Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Ale jak wrzucałem ostatnio dane z dostępności konsol w sklepach i Xboxów One było wszędzie pełno to temat został kompletnie przemilczany ;) Niewygodne fakty i zaraz była cisza. Nie sądzę zresztą, żeby Xbox One wyprzedził w Marcu PS4 pod względem sprzedaży ;) Ale zobaczymy.

W każdym razie faktycznie robi się to nudne już. Jest cały szereg botków, którzy wzajemnie poklepują się po plecach i wrzucają sobie plusiki jak któremuś uda się coś wrzucić na forum. Wymieniają jednym tchem Horizon 2, które przecież "musi być", ale The Order to już bankowo 2015, chociaż kontynuacji Horizon świat na oczy nie widział i nie słyszał. Mówią o reedycji Halo 2, ale śmieją się, że Sony dostaje Second Son. Kontynuacja znanej marki, a reedycja gry sprzed 10 lat. No tak, bo "legendarna". Zapomniałem.

Global nie wyprzedzi bo w Europie Xbox dostaje po (pipi)e a w Japoni w ogole nie istnieje (a on tam kiedys istnial?)

The Order wyjdzie w tym roku, mysle ze razem z DC jednak - nigdzie nie bylo pisane ze bankowo w 2015

Beka ze Halo za rok a po pokazie mapy z Uncharted 4 to byly spazmy ze w listopadzie bo gre robia od 4 lat...

O Quantum jest tyle samo info I gameplayu co z The Order ale znowu powtarzam - mysle ze premiera QB bedzie Q1 2015...

Horizon 2 wyjdzie w tym roku bo studia w Micro sie nie (pipi)ja jak u Sony...

A nie czekaj ostatnio dostaliscie pucharki do Playstation Home - sila robocza nie idzie na marne

Nie da się z Tobą prowadzić normalnej dyskusji ostatnio. Mam podstawy, by twierdzić, że Halo 5 wyjdzie w 2015 roku:

http://www.eurogamer.pl/articles/2014-02-14-halo-5-w-2015-roku-mowi-aktor-podkladajacy-glos-pod-master-chiefa

Jeżeli chodzi o The Order w 2014 - http://www.eurogamer.pl/articles/2014-02-18-the-order-1886-rozmowa-z-tworcami-i-nowe-fragmenty-gry - były już przecieki i zakulisowe informacje, że gra pojawi się w tym roku. Najwyraźniej nie śledzisz tego w ogóle, ale wiesz przecież najwięcej.

Co do Uncharted - kieruję się historią, to wszystko. Poprzednie Uncharted zostały zapowiedziane w bliźniaczych okolicznościach, jeżeli na E3 będzie gameplay i gra wyjdzie w listopadzie, to co wtedy? Podstawowa różnica jest jednak taka, że gra została zapowiedziana w przeciwieństwie do mitycznej Horizon 2.

A co do studiów Microsoftu - rzeczywiście się nie (pipi)ą, dlatego Bungie czy Bizarre postanowiły działać na własną rękę, a Rare ma związane ręce przez gry na Kinecta. Black Tusk też się nie (pipi)i i swój autorski projekt z nowym IP musieli schować do szuflady i zacząć pracować nad Gearsami, bo kasa się liczy. Faktycznie, Microsoft się nie (pipi)i i:

Niespełna dwa lata temu Microsoft zebrał w Victorii w Kanadzie zespół, mający zajmować się tworzeniem niesamowitych gier. Teraz, mimo wiązanych z nim nadziei, studio zamyka podwoje.

@Kermit - nie mówię nigdzie, że ktoś wymienia te gry na 2014 rok, tylko dziwnym trafem są tutaj osoby głoszące, że nie ma w co grać na PS4, a Xbox One NIE MA zapowiedzi żadnej dużej gry na ten rok. Ale przecież gier multum, bo wyszedł Titanfall i będzie Kinect Sports Rivals na którego każdy czeka z zapartym tchem ;)

A przepraszam, według nieoficjalnych przecieków z powyższego newsa:

Wcześniej w tym miesiącu anonim ujawnił nieoficjalnie, że Halo 2 Anniversary Edition ukaże się w dwóch wersjach: Collector's Edition z dostępem do testów Halo 5 oraz War Collection, w którym dodatkowo znajdą się także porty Halo 3 i Halo 4 na Xbox One.

