Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

PS4 PROpremiera, preordery i ogólna szajba:)

Featured Replies

• Odpowiedzi 5,2 tys.
  • Wyświetleń 872,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

Mefi - raczej darmowy kredy dla sklepów w Polsce.    rozmawiałem z koleżanką, która studiowała romanistykę w Krakowie. Podczas wymiany studenckiej Erazmus w Hiszpanii poznała koleżankę, która studio

• a to przepraszam, faktycznie sześćdziesiątka YLOD to nie choroba wieku dziecięcego o czym sam się przekonałem podczas użytkowania mojej 40tki. a gadanie o tym, że "kupię za rok" jest bez sensu w tema

• Serio mam gdzies czy bedziecie czekali w sztucznych kolejkach i czy ktos zablokowal wam dostep do ps4. Ja mam preorder jeden, mialem jeszcze w me ale anulowalem, co nie zmienia faktu ze jakby zlozenie

Opublikowano

przed chwila odczytalem postawione pytanie oraz Wasze odpowiedzi żonie. Jej odpowiedz: "ale co ty chcesz udowodnic, ze jestes normalny?"  :D

Edytowane przez tommi

Opublikowano

no a co myślałeś ??  :woot: że same dzieci. Ostatnio grałem na XBL z fajną ekipą, bez popiskujących dzieci średnia +30 

Opublikowano

tommi jestem tok młodszy od Ciebie. Stresy w pracy niszczą człowieka :D

Pamiętacie wspólne ciupanie w BFa BC2 jak nam sie małe dzieci budziły w środku nocy? "U kogo teraz?" "U mnie, zaraz wracam" XDDDDDD

Opublikowano

Jak w Jankach będą mieli BF4 to biorę, w zestawie KZ więc wszystko co mi potrzeba, w fify nie gram. Coś jeszcze polecacie na start ?. 

Opublikowano

Wiadomo już coś może czy będzie możliwy upgrade Fify 14 z wersji PS3 na PS4? Dzisiaj otrzymałem mejla z komputronika, że moje zamówienie z racji tego, że od dwóch miesięcy jest opłacone będzie realizowane jako jedne z pierwszych czyli kamień spadł mi z serca i banan na mojej twarzy jest nie do opisania.  :banana:

Opublikowano

Jak w Jankach będą mieli BF4 to biorę, w zestawie KZ więc wszystko co mi potrzeba, w fify nie gram. Coś jeszcze polecacie na start ?. 

Resogun, ale to będziesz miał za darmo (PS+).

Opublikowano

25 lat od premiery;) żona, syn 2 letni. Z żona gramy we wszystkie możliwe gry split screen (oczywiście te godne uwagi-ostarnio diablo 3). Wydatek na PS 4 pokrywa się z urodzinami mojej lepszej połówki ;) 29 i 30.... i co dać żonie w prezencie jak na horyzoncie widnieje nowa konsola...kasa odłożona.....mieszkam w średniej miejscowości, słynącej z kopalni odkrywkowych:D:D:D więc jest szansa na konsole w dzień premiery jak tylko będzie...Moje pytanie jest takie czy ma ktoś może info na temat dostępności w media expert?  Bo na stronie ani śladu po ps4, w sklepie w którym byłem raczej nie uzyskałem konkretnych informacji ( Pan mówił coś, ale chyba nie wiedział co i nie pokrywało się to z prawdą ). 

Opublikowano

.

Edytowane przez kubson

Opublikowano

14 lat,  2 dzieci, bez żony. PS4 rodzice mi kupują, sam uzbierałem na dodatkową grę !!!

Opublikowano

bo tak się zastanowiłem czy nie zrobić sobie wcześniej premiery z USA- Fedex i mam premiere :)

Opublikowano

17 lat, żona i 2 kochanki, siedmioro dzieci, trzy psy, pasjonat gier od upadku ZSSR, żona miała coś przeciwko kupowaniu ps4 na premiere, na szczęście od czego służy piąchopiryna, biore bundla z killzone shadow fall

+ Dodał MODERATOR
Może wystarczy już tej "szajby"?

Edytowane przez Kyo*

Opublikowano

co wy tam wiecie o szajbie, pies mojego sąsiada wabi się Sony :ninja: handlujcie z tym

Opublikowano

takie pytanie z innej beczki :D po ile macie lat Ci co kupujecie na tym forum ps4 bo ze mnie się rodzice śmieją ,że chłop a gierki mu w głowie :D

41 i nadal gierki w głowie - grunt , to aby nie tylko ;D

Opublikowano

Ja tu chyba nie pasuje :/ 14 lat, Sam uzbierałem przez rok na PS4 :D rodzice kupują mi 2 gry wybrałem FIFA 14, i po ostatnich recenzjach NBA 2K14 tylko nie wiem gdzie będzie można dostać tą gre w dniu premiery. Jakieś propozycje powiem tylko że jestem z Inowrocławia 30 km od Torunia :) JESZCZE TYLKO 12 dni :D Wy wszyscy wolne od roboty, a ja do lekarza ide zamiast do szkoły, oczywiście lekarz przyjmuje pod sklepem RTV Euro AGD o 9:00 i przyjmuje tylko PREORDERY złożone w sierpniu ;)

Opublikowano

Ale się was fajnie czyta :D Sam mam 27 lat i mieszkam z przyszłą niedoszłą żoną (narzeczona), Nie kupuje na premierę ale jestem z wami chłopaki. Najciekawszy temat na forum, nic tylko po całym dniu wpaść tu i poczytać co tam się dzieje u preorderowców :P

Opublikowano

Ale się was fajnie czyta :D Sam mam 27 lat i mieszkam z przyszłą niedoszłą żoną (narzeczona), Nie kupuje na premierę ale jestem z wami chłopaki. Najciekawszy temat na forum, nic tylko po całym dniu wpaść tu i poczytać co tam się dzieje u preorderowców :P

mam to samo,wszedłem przedwczoraj i teraz codziennie wchodze i mam nadzieje,że będzie jak najwięcej wpisów :D

Opublikowano

jeszcze 31 lat;) zona, dzieci brak. dalej kocham cycki i ciukanie zombiakow. wieczorne potancowki w bc2/bf3 to stan umyslu. za 12 dni rowne wchodzimy na nastepny level panowie.

Opublikowano

31 lat, narzeczona. Na start biorę Killzone, AC IV i właśnie NBA 2K14, która jak na fana przystało jest numer jeden na liście. Martwi tylko brak daty premiery jeszcze o ceny. Wie ktoś coś na ten temat? Ile może kosztować AC IV?