September 29, 201312 yr Wykupiłem sobie abonament Deezera żeby móc sobie muzyki bez ograniczeń słuchać na X360 i jakież było moje zdziwienie gdy się zorientowałem jak aplikacja w rzeczywistości działa, a raczej nie działa... Najgorsze jest to, że to normalka od początku wprowadzenia aplikacji na X360, a nie jakieś chwilowe problemy.
September 30, 201312 yr A to nie jest tak, że Deezer nie działa w Polsce? Wielokrotnie chciałem live wykupić, ale to plus dodatkowe abonamenty na większość usług (z tego co widać nawet nie do końca działających) to już przegięcie na całym froncie. Lubię X360 do gier, ale w następnej generacji czas będzie chyba zmienić dostawcę konsoli. Edited September 30, 201312 yr by Andreal
September 30, 201312 yr A to nie jest tak, że Deezer nie działa w Polsce? To jest aplikacja z PL. Deezer już od jakiegoś czasu ma oficjalny oddział w Polsce.
September 30, 201312 yr Napisałem do pomocy technicznej. Uruchomiłem także prywatne kontakty i informacja ma iść prosto do osób kierujących polskim oddziałem A jak to nic nie da to zagram ostrzej i uderzę do polskiego oddziału MS z pretensjami dlaczego na polskim Marketplace trzymają i reklamują aplikację, która nie działa. Edited September 30, 201312 yr by DonSterydo
October 1, 201312 yr Przypadek? Czy może to wrzawa jaką podniosłeś sprawiła, że wypuścili tą łatkę? To nie przypadek. Z tego co wiem to te same problemy z działaniem były od samego początku pojawienia się aplikacji na polskim Marketplace - czyli od paru miesięcy.
October 1, 201312 yr Raczej miałem na myśli to, że akurat jak zawiadomiłeś o tak starym błędzie to nagle łatka się znalazła .