Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Natural Doctrine

Featured Replies

Oprócz PS4 gra trafi także na PS3 i Vite.

• Replies 42
  • Views 8.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• czarek250885
    czarek250885

Nie wiem jak było wcześniej więc ciężko mi powiedzieć czy poziom został obniżony w patchu, po pobraniu gry z ps stora pobrała się dodatkowa zawartość jednakże muszę przyznać że pozycja jest mega trudn

a właśnie, co to sRPG ? pierwsze słyszę

Strategy rpg/tactical rpg czyli np Front Mission albo Valkyria Chronicles.

Edited by Paliodor

• 2 weeks later...
  • 2 months later...
  • 4 months later...

Czekam na ten tytuł. W Europie ma być dopiero w trzecim kwartale tego roku, prawda?

Czekam na ten tytuł. W Europie ma być dopiero w trzecim kwartale tego roku, prawda?

To prawda. Gierkę wyda NIS America i chwała im za to bo zapowiada się fajny kawałek srpg.

Mam tylko nadzieję, że wersja na PS3 nie będzie miała jakichś większych problemów.

widzialem kilka streamow  na ps4 i szalu nie ma ale i tak miodzio sie zapowiada jak ktos lubi jsrpg :) ja lykam bez namyslu:)

• 4 weeks later...

Pojawił się pierwszy angielski zwiastun, ale nie ma w nim tego (albo jeszcze śpię), czego oczekiwałem. Czy ścieżka dźwiękowa gry pozostanie niezmieniona (chcę słyszeć japoński).

• 1 month later...

Nawet nie zwróciłem wcześniej uwagi, że jest tam opcja online multiplayer i tryb kooperacji. Wygląda na to, że gra posłuży znacznie dłużej niż oczekiwałem. Oby tylko cena była w porządku.

Mam tylko nadzieję, że wersja na PS3 nie będzie miała jakichś większych problemów.

Chyba nie bedzie maila skoro ma byc tez na vicie:)

• 2 weeks later...

Na nowym zwiastunie słychać english dubbing. Jeśli nie będzie możliwości ustawienia japońskiego - jak dla mnie krucho (bo straci na uroku).

Edited by Guest

Kazda japonska gra powinna z automatu dostawac mozliwosc ustawienia jezyka jap. zwlaszcza ze i tak jest to cos co just jest i nie ponosza zadnych dodatkowych kosztow z tym zwiazanych.

• 4 weeks later...

• 2 weeks later...

Nieco ponad miesiąc do premiery a ja ten tytuł tylko w dwóch sklepach znalazłem za 259zł. Orientuje się ktoś gdzie można zamówić taniej? Czy w polskim PSN będzie dostępny cyfrowo? Wolałbym chyba tym razem wersję pudełkową. A jakoś czuję, że w Polsce żaden wydawca się ND nie zainteresował...

Ten nowy trailer mnie konkretnie podniecił.

Wyczuwam dobry gameplay i perełkę, którą mało kto pozna.

Fajnie jakby dali demo do zassania ale jakoś w to wątpię. Gra na  pewno od strony gameplay'u zapowiada się ciekawie więc jak stanieje to pewnie się zainteresuję zakupem.

Ja to bym chciał w dniu premiery, ale póki co ten dzień w różnych miejscach ma różną datę, od 18 do 30 września. Najgorzej, że na oficjalnej europejskiej stronie NIS America tej gry nie ma nawet w zapowiedziach.

• 3 weeks later...

ND pojawiła się dzisiaj w polskim PSS z tym że nie można jeszcze zamówić a cena jest nieznana. Miałem kupić wersję pudełkową, ale skoro jedyne dwie oferty jakie znalazłem pokazywały 259zł bez przesyłki, nie sądzę by przebiły wersję cyfrową.

Zapomniałem napisać, że interesuje mnie tylko wersja na PS4, bo tylko taką konsolę posiadam. Widziałem ofertę tego sklepu (jako jedną z dwóch).