October 7, 201312 yr "So, we’re making a new game! We can’t say a lot about it right now, but you might have read about a trademark registration for something called Triad Wars? Well, we’re super-excited that it’s another game based in the Sleeping Dogs universe, it’s something we’ve wanted to do for ages, and we’re very happy to be working with Square Enix again… but that’s all we can give you for the time being – we’ll have more information about what the game’s going to be in 2014." http://www.unitedfrontgames.com/2013/10/news-from-ufg/ Pewne jest, że w grze będzie jakaś forma online, niewykluczone, że nawet i tylko to - pacz gra bazująca na uniwersum Sleeping Dogs (nie mogli po prostu dodać numerka?) oraz "we’ve wanted to do for ages". Miejmy nadzieję, że skończy się na klasycznej kampanii i rozbudowanym multi ala GTAO.
October 7, 201312 yr O! Fajnie SD jest świetną gierką. Liczę na olanie multi i pociągnięcie innej historii tak by umożliwiała rozbudowę idei SD o klasę lub dwie.
October 8, 201312 yr Mega, mega! Moje największe zaskoczenie ostatnich czasów i jeden z ulubionych tytułów w jakie ostatnimi czasy grałem. Tylko po tym opisie jakoś nie idzie wywnioskować, czy to będzie 100% kontynuacja jedynki, czy też właśnie coś innego, jak sami napisali, bazującego na uniwersum SD. W końcu po zakończeniu raczej temat jedynki jest wyczerpany.
October 8, 201312 yr Mam nadzieje,ze jest to gra na konsole i pc.A nie kolejny tytul na ios i androida od Square Enix.
October 8, 201312 yr Author Biorac pod uwage, ze oficjalnie zapowiedza ta gre dopiero w 2014, a wiec premiera bedzie za dwa lata, jak nie pozniej, to mozna byc praktycznie stuprocentowo pewnym, ze to nie po(pipi)ka na iosa.
October 8, 201312 yr też się bardzo cieszę, sleeping dogs 1 był świetny, już nie mogę się doczekać dwójki
October 9, 201312 yr W następnej części liczę na równie dobry system walki w ręcz, równie dobrą fabułę. Graficznie pewnie będzie lepiej więc ogólnie gra do kupienia na premierę o ile wychodzi na PS4 ale skoro taki odległy termin premiery to nie ma co się martwić.
December 9, 201312 yr Wygląda na to że mamy pełnoprawną kontynuacje. Świetnie, bo bałem się że będzie to jakaś mniejsza produkcja osadzona w uniwersum Sleeping Dogs.
September 19, 201411 yr Ja pier.dole. Niech to będzie całkiem inna gra, błagam. SE nie bądźcie s(pipi)ysynami.
September 20, 201411 yr Możesz błagać nawet na kolanach z otwartymi ustami. Ta firma to już tylko popłuczyny developerskie. Sorry guys.
February 25, 201510 yr http://mmorpg.org.pl/news/zobacz/Bierzcie-i-grajcie-z-tego-wszyscy-10-000-kluczy-do-Triad-Wars-czyli-MMO-na-podstawie-Sleeping-Dogs Właśnie się pobiera, zobaczymy co to to jest.