Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Natural Doctrine

Featured Replies

Opublikowano

Oprócz PS4 gra trafi także na PS3 i Vite.

• Odpowiedzi 42
  • Wyświetleń 8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• czarek250885
    czarek250885

Nie wiem jak było wcześniej więc ciężko mi powiedzieć czy poziom został obniżony w patchu, po pobraniu gry z ps stora pobrała się dodatkowa zawartość jednakże muszę przyznać że pozycja jest mega trudn

Opublikowano

a właśnie, co to sRPG ? pierwsze słyszę

Opublikowano

Strategy rpg/tactical rpg czyli np Front Mission albo Valkyria Chronicles.

Edytowane przez Paliodor

• 2 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano

Czekam na ten tytuł. W Europie ma być dopiero w trzecim kwartale tego roku, prawda?

Opublikowano

Czekam na ten tytuł. W Europie ma być dopiero w trzecim kwartale tego roku, prawda?

To prawda. Gierkę wyda NIS America i chwała im za to bo zapowiada się fajny kawałek srpg.

Mam tylko nadzieję, że wersja na PS3 nie będzie miała jakichś większych problemów.

Opublikowano

widzialem kilka streamow  na ps4 i szalu nie ma ale i tak miodzio sie zapowiada jak ktos lubi jsrpg :) ja lykam bez namyslu:)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Pojawił się pierwszy angielski zwiastun, ale nie ma w nim tego (albo jeszcze śpię), czego oczekiwałem. Czy ścieżka dźwiękowa gry pozostanie niezmieniona (chcę słyszeć japoński).

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Nawet nie zwróciłem wcześniej uwagi, że jest tam opcja online multiplayer i tryb kooperacji. Wygląda na to, że gra posłuży znacznie dłużej niż oczekiwałem. Oby tylko cena była w porządku.

Opublikowano

Mam tylko nadzieję, że wersja na PS3 nie będzie miała jakichś większych problemów.

Chyba nie bedzie maila skoro ma byc tez na vicie:)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Na nowym zwiastunie słychać english dubbing. Jeśli nie będzie możliwości ustawienia japońskiego - jak dla mnie krucho (bo straci na uroku).

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Kazda japonska gra powinna z automatu dostawac mozliwosc ustawienia jezyka jap. zwlaszcza ze i tak jest to cos co just jest i nie ponosza zadnych dodatkowych kosztow z tym zwiazanych.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nieco ponad miesiąc do premiery a ja ten tytuł tylko w dwóch sklepach znalazłem za 259zł. Orientuje się ktoś gdzie można zamówić taniej? Czy w polskim PSN będzie dostępny cyfrowo? Wolałbym chyba tym razem wersję pudełkową. A jakoś czuję, że w Polsce żaden wydawca się ND nie zainteresował...

Opublikowano

Ten nowy trailer mnie konkretnie podniecił.

Wyczuwam dobry gameplay i perełkę, którą mało kto pozna.

Opublikowano

Fajnie jakby dali demo do zassania ale jakoś w to wątpię. Gra na  pewno od strony gameplay'u zapowiada się ciekawie więc jak stanieje to pewnie się zainteresuję zakupem.

Opublikowano

Ja to bym chciał w dniu premiery, ale póki co ten dzień w różnych miejscach ma różną datę, od 18 do 30 września. Najgorzej, że na oficjalnej europejskiej stronie NIS America tej gry nie ma nawet w zapowiedziach.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

ND pojawiła się dzisiaj w polskim PSS z tym że nie można jeszcze zamówić a cena jest nieznana. Miałem kupić wersję pudełkową, ale skoro jedyne dwie oferty jakie znalazłem pokazywały 259zł bez przesyłki, nie sądzę by przebiły wersję cyfrową.

Opublikowano

Co się tyczy pre-orderów to w sklepie KonsoleiGry mają ND na PS3 za 199zł. To już 60zł taniej jak w sklepach, które sprawdzałeś. Brałem u nich Atelier Escha&Logy i wszystko poszło bez problemów.

http://konsoleigry.pl/gry-na-ps3/2511-natural-doctrine-ps3.html

Edytowane przez Paliodor

Opublikowano

Zapomniałem napisać, że interesuje mnie tylko wersja na PS4, bo tylko taką konsolę posiadam. Widziałem ofertę tego sklepu (jako jedną z dwóch).