Opublikowano 19 grudnia 201311 l Pyka ktoś w tą rewelacyjną grę? World of tanks mi się troche znudził natomiast world of warplanes jest dla mnie pomyłką a chciałem pograć w coś w podobnej formie, więc zdecydowałem się na WOT.Musze przyznać że gra się naprawdę dobrze, wiele elementów jeszcze można by poprawić ale system i mechanika gry mi bardzo odpowiada, pojedynki powietrzne przy bardzo dobrej grafice są za(pipi)iście widowiskowe, troche jednak średnio gra się samemu, bowiem charakter walk powietrznych jest taki że trzeba mieć skrzydłowego i vice versa i ciężko znaleźć kogoś w miare ogarniętego co to rozumie :confused: Edytowane 19 grudnia 201311 l przez standby
Opublikowano 19 grudnia 201311 l "World of Thunder" - to jakiś przytyk do nowego systemu levelowania w patchu 1.37 czy jak? :>
Opublikowano 19 grudnia 201311 l 'World or Thunder' to jakaś konkurencja 'War Thunder', czy jak bo nie kojarzę gry, tbh...
Opublikowano 19 grudnia 201311 l Autor ale gafa, wiadomo że chodzi o war thunder. Sorry, ciagle myslalem o World of tanks przy tym poscie ;p
Opublikowano 19 grudnia 201311 l Co za zbieg okolicznosci, wczoraj zaczalem grac. Nie ogarniam jeszcze zbytnio, ale wciaga. Jestem na tak. Edytowane 19 grudnia 201311 l przez El Loco Chocko
Opublikowano 19 grudnia 201311 l Autor Minusem jest to że jak dostaniesz samolot po tych pierwszych od razu dostępnych to potrafi cię wrzucić w samoloty 3 tieru i spróbuj sobie z takimi poradzić. Aczkolwiek przyznam doświadczenie nabyte w Ace Combatach się czasem przydaje:)
Opublikowano 21 grudnia 201311 l Swietna gierka, nie umiem przestac grac. Czasami wkurza ze ja na(pipi)am do typa i nic, a mnie kosi nie nawet seria, ale kilka pociskow (co chyba jest juz w sumie seria hehe). Tak poza tym to swietnie sie lata.
Opublikowano 22 grudnia 201311 l Autor Gierka jest świetna ale jest sporo rzeczy które denerwują, idioci którzy leca wprost na Ciebie by sie z tobą zderzyć, albo idiotyczny system asyst, bez kitu, masakruje jakis ciezki bombowiec, chlopa ostrzeliwuje doslownie 2 minuty, zniszczylem mu silniki, podwozie, wszystko, zabraklo mi amunicji i czekalem az się zaladuje i ktos inny doslownie tylko oddal kilka strzalow i zabicie poszlo na jego konto, mam mase asyst a killow relatywnie malo.Denerwuje tez kamera ktora nie nadaza za samolotem, system badania nowych samolotow jest dla mnie niezrozumialy i nieczytelny, ale ogolnie satysfakcja z zestrzelenia wroga jest niesamowita, a power ckm czuc jak najbardziej, piekny motyw jest jak cisniesz po strzygle i ono odpada
Opublikowano 23 grudnia 201311 l No asysty mogly by byc liczone wg jakiegos wzoru kto wiecej obrazen zadal itd. No a taranowanie to na porzadku dziennym jest. Nic to jednak, gra wciaga.
Opublikowano 23 grudnia 201311 l Autor Gra wciąga, ale mnie już kur,wica bierze że ścigam jakiś bombowiec kupe czasu, wszystko mu masakruje, strzelam dosłownie gdy już leci w kierunku ziemii i jakiś życzliwy dosłownie strzeli kilka razy i frag na jego koncie, (pipi)a.
Opublikowano 24 grudnia 201311 l Ja olalem sciganie bombowcow do czasu az nie bede latal czyms na wzorf bf-109f ktory sie szybko wspina. Bo jak jest ogarnieta zaloga to bedzie leciala na 6-8 tysiacach i tak latwo do niej sie nie da dojsc. Ofcoz wiem ze nie o tym mowisz. Jak wspomnialem, mogli by te asysty lepiej wymyslec to raz. Dwa, sproboj nastepnym razem wyslac wiadomosc w druzynie, ze typ jest twoj, powinno pomoc.
Opublikowano 24 grudnia 201311 l Jeżeli denerwują was głupie asysty i debile lecący na czołowe ( BTW do takiego wydarzenia potrzeba dwóch debili,więc jeśli się zderzyłeś to znaczy, że zarówno ty jak i twój przeciwnik zachowaliście się jak debile) to polecam przesiąść się na bitwy historyczne. Fun znacznie większy, konieczność stosowania taktyki,myślenia i presja.Czego niestety nie można powiedzieć o tym radosnym lataniu w trybie arcade
Opublikowano 24 grudnia 201311 l Autor Nie mam padziora aby tam pykać. Musze kupić przejściówke do pada od Xa, po za tym widok z 1 kokpitu mi sie mega nie podoba.
