Opublikowano 17 listopada 201311 l Łączymy się z Tobą w bólu, i pomyślimy o Tobie przy lampce wina, delektując się BF4 na PS4 . No ale to jeszcze dwa tygodnie a na ile masz ten gips ?
Opublikowano 17 listopada 201311 l Od 2 do 3 tyg w zależności jak ścięgna. Jak pyerdolony Kubica. Myśle, ze coś wymyślę, najwyżej będe zawsze jako Admirał czy jak ten tryb dowódcy sie nazywa z whiskey w ręce Edytowane 17 listopada 201311 l przez waldusthecyc
Opublikowano 17 listopada 201311 l Gry EA bez problemu wysyłają wcześniej. Sklep.pe ma wysyłać już 25 listopada.Taką informację umieścili w aukcjach na allegro. Na głównej stronie brak info.Kupię gry a się okaże, że konsoli zabraknie Edytowane 17 listopada 201311 l przez da$io
Opublikowano 17 listopada 201311 l gry będą dostępne w mm i saturnach bez problemu Wpierw kupcie konsole a o gry w dużych miastach już martwić sie nie musicie Dodatkowo zawsze na ps store macie alternatywę
Opublikowano 17 listopada 201311 l Panowie gry EA na obie platformy cena potwierdzona, Dostępność od 18.11.2013 BF4 - XB1/PS4 - 219zł NFS - XB1/PS4 - 219zł FIFA14 - XB1/PS4 - 219zł NBA Live - XB1/PS4 - 219zł W poniższych cenach w Saturnie w Jankach k. Warszawy. Opcja wysyłki ze sklepu saturn.pl, lub przez infolinie jezeli na stronie nie bedą jeszcze dostępne. Ceny w innych marketach mogą się różnić. Dzisiaj byłem w Jankach w Saturnie pytałem o te gry. Koleś zdziwiony na mnie popatrzał i pyta " .... gry przed konsola ?? ", i coś tam zaczął pi....ić myślałem że mu płaskiego do twarzy przykleję bo jakoś taki był nie miły a z tym nie było by trudno taki mały opasły grubasek z brodą, myślę combo że lewy prosty i prawy low kick grubemu by wytłumaczyło co to znaczy drażnić kogoś przed premiera Edytowane 17 listopada 201311 l przez kakus
Opublikowano 17 listopada 201311 l Witam wie ktoś co z media markt dlaczego nie zajeli jeszcze stanowiska w sprawie p4 czy dostaną je wszyscy preorderowcy i jle będzie kosztowała goła ps4 ?
Opublikowano 17 listopada 201311 l Witam wie ktoś co z media markt dlaczego nie zajeli jeszcze stanowiska w sprawie p4 czy dostaną je wszyscy preorderowcy i jle będzie kosztowała goła ps4 ? Bo jeszcze nikt nie zajął stanowiska nie licząc gram.pl
Opublikowano 17 listopada 201311 l Media Markt i Saturn to ta sama spółka, więc będzie pewnie tak samo w oby dwóch sklepach
Opublikowano 17 listopada 201311 l Ja czekam na NBA 2K14 i nie wiem czy zamawiać gdzieś online czy zaryzykować i kupić w Saturnie czy Empiku. Po prostu muszę mieć ją na dzień premiery . PS nie wiem czy widzieliście: http://polygamia.pl/Polygamia/1,107162,14966301,BLoD___niebieska_linia__ktorej_nie_chcecie_zobaczyc.html
Opublikowano 17 listopada 201311 l PS każdy na tym forum widział A co do NBA to z grami żadnych problemów nie będzie Polska to nie YT gdzie każdy ze sklepu wychodzi z konsolą i pięcioma grami w komplecie
Opublikowano 17 listopada 201311 l PS każdy na tym forum widział A co do NBA to z grami żadnych problemów nie będzie Polska to nie YT gdzie każdy ze sklepu wychodzi z konsolą i pięcioma grami w komplecie Hmm ale czy tylko mnie te informacje nie pokoją ? Nie chciałbym wylądować z niedziałającym sprzętem. Myślicie, że w sklepie będzie można sprawdzić konsolę przy odbiorze?
