Skocz do zawartości

Danganronpa: Trigger Happy Havoc

Featured Replies

Opublikowano

wiem, że można było i dobrze, że kupiłeś, przede mna nadal czeka dangan 2, moze kupie do konca roku 

• 2 lata później...
  • Odpowiedzi 126
  • Wyświetleń 50,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Kupiłem grę z VGP pierwszą i drugą część. Gra mi nie podeszła stylistyka, za to wczoraj kupiłem na 3DS-a Ace Attorney Trilogy HD - i to jest to!! Po ograniu demka Ace attorney dual destinies, gra mi s

• Obie gry to dla mnie zdecydowanie czołówka zeszłego roku, do tego stopnia, że wycisnąłem z nich wszystko co się dało. Wypełniły puste miejsce po dosyć średnim AA5, czego się nie spodziewałem. Polecam

• Skończyłam kilka dni temu i jestem zachwycona postacią Monokumy, stylem graficznym, humorem, egzystencjalnymi rozkminami i tym jak fajnie to wszystko jest rozpisane. Niby minimum gameplayu (w Ace Atto

Opublikowano

Dopiero co skończyłem jedynkę i :obama: Gierka najpierw zaciekawiła, potem wciągnęła z siłą odkurzacza, by na końcu zafundować plot twist, jakimś cudem logicznie wszystko wyjaśnić i zostawić z apetytem na drugą część. Nie grałem w żadną visual novelę do tej pory, ale chyba czas będzie zbić piątkę z tym gatunkiem skoro takie perełki czają się pod warstewką chińskich opowiastek