Opublikowano 21 lutego 201411 l teraz hejtujecie a kiedyś w automatach przy takich gierkach całe wypłaty wydawaliście, beka z was to ja nawet nie
Opublikowano 21 lutego 201411 l Peka mi serce jak patrze na animacje w tej grze:< Normalnie ragdoll physics jak na zlocie, kiedy masorz zlecial nayebany z krzesla ;< Edytowane 21 lutego 201411 l przez Dave Czezky
Opublikowano 21 lutego 201411 l jaczes, pragniesz tej gry. Wydawca podaje ze jak gra bedzie przyjeta ciepło, to nastepny w kolejce jest OSCAR
Opublikowano 24 lutego 201411 l Ja pier.dolę, ale profanacja Przed chwilą obejrzałem videorecenzję. Nawet z celowniczka można zrobić dobrą grę, a to wygląda tak, jakby specjalnie chcieli obrzygać fanów Rambo. Po prostu dno. Jak w dzisiejszych czasach można popełnić coś takiego? Niektóre ekipy robiące gry na smartfony są w stanie zrobić lepszą grę. Jak to się stało, że ekipa takich upośledzonych dewelopersko ludzi dostało licencję?
Opublikowano 25 lutego 201411 l Wnioskuję o zamknięcie tego tematu i wykasowanie z pamięci wszystkiego co tu zobaczyliśmy , spodziewałem się nędznej grafiki ale to przeszło moje wyobrażenia .