Skocz do zawartości

PS4 PROpremiera, preordery i ogólna szajba:)

Featured Replies

Opublikowano

Żadna z dużych sieci nie potwierdziła. 

Jedyna akcja promocyjna która zapowiedzieli to akcja 23-28 listopada w 4 miastach - Gdańsk, Katowice, Poznań, Wawa.

Wydaje mi sie że taka akcja jest bezsensu w Polsce. Za mało konsol na magazynach, by coś takiego organizować. Tworzenie popytu dodatkowego na coś, czego nie ma w sklepach tylko by zirytowalo klientów.

Fotki z platformy promującej PS4:

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.590226084378220.1073741878.205010466233119&type=3

Bardzo fajnie to wygląda.

Edytowane przez Drantzell

• Odpowiedzi 5,2 tys.
  • Wyświetleń 846,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

Mefi - raczej darmowy kredy dla sklepów w Polsce.    rozmawiałem z koleżanką, która studiowała romanistykę w Krakowie. Podczas wymiany studenckiej Erazmus w Hiszpanii poznała koleżankę, która studio

• a to przepraszam, faktycznie sześćdziesiątka YLOD to nie choroba wieku dziecięcego o czym sam się przekonałem podczas użytkowania mojej 40tki. a gadanie o tym, że "kupię za rok" jest bez sensu w tema

• Serio mam gdzies czy bedziecie czekali w sztucznych kolejkach i czy ktos zablokowal wam dostep do ps4. Ja mam preorder jeden, mialem jeszcze w me ale anulowalem, co nie zmienia faktu ze jakby zlozenie

Opublikowano

Ja mialem okazje updatowac swoje zamowienie ps4 z amazaona na bundle z gra lub gra + pad ale bylem zyla i pogardzilem. Teraz zaluje:/

Opublikowano

Nie wiem czy bylo, ale jeśli nie to sie ucieszycie. Sony poinformowali polskiego eurogamera, ze zamówienia do 3 września będą realizowane 29-11.

Opublikowano

eurogamer z miodem w uszach ;/

Opublikowano
  • Autor

po premierze w US slychac o odsetku wadliwych konsol glownie trzy problemy, ''port hdmi'', ''RLOD'' i ''karta graficzna'' oby w naszych europejskich egzemplarzach bylo lepiej...mam nadzieje ze moja sztuka bedzie dzialac bezproblemowo, chociaz nie martwie sie o wymiane bo widzac liste preorderowa(kilkaset nazwisk na kartce) to sporo maja sprzetu a na 100% nie kazdy odbierze bo placi sie dzien przed premiera lub w dniu premiery...

Opublikowano

port HDMi to wada fabryczna, a te sluchy o RLOD to podobno pare wpisowa na Tweeterze.

To prawda ?

Opublikowano

easye: Jakby problem występował naprawdę na szeroką skalę, to YouTube też by się nagrzał od wkurzonych graczy. Tak jest w miarę spokojnie, więc na razie można uznać to za pojedyncze przypadki. Wszyscy siedzą i grają.

Opublikowano

Chwila, o HDMI i czerwonym pasku słyszałem. Ale o co chodzi z kartą graficzną?

Opublikowano

Chwila, o HDMI i czerwonym pasku słyszałem. Ale o co chodzi z kartą graficzną?

Też pierwsze słyszę :) a karta graficzna i procek to nie jedna kość :) coś te informacje naciągane 

Opublikowano

Szajba to była podczas launch days PS2 gdy japończycy rekwirowali PS2 ludziom na lotniskach bo był zakaz wywożenia. To co się dzieje z PS4 to tylko lekki hype, mi już przeszło i nie śledzę żadnych newsów. Spokojnie czekam na 29.11

Co do wadliwych konsol z powodu HDMI czy przegrzewających się konsol to z pewnością trafią też one do polskich sklepów. Przecież konsole pochodzą z tej samej fabryki, wątpię aby w ciągu dwóch tygodni fabryka sony naglę naprawiła te wady. Ale jak widać to nie wielki punkt procentowy względem wszystkich egzemplarzy więc nie ma się czym przejmować.

Z pewnością graczom da się we znaki nie równość konsoli która powoduje że podczas naciskania na jeden z jej rogów konsola się kiwa. 

Opublikowano

Fuck yeah! Mam już potwierdzenie na bundle'a z Killzonem. :banana:  :banana:  :banana: :banana:  :banana:  :banana:  :banana:  :banana:  

Sami wysłali info, czy pisałeś do nich 

Opublikowano

Wiadomo może już oficjalnie jaki jest odsetek uszkodzonych konsol i dotkniętych RLOD'em etc? Wielkiego szumu na ten temat jakoś nie ma, więc może to po prostu paru zadymiarzy na youtubie?

Opublikowano

Wiadomo może już oficjalnie jaki jest odsetek uszkodzonych konsol i dotkniętych RLOD'em etc? Wielkiego szumu na ten temat jakoś nie ma, więc może to po prostu paru zadymiarzy na youtubie?

A są jacyś na YT daj link :) 

Opublikowano

Fuck yeah! Mam już potwierdzenie na bundle'a z Killzonem. :banana::banana::banana: :banana: :banana::banana::banana::banana:

zamawiales od samego początku bundla ?

Opublikowano

ale jest szansa, że chociaż jedna część w tych ps4 działa jak należy ? Mój sklep ma mieć 10 konsol, nigdy nie trafiłem szóstki w totka, więc los ma okazje się wykazać :D

Opublikowano

Odpowiadając na pytania.

Pisałem parę postów wcześniej, że redakcja polskiego eurogamera otrzymała info z Sony, że wszystkie preordery do 3.09 dotrą do ludzi 29-11.

Ja swoją konsolę zamawiałem w SC 9/08 albo 10/08.

Zadzwonili do mnie dzisiaj i poinformowali, że konsola będzie czekać na mnie. Podpytałem czy mogę wymienić na bundle'a z KZ to gość mi powiedział, że ma ostatnią sztukę i nie ma problemu. Więc stałem się szczęśliwym posiadaczem PS4 + KZ:SF. Aha, powiedzieli mi, że najbardziej wypasiony zestaw (KZ, kamera i pad) będzie najszybciej na święta.

Wniosek z tego taki, że najwięcej otrzymali golasów.

Edytowane przez marcinwks

Opublikowano

Informacja dla mieszkańców Gdańska: Byłem wczoraj w Galerii Bałtyckiej a konkretnie w Saturnie i popytałem ich o dostępność konsoli na premierę. Okazało się że nie ma co liczyć na PS4 29.11 no chyba że zamówiło się u nich pre-ordera. Także dla tych co chcą 29.11 kupić rano konsolę to odradzam ten sklep ponieważ możecie się zdziwić :D 

Opublikowano

Może jest ktoś z Rzeszowa i wie do jakiego sklepu najlepiej się udać 29.11? Co do perorderów to mam nadzieje ,że część zrezygnuje w dzień premiery i wezmę z półki ;D

Opublikowano

Może jest ktoś z Rzeszowa i wie do jakiego sklepu najlepiej się udać 29.11?

Pewnie do sklepu elektroniki użytkowej.