Opublikowano 22 grudnia 201410 l wychdzi na to ze tych mniejszych gier nie oplaca sie kupowac, tylko czekac do mega obnizki lub jak wrzuca w golda
Opublikowano 23 grudnia 201410 l Kolekcja Telltale jest dla goldów za 160zł (Wolf, border, GoT, WD 1 i 2), biorąc kody po 40zł to wychodzi naprawdę korzystna cena.
Opublikowano 24 grudnia 201410 l Na forum VGC znalazłem. Child of Light na X360 już jest przeceniona o 50%.
Opublikowano 24 grudnia 201410 l Powiedzmy, że chciałbym kupić dziś jakąś grę w sklepie ale nie mam karty, da radę w kilka godzin założyć konto na paypalu, przelać tam pieniądze z wbk(payu?) i dodać to konto do płatności na live?
Opublikowano 24 grudnia 201410 l Jak ostatnio zrobiłem przelew ekspresowy z WBK na konto PayPal (hi Colin) to czkałem na tą kasę 3 dni. Odpowiadając na pytanie - teoretycznie da radę.
Opublikowano 24 grudnia 201410 l Jeśli chodzi o Assassiny to można je tanio wyrwać na allegro. Wersje cyfrowe w przypadku Black Flag to 50zł i Unity 120zł, są to oczywiście kody z bundli, a nie jakieś lewe konta. Także jak będą obniżki to i tak pewnie taniej będzie na allegro.
Opublikowano 26 grudnia 201410 l 23 grudzień - 31 grudzieńkonta/region USA 23 grudzień - 31 grudzień - Xbox Live Gold wymaganykonta/region USA Tylko dzisiaj (26 grudzień)tak jak napisał DonSterydo w regionie PL cena 120zł. Region USA $30
Opublikowano 26 grudnia 201410 l Jak to jest przy zmianie regionow, jak dodajemy walute do danego regionu to ona jest przypisana do danego regionu i nie przechodzi na inne przewalutowana, yep?
Opublikowano 27 grudnia 201410 l Jak myślicie, warto wziąć bundle TellGames (Walking Dead sezon 1i2 Wolf amoung Us, Gra o tron i Bordelands) 160 zł?
Opublikowano 27 grudnia 201410 l Opłaca się. To jak cena na X360 za wszystko -50%, a na Xone i PS4 te same gry są chyba jeszcze droższe, więc jeśli Cię interesują wszystkie serie, to się opłaca.
Opublikowano 27 grudnia 201410 l Ja tam wzialem, z tymi kodami z keye.pl po 40zl wychodzi jakies 25zl za gre, takze jak na next geny to pol darmo .
Opublikowano 27 grudnia 201410 l Ok. Dzięki. Czy na X też mogę dołożyć brakującą kwotę z Paypala.? To znaczy kupiłbym doładowanie konta i miałbym 150 zł na koncie ale brakowało by mi 10 zł do zakupu i czy sciagnie mi brakujące 10 zł ta jak w PSN? Edytowane 27 grudnia 201410 l przez DanPlut
Opublikowano 27 grudnia 201410 l z 2 tygodnie mialem problem z paypalem na konsoli nie wyswietlala sie opcja doplaty z paypal mimo ze konto mam powiazane wiec musialem dodac karte do konta, karte mozna bezproblemowo usunac przez xbox one lub www
Opublikowano 3 stycznia 201510 l mam pytanie. mam aktywnego golda na 3 miechy. Chcialem w ramach tego dorwac gre D4 ktora jest darmowa. Rozumiem, ze bez karty kredytowej moge zapomniec..? Podalem dane swojej karty zwyklej lecz dupa.
Opublikowano 3 stycznia 201510 l Zmień region na usa. Albo ma na USA i wpisał zwykłą debetową, które czasem nie działają "poza granicami" kraju. Jeżeli zwykła debetowa i w PL, to będzie działać na 100%.
Opublikowano 3 stycznia 201510 l miałem region pl, zrestartowalem konsole i poszlo normalna debetowa na koncie pl zapytam od razu, da rade placic taka karta jak chcial bym jakas gre w promocji, czy wtedy potrzebna jest kredytowa?
Opublikowano 3 stycznia 201510 l miałem region pl, zrestartowalem konsole i poszlo normalna debetowa na koncie pl zapytam od razu, da rade placic taka karta jak chcial bym jakas gre w promocji, czy wtedy potrzebna jest kredytowa? Jest potrzebna karta płatnicza, nie musi być kredytowa Kredytowa może być potrzebna tylko w przypadku zakupów z innego regionu bo tak jak pisałem wcześniej, nie wszystkie karty płatnicze, które nie są jednocześnie kartami kredytowymi, np. debetowe, są uznawane przez wszystkich sprzedawców z innych regionów. Karty kredytowe natomiast działają wszędzie.