Opublikowano 9 września 201311 l Strategy rpg/tactical rpg czyli np Front Mission albo Valkyria Chronicles. Edytowane 9 września 201311 l przez Paliodor
Opublikowano 26 września 201311 l Nowe screeny: http://www.allgamesbeta.com/2013/09/natural-doctrine-debut-trailer-screens.html I trailer: Muszę przyznać, że zapowiada się ciekawie. W dodatku srpg nigdy dość, szkoda, że ten gatunek tak został zaniedbany w tej generacji na stacjonarkach.
Opublikowano 2 grudnia 201311 l Pokaźna galeria screenów z ND na PS3/PS4/Vitę: http://www.allgamesbeta.com/2013/12/kadokawa-games-simulation-rpg-natural.html Nie wklejam zdjeć bo wszystkich i tak nie wrzuci. Graficznie szału nie ma ale może gameplay będzie to nadrabiał. Dobrych srpg na obecne stacjonarki nie było za wiele
Opublikowano 18 kwietnia 201411 l Czekam na ten tytuł. W Europie ma być dopiero w trzecim kwartale tego roku, prawda?
Opublikowano 19 kwietnia 201411 l Czekam na ten tytuł. W Europie ma być dopiero w trzecim kwartale tego roku, prawda? To prawda. Gierkę wyda NIS America i chwała im za to bo zapowiada się fajny kawałek srpg. Mam tylko nadzieję, że wersja na PS3 nie będzie miała jakichś większych problemów.
Opublikowano 19 kwietnia 201411 l widzialem kilka streamow na ps4 i szalu nie ma ale i tak miodzio sie zapowiada jak ktos lubi jsrpg ja lykam bez namyslu:)
Opublikowano 16 maja 201410 l Pojawił się pierwszy angielski zwiastun, ale nie ma w nim tego (albo jeszcze śpię), czego oczekiwałem. Czy ścieżka dźwiękowa gry pozostanie niezmieniona (chcę słyszeć japoński).
Opublikowano 20 maja 201410 l Ja zapewne zakupię jednak z niecierpliwością czekam na nową disgae-e :-)
Opublikowano 28 czerwca 201410 l Premiera w Europie 19 września - http://www.allgamesbeta.com/2014/06/natural-doctrine-coming-september-16-in.html
Opublikowano 1 lipca 201410 l Nawet nie zwróciłem wcześniej uwagi, że jest tam opcja online multiplayer i tryb kooperacji. Wygląda na to, że gra posłuży znacznie dłużej niż oczekiwałem. Oby tylko cena była w porządku.
Opublikowano 1 lipca 201410 l Mam tylko nadzieję, że wersja na PS3 nie będzie miała jakichś większych problemów. Chyba nie bedzie maila skoro ma byc tez na vicie:)
Opublikowano 14 lipca 201410 l Na nowym zwiastunie słychać english dubbing. Jeśli nie będzie możliwości ustawienia japońskiego - jak dla mnie krucho (bo straci na uroku). Edytowane 14 lipca 201410 l przez Gość
Opublikowano 15 lipca 201410 l Kazda japonska gra powinna z automatu dostawac mozliwosc ustawienia jezyka jap. zwlaszcza ze i tak jest to cos co just jest i nie ponosza zadnych dodatkowych kosztow z tym zwiazanych.
Opublikowano 18 sierpnia 201410 l Nieco ponad miesiąc do premiery a ja ten tytuł tylko w dwóch sklepach znalazłem za 259zł. Orientuje się ktoś gdzie można zamówić taniej? Czy w polskim PSN będzie dostępny cyfrowo? Wolałbym chyba tym razem wersję pudełkową. A jakoś czuję, że w Polsce żaden wydawca się ND nie zainteresował...
Opublikowano 24 sierpnia 201410 l Ten nowy trailer mnie konkretnie podniecił. Wyczuwam dobry gameplay i perełkę, którą mało kto pozna.
Opublikowano 24 sierpnia 201410 l Fajnie jakby dali demo do zassania ale jakoś w to wątpię. Gra na pewno od strony gameplay'u zapowiada się ciekawie więc jak stanieje to pewnie się zainteresuję zakupem.
Opublikowano 26 sierpnia 201410 l Ja to bym chciał w dniu premiery, ale póki co ten dzień w różnych miejscach ma różną datę, od 18 do 30 września. Najgorzej, że na oficjalnej europejskiej stronie NIS America tej gry nie ma nawet w zapowiedziach.
Opublikowano 10 września 201410 l ND pojawiła się dzisiaj w polskim PSS z tym że nie można jeszcze zamówić a cena jest nieznana. Miałem kupić wersję pudełkową, ale skoro jedyne dwie oferty jakie znalazłem pokazywały 259zł bez przesyłki, nie sądzę by przebiły wersję cyfrową.
Opublikowano 11 września 201410 l Co się tyczy pre-orderów to w sklepie KonsoleiGry mają ND na PS3 za 199zł. To już 60zł taniej jak w sklepach, które sprawdzałeś. Brałem u nich Atelier Escha&Logy i wszystko poszło bez problemów. http://konsoleigry.pl/gry-na-ps3/2511-natural-doctrine-ps3.html Edytowane 11 września 201410 l przez Paliodor
Opublikowano 11 września 201410 l Zapomniałem napisać, że interesuje mnie tylko wersja na PS4, bo tylko taką konsolę posiadam. Widziałem ofertę tego sklepu (jako jedną z dwóch).