Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Assassin's Creed IV: Black Flag

Featured Replies

• Odpowiedzi 68
  • Wyświetleń 10,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Pomoc braku w potrzebie - jakoś tak. Trzeba było do końca poprowadzić poboczny wątek z pomaganiem assassynom. Ja pomogłem wszystkim, odblokowałem zbroję templarjusza, a mimo to nie wpadało... Więc zac

• Możliwe, że się spóźniłeś. Czasami tak jest, że odkrywasz coś i może akurat Twój znajomy tam jest to jemu info się przyda. Ja kilka razy miałem tak, że coś odkryłem, popłynąłem i po drodze minąłem ten

• Chyba jest taka zdolność, że jak wchodzisz w grupkę ludzi to jak jej użyjesz to ktoś z tej grupki zmienia się w Ciebie, i jak podejdzie przeciwnik to zabijasz go będąc cały czas w tej grupce.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Szukam osób mających DLC Blackbeard's Wrath do zrobienia trofeum Secret Land sposób z 2 klanami po dwie osoby. Ktoś chętny?

Opublikowano

Ja jestem chętny właśnie miałem o tym pisać. Potrzeba 4 osób czy 2? Zaproś mnie.

W ogóle porypane trofeum: trzeba zdobyć najwyższy wynik w Dominacji grając Jaguarem. Sęk w tym że nie można tego zrobić w prywatnym meczu a normalnie wylosować Jaguara i akurat wygrać graniczy z cudem. Na szczęście jest na to sposób z tymi klanami. Daj znaka!

Opublikowano

Z tego co wiem konieczne są dwa dwu-osobowe klany. Wysłałem zaproszenie  ;)

Opublikowano

Ustawka dzisiaj wieczorem, powiedzmy 21:30?

Opublikowano

Myślę ze nie jest konieczna, jedyne co musimy zrobić to założyć 2 klanu i utworzyć grę publiczną dominacja dla klanów, całość powinna zająć nie więcej jak 20-30 minut.

Opublikowano

Myślisz że to przejdzie i nas wylosuje? Myślę że dłużej z tym zejdzie bo jak każdy ma wygrać to są to 4 gry po 10-15 min... W każdym bądź razie jestem po 21:30.

Opublikowano

Myślisz że to przejdzie i nas wylosuje? Myślę że dłużej z tym zejdzie bo jak każdy ma wygrać to są to 4 gry po 10-15 min... W każdym bądź razie jestem po 21:30.

Osoba grająca Jaguarem przejmuje wszystkie punty, wtedy gra się szybciej skończy.

Ok sprawa wygląda nastepująco:

- impreza dla wszystkich osób

- zakładamy 2 klany (1 już założyłem i wysłałem zaproszenie do daras_, ussr tworzy klan i zaprasza S3phi40T)

- wyślijcie zaproszenia do kolejnych 2 osób - mają być po 2 osoby na klan

- jeden klan tworzy grupę (graj z klanem)

5 minut na osobę i wszyscy mamy po trofce.

Podziękowania dla S3phi40T za pomoc.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Chcę zdobyć trofeum "Chętny do dzielenia". Za trofea z gier online również w niedalekiej przyszłości się zabiorę. Ktoś chętny mi pomóc?

---

Dzięki ussr, dziś wpadło mi to trofeum.

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Chcę zdobyć trofeum "Chętny do dzielenia". Za trofea z gier online również w niedalekiej przyszłości się zabiorę. Ktoś chętny mi pomóc?

Tak ja też teraz robię platynę 100% w Black Flag

• 5 tygodni później...
Opublikowano

"Święta ziemia - Grając Jaguarem, osiągnij najwyższy wynik ze wszystkich graczy podczas sesji Dominacji."

Albo zapomnieli dodać, że musisz być jeszcze w drużynie wygrywającej, albo któryś patch to zmienił a opis pozostał...

• 3 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

W Singlu właśnie zdobyłem wszystkie trofea. Teraz online. Na koniec zostawię sobie singlowe DLC freedom cry.

Gra ktoś w to jeszcze? Bo chętnie ustawiłbym się na kilka pucharków, tylko muszę szybko dobić do 55 levelu. 

Opublikowano

Gra ktoś w to jeszcze? Bo chętnie ustawiłbym się na kilka pucharków, tylko muszę szybko dobić do 55 levelu.

Wiesz co, też chciałem znaleźć kogoś dla online, ale wszystkie pucharki z tego trybu wpadły mi wcześniej niż się tego spodziewałem.

Opublikowano

Jak dobije to 26 levelu to muszę koniecznie zrobić trofik z DLC za Wygranie meczu Jaguarem. Szukam ludzi na trophies org. Więc bez problemu wpadnie :)

• 2 lata później...
Opublikowano

Witam pytanko mam. Czy w Asassin Creed Black Flag można zrobić pucharki on Line (5 sztuk) , grając w sesje multi w pojedynkę (bez wykupionego PS plus) ?