Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

PS4 PROpremiera, preordery i ogólna szajba:)

Featured Replies

Opublikowano

Żadna z dużych sieci nie potwierdziła. 

Jedyna akcja promocyjna która zapowiedzieli to akcja 23-28 listopada w 4 miastach - Gdańsk, Katowice, Poznań, Wawa.

Wydaje mi sie że taka akcja jest bezsensu w Polsce. Za mało konsol na magazynach, by coś takiego organizować. Tworzenie popytu dodatkowego na coś, czego nie ma w sklepach tylko by zirytowalo klientów.

Fotki z platformy promującej PS4:

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.590226084378220.1073741878.205010466233119&type=3

Bardzo fajnie to wygląda.

Edytowane przez Drantzell

• Odpowiedzi 5,2 tys.
  • Wyświetleń 872,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

Mefi - raczej darmowy kredy dla sklepów w Polsce.    rozmawiałem z koleżanką, która studiowała romanistykę w Krakowie. Podczas wymiany studenckiej Erazmus w Hiszpanii poznała koleżankę, która studio

• a to przepraszam, faktycznie sześćdziesiątka YLOD to nie choroba wieku dziecięcego o czym sam się przekonałem podczas użytkowania mojej 40tki. a gadanie o tym, że "kupię za rok" jest bez sensu w tema

• Serio mam gdzies czy bedziecie czekali w sztucznych kolejkach i czy ktos zablokowal wam dostep do ps4. Ja mam preorder jeden, mialem jeszcze w me ale anulowalem, co nie zmienia faktu ze jakby zlozenie

Opublikowano

Ja mialem okazje updatowac swoje zamowienie ps4 z amazaona na bundle z gra lub gra + pad ale bylem zyla i pogardzilem. Teraz zaluje:/

Opublikowano

Nie wiem czy bylo, ale jeśli nie to sie ucieszycie. Sony poinformowali polskiego eurogamera, ze zamówienia do 3 września będą realizowane 29-11.

Opublikowano

eurogamer z miodem w uszach ;/

Opublikowano
  • Autor

po premierze w US slychac o odsetku wadliwych konsol glownie trzy problemy, ''port hdmi'', ''RLOD'' i ''karta graficzna'' oby w naszych europejskich egzemplarzach bylo lepiej...mam nadzieje ze moja sztuka bedzie dzialac bezproblemowo, chociaz nie martwie sie o wymiane bo widzac liste preorderowa(kilkaset nazwisk na kartce) to sporo maja sprzetu a na 100% nie kazdy odbierze bo placi sie dzien przed premiera lub w dniu premiery...

Opublikowano

port HDMi to wada fabryczna, a te sluchy o RLOD to podobno pare wpisowa na Tweeterze.

To prawda ?

Opublikowano

easye: Jakby problem występował naprawdę na szeroką skalę, to YouTube też by się nagrzał od wkurzonych graczy. Tak jest w miarę spokojnie, więc na razie można uznać to za pojedyncze przypadki. Wszyscy siedzą i grają.

Opublikowano

Chwila, o HDMI i czerwonym pasku słyszałem. Ale o co chodzi z kartą graficzną?

Opublikowano

Chwila, o HDMI i czerwonym pasku słyszałem. Ale o co chodzi z kartą graficzną?

Też pierwsze słyszę :) a karta graficzna i procek to nie jedna kość :) coś te informacje naciągane 

Opublikowano

Szajba to była podczas launch days PS2 gdy japończycy rekwirowali PS2 ludziom na lotniskach bo był zakaz wywożenia. To co się dzieje z PS4 to tylko lekki hype, mi już przeszło i nie śledzę żadnych newsów. Spokojnie czekam na 29.11

Co do wadliwych konsol z powodu HDMI czy przegrzewających się konsol to z pewnością trafią też one do polskich sklepów. Przecież konsole pochodzą z tej samej fabryki, wątpię aby w ciągu dwóch tygodni fabryka sony naglę naprawiła te wady. Ale jak widać to nie wielki punkt procentowy względem wszystkich egzemplarzy więc nie ma się czym przejmować.

Z pewnością graczom da się we znaki nie równość konsoli która powoduje że podczas naciskania na jeden z jej rogów konsola się kiwa. 

Opublikowano

Fuck yeah! Mam już potwierdzenie na bundle'a z Killzonem. :banana:  :banana:  :banana: :banana:  :banana:  :banana:  :banana:  :banana:  

Sami wysłali info, czy pisałeś do nich 

Opublikowano

Wiadomo może już oficjalnie jaki jest odsetek uszkodzonych konsol i dotkniętych RLOD'em etc? Wielkiego szumu na ten temat jakoś nie ma, więc może to po prostu paru zadymiarzy na youtubie?

Opublikowano

Wiadomo może już oficjalnie jaki jest odsetek uszkodzonych konsol i dotkniętych RLOD'em etc? Wielkiego szumu na ten temat jakoś nie ma, więc może to po prostu paru zadymiarzy na youtubie?

A są jacyś na YT daj link :) 

Opublikowano

Fuck yeah! Mam już potwierdzenie na bundle'a z Killzonem. :banana::banana::banana: :banana: :banana::banana::banana::banana:

zamawiales od samego początku bundla ?

Opublikowano

ale jest szansa, że chociaż jedna część w tych ps4 działa jak należy ? Mój sklep ma mieć 10 konsol, nigdy nie trafiłem szóstki w totka, więc los ma okazje się wykazać :D

Opublikowano

Odpowiadając na pytania.

Pisałem parę postów wcześniej, że redakcja polskiego eurogamera otrzymała info z Sony, że wszystkie preordery do 3.09 dotrą do ludzi 29-11.

Ja swoją konsolę zamawiałem w SC 9/08 albo 10/08.

Zadzwonili do mnie dzisiaj i poinformowali, że konsola będzie czekać na mnie. Podpytałem czy mogę wymienić na bundle'a z KZ to gość mi powiedział, że ma ostatnią sztukę i nie ma problemu. Więc stałem się szczęśliwym posiadaczem PS4 + KZ:SF. Aha, powiedzieli mi, że najbardziej wypasiony zestaw (KZ, kamera i pad) będzie najszybciej na święta.

Wniosek z tego taki, że najwięcej otrzymali golasów.

Edytowane przez marcinwks

Opublikowano

Informacja dla mieszkańców Gdańska: Byłem wczoraj w Galerii Bałtyckiej a konkretnie w Saturnie i popytałem ich o dostępność konsoli na premierę. Okazało się że nie ma co liczyć na PS4 29.11 no chyba że zamówiło się u nich pre-ordera. Także dla tych co chcą 29.11 kupić rano konsolę to odradzam ten sklep ponieważ możecie się zdziwić :D 

Opublikowano

Może jest ktoś z Rzeszowa i wie do jakiego sklepu najlepiej się udać 29.11? Co do perorderów to mam nadzieje ,że część zrezygnuje w dzień premiery i wezmę z półki ;D

Opublikowano

Może jest ktoś z Rzeszowa i wie do jakiego sklepu najlepiej się udać 29.11?

Pewnie do sklepu elektroniki użytkowej.