Jump to content

Zakupy growe!

Featured Replies

Posted

Nie ma tematu zakupowego, więc zakładam. Czas dobry, bo wrzucanie fotek ze świeżo zakupionych PS4 to dobra rzecz ^_^

Tylko real foto. Pofapujemy wszyscy :)

Zakup listopadowe. Zaczynamy od najnowszego:

YognzLh.jpg

Jedna z najlepszych gier ever w najlepszej wersji

Johoptm.jpg

I drugi raz.

0vKxNGt.jpg

W mniejszym formacie, ale nadal wielka

6TMqYqG.jpg

Skoro posiadam, znowu, 3DSa to to trzeba mieć

LPgU8iD.jpg

Tutaj klasyczne dwa w jednym

GbTfjD2.jpg

No i na koniec coś dużego. 50ST60E

J3PsPCo.jpg

Do tego iPad Air 16GB Wifi. Ale iPadem zdjęcia iPada nie zrobię. Więc fotka samego pulpitu. Na tapecie moja Majka :)

D6o8McU.jpg

To był dobry miesiąc :sir:

• Replies 32.9k
  • Views 3.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Guest Dark_Pharmacist
    Guest Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Guest Dark_Pharmacist
    Guest Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Pofapujemy wszyscy :) Na tapecie moja Majka :)

D6o8McU.jpg

To był dobry miesiąc :sir:

Dawaj więcej fot Majki

Zelda WW HD niemiecka tak ze troche zyebales kompozycje.

No niestety. Ale sama gra jest anglok, oczywiście

Plusik jest. Ja się nie potrafię do Poków przekonać

• 2 weeks later...

Z tym codem to współczuje [*]

Jak kupujecie uzywki to macie tak, ze wolelibyscie aby znaczek pegi byl europejski (jak u Kruka w CoD4) czy obojetne (np. anglia to te koleczka)?

No właśnie irytuje mnie to oznaczenie USK na pudełku od Pokemon X :/. Ale dwa oznaczenia na CoD4 i MW2/3 są dla mnie bez różnicy. Bardziej wkur,wiające te napisy o języku, jakby to z tyłu nie mogło być.

USK to chyba niemieckie pegi? O ile zawsze celuje w nasza lub ewentualnie uk tak tego germanskiego znaczka nie jestem w stanie tolerowac.

Z zeszlego tygodnia:

6odav6.jpg

fjkllz.jpg

do Zeldy oczywiscie jeszcze byl gigantyczny plakat, ktory nadal czeka na gigantyczna antyrame 

zagalapowalem sie z zdjeciami lightsabera, zapomnialem ze tu tylko gry ;) 

Edited by Rayos

USK to chyba niemieckie pegi? O ile zawsze celuje w nasza lub ewentualnie uk tak tego germanskiego znaczka nie jestem w stanie tolerowac.

Tak, niemieckie PEGI. Niestety, po tym jak Nintendo wypięło na Polskę du,pę i skończyła się umowa z dotychczasowym dystrybutorem, tj. Statdbaurem, to gry zniknęły z półek. Muszą być więc przez sklepy własnoręcznie sprowadzane, a najłatwiej to zrobić kupując je od sąsiadów zza granicy. Stąd na naszym rynku sporo gier z niemieckimi pudełkami. Na szczęście same gry są też po angielsku.

zagalapowalem sie z zdjeciami lightsabera, zapomnialem ze tu tylko gry ;)

kto tak powiedział?

1504389_666713570017552_309116299_o.jpg?

dzisiaj doszły, ten z lewej ma napis press start jakby kto nie ogarnął no i robi się jasno-zielony gdy ciepłą wodą się zaleje, tak samo pojawia się więcej invadersów. Co do oznaczeń to ja kupuje praktycznie tylko w uk gierki i zawsze mam te kółko, ale no też mi się nie podoba. 

I SOLD MY SOUL TO SATAN

Z którego sklepu takie gadżety bluber?

Moje ostatnie zakupy:

untitled.jpg

Edited by mate5

I SOLD MY SOUL TO SATAN

\m/

ale beczka, że sony

Z którego sklepu takie gadżety bluber?

http://www.iwantoneofthose.com/

U mnie na cyfrowo i promocyjnie zakupione Call of Juarez: Gunslinger i Dark Souls na X360, miałem Wii na święta sobie sprawić, ale jak to przed świętami kasa poszła "na Mikołaja". Nic to, zawsze mamy nowy rok :)

Tak... dokładnie! ^_^'

(po cichu liczy na to, że nikt nie zada sobie trudu sprawdzenia jego konta, na którym są zakupione wszystkie 3 części Modern Warfare)

Możesz sobie zrobić maraton i w ciągu jednego dnia przejść wszystkie trzy.