Opublikowano 17 listopada 201311 l Czemu nie, inny sprzęt sprawdzają więc może nie będzie problemu. Ja swój sprzęt otwieram w domu bo nie chcę sobie psuć frajdy z otwarcia nowej zabawki
Opublikowano 17 listopada 201311 l ja się tylko martwię o to jak założyć konto sieciowe żeby pykać online.... nigdy tego nie robiłem.
Opublikowano 17 listopada 201311 l ja się tylko martwię o to jak założyć konto sieciowe żeby pykać online.... nigdy tego nie robiłem. Stary tu nie ma się czym martwić bo to jest proste jak budowa czołgu T54
Opublikowano 17 listopada 201311 l ja się tylko martwię o to jak założyć konto sieciowe żeby pykać online.... nigdy tego nie robiłem.my Tobie pomozemy, zapodaj tylko karte kredytowa i o reszte sie nie martw :-D
Opublikowano 17 listopada 201311 l Kozbinio, kondolencje i szybkiego powrotu do zdrowia. Mam nadzieje, ze sciegno w serdecznym wroci do formy, bo jak bedziesz srodkowy palec pokazywal
Opublikowano 17 listopada 201311 l PS każdy na tym forum widział A co do NBA to z grami żadnych problemów nie będzie Polska to nie YT gdzie każdy ze sklepu wychodzi z konsolą i pięcioma grami w komplecie Hmm ale czy tylko mnie te informacje nie pokoją ? Nie chciałbym wylądować z niedziałającym sprzętem. Myślicie, że w sklepie będzie można sprawdzić konsolę przy odbiorze? Sony sprzedało ponad milion konsol, jest to rekord. Jeżeli z tego miliona 1tys padł, to jest to procent bardzo mały, ale jeżeli z tego 1tys połowa osób o tym napisze w sieci, to wydaje się, że problem może być bardzo duży. Ja jestem dobrej myśli, imo nie ma co panikować.
Opublikowano 17 listopada 201311 l Wiadomo coś już o ilości dostępnych sztuk na dzień premiery? 11 dni do premiery a tu ani widu ani słychu o ilościach..... czyżby życie w niepewności do 28,29.11?
Opublikowano 17 listopada 201311 l ceny poszczególnych sieciówek będą znane jak pojawią się gazetki i ulotki...powinny być około 24.11-25.11
Opublikowano 17 listopada 201311 l Ja myślę żeby moje Trittony AX Pro wymienić na coś bezprzewodowego Wymienilem je na 7.1 Pulse - w mojej opinii sa lepsze
Opublikowano 17 listopada 201311 l YETI: 500 osób wystawiło 1 gwiazdkę na samym Amazonie, więc wadliwych egzemplarzy może być trochę więcej niż 1 tysiąc. Tak czy siak nie martwię się. W dużo gorszej sytuacji byłem, po zakupie X360. Wiadomo było że konsola była awaryjna i kiedyś na 80% padnie na RROD'a. Nie wiadomo było tylko czy padnie w trakcie, czy po upływie gwarancji Na szczęście padła w trakcie. W przypadku PS4 wydaje mi się że usterka jest związana nie z samą awaryjnością sprzętu (tego nie można stwierdzić po kilku dniach), a z wadami fabrycznymi w niektórych egzemplarzach. Dużo lepiej jest mieć czystą sytuacje po podłączeniu konsoli, niż żyć w niepewności, kiedy Ci ten sprzęt padnie.
Opublikowano 17 listopada 201311 l Tylko ciekawe ile z tych 500 osób to posiadacze PS4, a ilu xbotów.
Opublikowano 17 listopada 201311 l Dzisiaj byłem w Jankach w Saturnie pytałem o te gry. Koleś zdziwiony na mnie popatrzał i pyta " .... gry przed konsola ?? ", i coś tam zaczął pi....ić myślałem że mu płaskiego do twarzy przykleję bo jakoś taki był nie miły a z tym nie było by trudno taki mały opasły grubasek z brodą, myślę combo że lewy prosty i prawy low kick grubemu by wytłumaczyło co to znaczy drażnić kogoś przed premiera EA potwierdziło dostawę na 18.11. oczywiście, na kuriera może spaść meteoryt, nie przewidzisz tego .
Opublikowano 17 listopada 201311 l Tylko ciekawe ile z tych 500 osób to posiadacze PS4, a ilu xbotów. To jest fakt Trzeba czekać na opinie sprawdzonych osób. YouTube'rów, serwisów itp. Edytowane 17 listopada 201311 l przez Drantzell