylko wersja na PS4, bo tylko taką konsolę posiadam. Widziałem ofertę tego sklepu (jako jedną z dwóch).