Halo 2, Halo 3, Halo 4 - tyle cudownych gier i świeżych marek tylko na Xboxie One. 

Edytowane przez Maciomaniak

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 591,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Ale jak wrzucałem ostatnio dane z dostępności konsol w sklepach i Xboxów One było wszędzie pełno to temat został kompletnie przemilczany ;) Niewygodne fakty i zaraz była cisza. Nie sądzę zresztą, żeby Xbox One wyprzedził w Marcu PS4 pod względem sprzedaży ;) Ale zobaczymy.

W każdym razie faktycznie robi się to nudne już. Jest cały szereg botków, którzy wzajemnie poklepują się po plecach i wrzucają sobie plusiki jak któremuś uda się coś wrzucić na forum. Wymieniają jednym tchem Horizon 2, które przecież "musi być", ale The Order to już bankowo 2015, chociaż kontynuacji Horizon świat na oczy nie widział i nie słyszał. Mówią o reedycji Halo 2, ale śmieją się, że Sony dostaje Second Son. Kontynuacja znanej marki, a reedycja gry sprzed 10 lat. No tak, bo "legendarna". Zapomniałem.

Global nie wyprzedzi bo w Europie Xbox dostaje po (pipi)e a w Japoni w ogole nie istnieje (a on tam kiedys istnial?)

The Order wyjdzie w tym roku, mysle ze razem z DC jednak - nigdzie nie bylo pisane ze bankowo w 2015

Beka ze Halo za rok a po pokazie mapy z Uncharted 4 to byly spazmy ze w listopadzie bo gre robia od 4 lat...

O Quantum jest tyle samo info I gameplayu co z The Order ale znowu powtarzam - mysle ze premiera QB bedzie Q1 2015...

Horizon 2 wyjdzie w tym roku bo studia w Micro sie nie (pipi)ja jak u Sony...

A nie czekaj ostatnio dostaliscie pucharki do Playstation Home - sila robocza nie idzie na marne

Nie da się z Tobą prowadzić normalnej dyskusji ostatnio. Mam podstawy, by twierdzić, że Halo 5 wyjdzie w 2015 roku:

http://www.eurogamer.pl/articles/2014-02-14-halo-5-w-2015-roku-mowi-aktor-podkladajacy-glos-pod-master-chiefa

Jeżeli chodzi o The Order w 2014 - http://www.eurogamer.pl/articles/2014-02-18-the-order-1886-rozmowa-z-tworcami-i-nowe-fragmenty-gry - były już przecieki i zakulisowe informacje, że gra pojawi się w tym roku. Najwyraźniej nie śledzisz tego w ogóle, ale wiesz przecież najwięcej.

Co do Uncharted - kieruję się historią, to wszystko. Poprzednie Uncharted zostały zapowiedziane w bliźniaczych okolicznościach, jeżeli na E3 będzie gameplay i gra wyjdzie w listopadzie, to co wtedy? Podstawowa różnica jest jednak taka, że gra została zapowiedziana w przeciwieństwie do mitycznej Horizon 2.

A co do studiów Microsoftu - rzeczywiście się nie (pipi)ą, dlatego Bungie czy Bizarre postanowiły działać na własną rękę, a Rare ma związane ręce przez gry na Kinecta. Black Tusk też się nie (pipi)i i swój autorski projekt z nowym IP musieli schować do szuflady i zacząć pracować nad Gearsami, bo kasa się liczy. Faktycznie, Microsoft się nie (pipi)i i:

Niespełna dwa lata temu Microsoft zebrał w Victorii w Kanadzie zespół, mający zajmować się tworzeniem niesamowitych gier. Teraz, mimo wiązanych z nim nadziei, studio zamyka podwoje.

