Opublikowano 27 grudnia 201410 l Kolejna zdobycz w postaci sonic colors na Wii, oraz w końcu jakieś zakupy :-) oooj będzie granie I jeszcze mały gift, "gra" logiczna. Kostkę można rozłożyć na jeden długi kawałek, który potem trzeba złożyć z powrotem do kupy :-) poziom trudności 5/5 gwiazdek Edytowane 27 grudnia 201410 l przez Rayos
Opublikowano 27 grudnia 201410 l - Playstation 4 w bundlu z TLOU ale nie mam jeszcze pod co go podłączyć... dokupiłem LG IPS 22' z HDMI. już mam.TLOU goty po 2 godzinach gry stwierdzam Edytowane 27 grudnia 201410 l przez orion50
Opublikowano 27 grudnia 201410 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona. Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.
Opublikowano 27 grudnia 201410 l Darku ile Cie to szarpnelo? Średnio wyszło jakieś 40-50zł za sztukę. o kurde oO poproszę więcej fotek <fetyszysta> REZ , Spawn <3 Będą, będą. Muszę się tylko ogarnąć z czyszczeniem i katalogowaniem.
Opublikowano 27 grudnia 201410 l I nagle moje rzuty nintendo giftów straciły sens a chciałem się jeszcze pochwalić 3D Worldem, ale nie ma sensu
Opublikowano 27 grudnia 201410 l I nagle moje rzuty nintendo giftów straciły sens a chciałem się jeszcze pochwalić 3D Worldem, ale nie ma sensu Dawaj nie gadaj.
Opublikowano 27 grudnia 201410 l Rzucę jutro taką podsumowującą fotkę, dziś niech mnie zżera zazdrość z zacnej kolekcji na Makarona
Opublikowano 27 grudnia 201410 l Dark Pharmacist zepsuł temat swoim bogactwem. Ładnie to tak? Co by zrobił Jezus, hę?
Opublikowano 27 grudnia 201410 l Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona. Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.
Opublikowano 27 grudnia 201410 l Dark Pharmacist zepsuł temat swoim bogactwem. Ładnie to tak? Co by zrobił Jezus, hę? Założył sandały, zszedł do piwnicy, przytaszczył Trinitrona 21' i zapomniał o 8-mej generacji na conajmniej rok
Opublikowano 27 grudnia 201410 l Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona. Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.
Opublikowano 28 grudnia 201410 l Panowie uda mi się gdzieś dostać nowe albo tak wyglądające pudełka do gier na psx?
Opublikowano 28 grudnia 201410 l Okej, obiecane zdjęcie zbiorcze, na sam koniec doszedł mi Mario 3D World :-) darowałem sobie uwiecznienie powtórne tej kostki Na tym zakończę mój świąteczny spam Kupiłem: Wii U Pro Controller Amiibo Link folię na ekran Wii U Zgarnąłem: Donkey Kong Country Returns 3D Kirby's Adventures Wii Steel Diver Sonic Colors Super Mario 3D World Logiczna kostka Edytowane 28 grudnia 201410 l przez Rayos
Opublikowano 28 grudnia 201410 l Muszę w końcu się szarpnąć na Wii U, koniecznie z Bayo. Wygodnie się gra na tym padzie??
Opublikowano 28 grudnia 201410 l Nie wiem jak Pro Controller, ale sam padlet jest zaskakująco wygodny - kawał wielkiego klunkra, zanim chwyciłem w łapy byłem pewny, że nie da się na tym grać, a tu okazuje się, że całkiem fajnie w rękach leży, więc nie było potrzeby zakupu pada. Inna sprawa, że nie wiem jak innych posiadaczy, ale mnie strasznie irytuje fakt, że nie da się wyłączyć obrazu w padlecie, przez co czuję się dziwnie mając na TV to samo co w łapach - czuję się, jak bym lał wodę w dwóch kranach, kiedy potrzebuję tylko jednego.
Opublikowano 28 grudnia 201410 l Padlet sam w sobie jest bardzo wygodny, ale np. w smasha mi się gra nim cholernie niewygodnie, dlatego kupiłem pro controllera. Słyszałem, że przy generalnie dynamiczniejszych gierkach jest trochę mniej wygodny, a tak to w Mario Karta czy innego NSMBU gra się na nim bdb . Pro controller jak go wcześniej używałem to jest bardzo wygodny, ale testowałem go tylko godznkę, dwie w SELECT.
Opublikowano 28 grudnia 201410 l Jak kupować Bayonettę 2 to tylko razem z Pro Controllerem. Powinni zrobić bundla Bayo2+Pro controller albo Wiiu+Bayo2+pro padzik.Pewnie schodziłoby jak świeże bułeczki.
Opublikowano 28 grudnia 201410 l No trochę beka, że ZombiU miało bundla z Pro Controllerem, czyli gra w którą nie ma sensu grać bez padleta, a Bayonetta 2 takiego zestawu nie dostała. Ale to Nintendo i to nie pierwsza kretyńska decyzja związana z WiiU.