Opublikowano 24 grudnia 201311 l Z kokpitu to tyko zdaje sie realistyczny tryb, w historycznym mozna bez. Sam wlasnie pogralem w HB i nawet fajnie, choc trza sie nalatac. No i latwo zginac hehe
Opublikowano 25 grudnia 201311 l Mam prawie 50h na liczniku. Teraz poprawili i randomy w meczu arcade mogą być o level wyżej albo level niżej. Tak, to jest wkurzające, że ciśniesz typa, a on nic. Ja czasem jedna seria i padam. Zależy od pocisków- największa jazda, jak się ma wybuchające. Jedna seria i spada do morza/na glebe HEF I/Sap. Wybuchające. Zależy też od celownika- jak trafisz w pilota, pada. Jak słaby pancerz kadłuba, to od boku walisz przy ogonie i mu ogon odpada=zgon, bo spada. No i zależy czym latasz. Ja Anglia ciskam, Spitfire Vb z PL szachownica 6 działek. 4 popierdółki, ale dwa mocne hiszpany. 120ammo, więc szybko się kończy i warto inwestować XP w klimaty napraw, przeładowania i ogólnie przeszkolenie załogi. Najgorsze w tej grze jest to, że cisne typa, lecę mu na ogonie i w zasadzie krytyczne trafienie- prędzej czy pózniej silnik mu stanie. 3/4 zniszczenia, to moja zasługa. Lecę za nim, czekam 20s aż mi się przeładuję żeby dokończyć dzieło i tutaj pojawia się najgorsza rzecz w tej grze która mnie doprowadza do szewskiej pasji!! Podlatuje random, przypadek typ- jedna seria, a nawet pół serii i ja dostaję asyste!! WTF?! Krew mnie zalewa.... Skoro ja go prawie załatwiłem, ja go dojechałem do krytycznego trafienia, to dlaczego mam asyste? Irytujące.... Tu mój najlepszy mecz: No i to będzie ogień. Edytowane 25 grudnia 201311 l przez luck1985
Opublikowano 27 grudnia 201311 l Autor te asysty to jest dramat i wiele graczy na to narzeka, system puntkacji powinien być taki że ten kto zada większe obrażenia danej jednostki powinien miec zestrzelenie, bo nie raz przeciwnik już pikował w dół by umrzeć, a jakiś ciul za mną jeszcze go dobijał i Ko dla niego. Mialem juz chyba z 15 razy najwięcej asyst w całej batalii. Btw. która nacja jest według Ciebie najlepsza?> JA gram amerykanami i ruskimi, jakoś nie powalają mnie na łopatki choć ZSRR ma dość dobrą siłę ognia i zwrtoność w samolotach. Widziałem że masa graczy gra Hurricanami albo Spitfire, serrio są aż tak dobrzy Brytole? Edytowane 27 grudnia 201311 l przez standby
Opublikowano 27 grudnia 201311 l Zaczalem amerykancami, ale dosc slabo to mi szlo. Pewnie dlatego ze jeszcze zadfnej taktyki nie mialem. Pozniej brytole. Nimi juz lepiej, faktycznie. Jednak dopiero niemiaszkami zaczelo byc fajnie. Bf-109 daje rade, szczegolnie do energy attack, gdzie atakujesz z gory, a potem szybko sie wspinasz itd. Poki co nie latalem kitajcami ani ruskimi zbytnio.
Opublikowano 23 stycznia 201411 l Autor Coraz lepiej się w to gra, wreszcie gra chyba zalicza zestrzelenie temu co zadał najwięcej damage`a, wydaje mi się jednak że wydajność od ostatniego pacza troche się popsuła i gra leci w mniejszej ilosci Fps. Nadal kamera z tyłu naszego samolotu jest denna i nie nadąża i nie pokazuje w jakiej pozycji znajduje się nasz samolot, ale co z tego skoro gra się za(pipi)iście. Aktualnie pykam ruskimi głównie (troche też niemiaszkami i usa) i samoloty tych pierwszych tierów są tam potężne, radość z zestrzelenia dużego bombowca z dużej wysokości porównałhym do orgazmu
Opublikowano 18 kwietnia 201411 l Wyszla kolejna spora aktualizacja jak by ktos pytal Dodali w koncu czolgi?
Opublikowano 19 kwietnia 201411 l Autor jak nic nie zrobili z poprawą wydajności to niech sobie wsadzą tą grę w du.pe.