@Kermit - nie mówię nigdzie, że ktoś wymienia te gry na 2014 rok, tylko dziwnym trafem są tutaj osoby głoszące, że nie ma w co grać na PS4, a Xbox One NIE MA zapowiedzi żadnej dużej gry na ten rok. Ale przecież gier multum, bo wyszedł Titanfall i będzie Kinect Sports Rivals na którego każdy czeka z zapartym tchem ;)

Ale przeciez pisalem ze The Order w tym roku to po co sie powtarzasz?

Halo w 2015 tez pewniak wiec szoku nie ma

A co do Uncharted to nie jestem taki pewny ale zawsze mozna sobie jakas teorie dopisac

Opublikowano

Mowa wina, zrozumiałem że odsyłasz The Order w jednej linii z DriveClub, który aktualnie jest wielką niewiadomą ;) Źle przeczytałem.

Co do Uncharted - teoria to jedno, ale przecież miłośnicy Xboxa ciągle dopisują takie teorie do Horizon 2.

Opublikowano

Nie sądzę aby w tym roku wyszedł nowey Uncharted.. ale mnmiejsza z tym.

Rzecz rozbija się o to, że xboty chcą toczyć bekę w sytuacji gdy na PS4 są oficjalnie zapowiedziane gry (w tym The Order, który chyba oficjalnie ma mieć premierę jesienią tego roku), a na XO.. są plotki.

Opublikowano

Tylko oficjalna premiera gier na PS4 nie znaczy kompletnie nic

Opublikowano
 na XO.. są plotki. 

Halo, Quantum, Sunset, GOW, Fable = oficjalnie zapowiedziane gry

w tym The Order, który chyba oficjalnie ma mieć premierę jesienią tego roku

ploty od Sony > ploty od MS

Edytowane przez kermit

Opublikowano

Rzecz rozbija się o to, że xboty chcą toczyć bekę w sytuacji gdy na PS4 są oficjalnie zapowiedziane gry (w tym The Order, który chyba oficjalnie ma mieć premierę jesienią tego roku), a na XO.. są plotki.

Oj chyba nie...

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

zapowiedziany last guardian czy driveclub to tylko sposoby by nabrac gracza ze ma kupic szybko nowa konsole by moc grac  w te niesamowite gry.

Ja kupiłem ps3 głownie przez mgs4 i własnie TLG, do dzisiaj nie mialem przyjemnosci nawet w  demo pograc. Driveclub byl zacheta dla klientów ps4 i to dużą, a  tutaj gra pewnie nie wyjdzie w tym roku.

Do du,py z takimi zapowiedziami, niekompetentni durnie.

Opublikowano

No i jeszcze niezapowiedziany Horizon 2, który pewniakiem wyjdzie w 2014 roku!

zapowiedziany last guardian czy driveclub to tylko sposoby by nabrac gracza ze ma kupic szybko nowa konsole by moc grac  w te niesamowite gry.

Ja kupiłem ps3 głownie przez mgs4 i własnie TLG, do dzisiaj nie mialem przyjemnosci nawet w  demo pograc. Driveclub byl zacheta dla klientów ps4 i to dużą, a  tutaj gra pewnie nie wyjdzie w tym roku.

Do du,py z takimi zapowiedziami, niekompetentni durnie.

DC na 100 procent w 2014 roku.

Opublikowano

skąd to info?

od Figaro, on wie.

Opublikowano

na XO.. są plotki.

Z tymi plotkowymi zapowiedziami na XO chodziło mi o FH2 i H2, które wg. tutejszych bywalców są "pewniakami" na ten rok, a nie zostały nawet zapowiedziane.

Z jesienią dla The Order i chyba oficjalnie nie odnosiło się do plotek, że podobno premiera jesienią, tylko nie pamiętam czy była o tym oficjalnie mowa, bo aż tak mnie to nie interesuje.

No ale przekręcać i nadinterpretować można..

e: Z innej beczki... Wg. mojego znajomego, który pracuje w EA w UK, MS ma za jakiś czas (może na E3) pokazać coś zaskakującego związanego z chmurą. A przynajmniej takie ma ponoć doniesienia...

