Skocz do zawartości

Trine 2: Complete Story

Featured Replies

Opublikowano

Jak bym w sumie pograł w jakimś doborowym towarzystwie :) gra zacna co by nie mówić :)

Potwierdzam gra zacna i co ciekawie grając z moją narzeczoną dajemy sobie świetnie radę. Idealna pozycja na deszczowe wieczory:) Polecam każdemu miła odskocznia od dużych produkcji.

• Odpowiedzi 25
  • Wyświetleń 6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dzisiaj wpadł mi calak. To jedna z najtrudniejszych platyn jakie zrobiłem. A wszystko przez przejście gry na hard w trybie hadcore. I to jedno trofeum mnie troszeczkę schłostało

• Prawda, w tym trybie łatwo nie jest. Ogrywałem ją na PS3 i tam platynka była do zdobycia "spacerowo". Complete Story - to już zupełnie inna jazda  

• Dokładnie. Żeby mieć calaka w wersji na PS3, nawet nie trzeba było jej przechodzić do końca. Tutaj trzeba zaliczyć też wszystkie dodatki i jeszcze w tym najcięższym trybie. Generalnie moje masochisty