Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Rambo: The video Game

Featured Replies

Dziwię się ze nie ma jeszcze tematu o tej grze

nowy trailer:

http://www.gametrailers.com /videos/ag1avq/rambo--the-video-game-machine-of-war-trailer

zapowiada sie ze bedzie oldschool, graficznie moze nie jest to 100% konsol, ale przyznam ze jesli gameplay bedzie ok to bede przechodzil to  z bananem. Sama muza już zapewnia tej grze argumenty ;]

Edited by _Milan_

• Replies 33
  • Views 6.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Figurki Rambo na koniec wygrały

sądziłem że temat bedzie mial 100 stron w godzine, nie rozumiem.

Myśle że po tym trailerze ze względu na szacunek do filmów rambo i żebyś nie poszedł smutny spać nikt oprócz mnie nic jeszcze nie napisał

jesli gra bedzie 1:1 względem trylogii to mnie maja, widze to wycinanie sobie z kawalka materialu ubranka w jedynce za pomoca qte, zle zrobisz qte i bedziesz latal z golymi jajami.

Bedzie ok.

Wow grafika wymiata :) Ale przynajmniej dzięki niej stalone tak brzydki jak w realu :)

sądziłem że temat bedzie mial 100 stron w godzine, nie rozumiem.

Już tłumaczę: po obejrzeniu tego http://www.youtube.com/watch?v=bojav4XDCp4 i przeczytaniu tego http://www.destructoid.com/why-rambo-arcade-is-the-dumbest-most-brilliant-shooter-ever-141790.phtml trudno zachwycać się grą, która oprawą i prawdopodobnie gameplayem mogłaby wyjść na PS2.

Ogólnie za mało sterydów w tym Sly z gierki, nie podoba mi sie. Powinien wyglądac jak Mike Tyson w fight night

A tak serio, wróże poziom duke nukem forever

Grze o Rambo w TPP ,stealth z marną grafiką - mówię TAK
Grze -będącej samograjem, shooterem na szynach - mówię zdecydowanie NIE

A tak serio, wróże poziom duke nukem forever

Hmm, DNF nawet mi się podobał, ale nie sądzę aby i rambo mi przypadło.

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

gral juz jakis pirat?

zaciagnalem, całe 1,6 giga, ostro bedzie, chce najpierw po raz setny obejrzec trylogie by miec wczuwe  i wychwycic roznice, jesli jakakolwiek bedzie.

nie zapomnij o porwanych czerwonych stringach zony robiacych za opaske na kedziory na lbie! wczuwa musi byc, ja juz luk naciagam i za pare godzin bede mordowal szeryfow i komunistow!

Myślałem, że ta giera to będzie całkiem niezła przygoda w klimatach TPP, a tymczasem jest to tytuł na miarę szpilów za 19,90 z kiosku... i do tego sama się przechodzi.

Ktoś kto kupił ten tytuł lepiej zainwestowałby jakby wytarł sobie dupę podczas srania tymi 160 zł

ogladalem gejpleje tej gry i niestety nikla obietnica zawarta w pierwszych trailerach okazala sie falszywa. nie ma eksploracji ani skradania tylko rozgrywka calkowicie na szynach, strzelaninka dobra do zabawy z konsolowym pistoletem. jako taka kto wie, moze jest do zaakceptowania.

Robert, przeproś za ten temat. ;/

Nie scalakowałes a sie wypowiadasz