Opublikowano 17 września 201311 l Czy przy wcześnijszym zamówieniu preordera w sklepie PE gra powinna być przywieziona przez kuriera dzis? Wczoraj dostałem maila że wysłali ale numeru nadania już nie , a bym sprawdził sobie na stronie dpd gdzie jest.
Opublikowano 17 września 201311 l DPD dało dupy z przesyłkami i pomieszali sortowanie. Jutro powinieneś dostać grę. Tak samo było z zamawiającymi z muve i Ultimą.
Opublikowano 17 września 201311 l lólz, nie ten temat, do kasacji Edytowane 17 września 201311 l przez Tokar
Opublikowano 18 września 201311 l DPD dało dupy z przesyłkami i pomieszali sortowanie. Jutro powinieneś dostać grę. Tak samo było z zamawiającymi z muve i Ultimą. A Ty nie wrzucałeś na fb jakiegoś screena właśnie z info o sortowni i że już do Ciebie jedzie?
Opublikowano 18 września 201311 l DPD dało dupy z przesyłkami i pomieszali sortowanie. Jutro powinieneś dostać grę. Tak samo było z zamawiającymi z muve i Ultimą. BZDURA - zamówiłem z muve kurierem dpd i dostałem wczoraj paczkę - pewnie nawet z tej samej sortowni co i do Ciebie miała iść.
Opublikowano 18 września 201311 l Ja zamawiałem z ultimy i paczka dojechała normalnie wczooraj kurierem DPD.
Opublikowano 18 września 201311 l Autor Dziś kurier dzwonił, odmówiłem odbioru gry ( za pobraniem ), powód podałem że miała być wczoraj w dniu premiery a nie dziś. Sklep zawalił, gra kupiona w Tesco . Muszę do sklepu PE zadzwonić by anulować zamówienie PS4. jak tak mają robić to do piachu z takim sklepem.
Opublikowano 20 września 201311 l Jest i to nie jeden w sumie http://www.psxextreme.info/forum/50-grand-theft-auto/