Edytowane przez Emet

Opublikowano

na XO.. są plotki.

Z tymi plotkowymi zapowiedziami na XO chodziło mi o FH2 i H2, które wg. tutejszych bywalców są "pewniakami" na ten rok, a nie zostały nawet zapowiedziane.

ale napisałeś, jak niżej i do tego sie odnosiłem i nic nie jest przekręcone czy nadinterpretowane

na PS4 są oficjalnie zapowiedziane gry (w tym The Order, który chyba oficjalnie ma mieć premierę jesienią tego roku), a na XO.. są plotki. 
Opublikowano

Ok.. co do plotek z XO mogłem dopisać, że mam na myśli plotki o FH2 i remake H2.. ale z premierą The Order to już Twoja nainterpretacja.

"Chyba oficjalnie" oznacza mój brak pewności, bo nie pamiętam jak było/jest w tej kwestii, zaś "podobno" oznaczałoby plotkę ;)

Opublikowano

2667ar25wdshn0vk87y.png

aw yiss

i super, ta gra jest po stokroc bardziej finalowa niz ostatnie finale od square. Ojjjj ile bym dal by wyszło to na vitke

Opublikowano

e: Z innej beczki... Wg. mojego znajomego, który pracuje w EA w UK, MS ma za jakiś czas (może na E3) pokazać coś zaskakującego związanego z chmurą. A przynajmniej takie ma ponoć doniesienia...

Phil o tym wspominał na Twiterze, że moc chmury jest nieposkromiona i dzięki niej zobaczymy prawdziwe cuda, a na coś większego przyjdzie nam poczekać do E3 właśnie. Czekam z zapartym tchem, bo bardzo mnie interesuje sposób wykorzystania tej technologii i rozwiązanie potencjalnych problemów (przepustowość łącz, ograniczenia z tym związane, limit jednoczesnych połączeń). To jedna z tych rzeczy na E3, której wypatrywać będę jako pierwszej ;)

Opublikowano

Po wynikach bylo pisane ze roznica w USA pomiedzy Xbonem a PS4 zostala zniwelowana z 25% do 10%

Wy chyba jakies inne forum czytacie

Bylo pisane, ze w lutym sprzedąlo się w USA więcej o 10% ps4ek jak xo. A nie że zniwelowano róznicę do 10% :D

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

pic na wode.....jak to niby ma działać i przelozyc sie bezposrednio na grafike....gram w Halo 5.....720p i klatkujace 30fps....nagle podłączam konsole do neta, loguje sie na konto w xl i ekran w tv na sekunde robi sie czarny i po chwili mam 1080p i 60fps i tekstury rodem z bajek pixara?

Opublikowano

Po wynikach bylo pisane ze roznica w USA pomiedzy Xbonem a PS4 zostala zniwelowana z 25% do 10%

Bylo pisane, ze w lutym sprzedąlo się w USA więcej o 10% ps4ek jak xo. A nie że zniwelowano róznicę do 10% :D

Nie

Opublikowano

Nie

Link or didn't happen

Opublikowano

pic na wode.....jak to niby ma działać i przelozyc sie bezposrednio na grafike....gram w Halo 5.....720p i klatkujace 30fps....nagle podłączam konsole do neta, loguje sie na konto w xl i ekran w tv na sekunde robi sie czarny i po chwili mam 1080p i 60fps i tekstury rodem z bajek pixara?

Nie, nie, myślę, że to nie będzie działać w taki sposób. Prędzej będą wykorzystywać tę chmurę na wzór systemu Drivatar z Forzy. Nie wpłynie bezpośrednio na grafikę, ale pozwoli na udoskonalenie np. sztucznej inteligencji w grach, czy wspomoże kilka innych mechanik (które de facto będą kreować gracze). Ja to widzę bardziej na zasadzie wielkiej społeczności budującej działania danej gry poprzez osiągnięte w niej postępy. Samej grafiki to raczej nie ruszy, bo związanych jest z tym zbyt wiele ograniczeń.

Opublikowano

Nie

Link or didn't happen

Poszukaj sobie

Edytowane przez hav3n

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.