Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 591,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Dużo gier dziś zapowiedziano na PS4.

Assault Suit Leynos/Target Earth (PS4, Dracue Software)

QhYIRgX.jpg

One Upon Light (PS4, SUTD Game Lab)

95f53d41b414ee6277d7f10589eff625.png

Prismatic Solid (PS4, YO1 KOMORI)

prismatic-solid-boss.png

Revolver360 Re:Actor (PS4, Cross Eaglet)

R360R-2013-01-07-15-58-45-33.jpg

R360R-2013-01-07-16-02-46-73.jpg

Rocketbird 2: Evolution (PS4 and PS Vita, Ratloop Asia)

Rocketbirds-2-Evolution_2014_03-07-14_00

i kilka innych. Tyle exów w jeden dzień! Mam wrażenie że co dwa dni jakaś nowa gra na PS4 zostaje zapowiedziana.

Opublikowano

beka z klapków nie mają exów AAA to pozostaje im się tylko jarać jakimiś niszowymi gierkami

Opublikowano

Bedzie co dawac w Plusie do 2016  :ninja:

Opublikowano

Bedzie co dawac w Plusie do 2016  :ninja:

hehe beka z Sony za kolejne zapowiedziane gry hehe SONY TAKIE DOBRE, ILE GRANIA XDDDDD

Opublikowano

Widze same AAA xD

co nie? hehe. ch.uj że indykowy event, gdzie jest jakiś filmik z Uncharted? hehe beka z Sony i ich gierek indie dla pedałuw w rórkach. czekam na prawdziwe gry AAA dla menszczyzn ze strzałkami pokazującymi gdzie isc, wielkim światem gdzie nie ma co robic i długimi filmikami gdzie nic sie nie robi, bo co ja bede po pracy sie meczyl i jeszcze klikal w tego pada hehe tylko xbox

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Figaro trzymaj fason  :sick:

Opublikowano

mam nadzieję że te zapowiedziane gierki na nadkonsolę wyjdą również w google play to se na tel ściągnę, pewnie i tak będą lepoej chodzić xd

Opublikowano

mam nadzieję że te zapowiedziane gierki na nadkonsolę wyjdą również w google play to se na tel ściągnę, pewnie i tak będą lepoej chodzić xd

O to jak gra bedzie chodzila to sie nie martw bo to nie XO.
Opublikowano

ten człowiek wie co jest grane, przybij piątkę ziomuś, wygońmy tę klapową chorobę

Opublikowano

Nadchodzą przyszłe "perełki z plusa"

Opublikowano

Widze same AAA xD

co nie? hehe. ch.uj że indykowy event, gdzie jest jakiś filmik z Uncharted? hehe beka z Sony i ich gierek indie dla pedałuw w rórkach. czekam na prawdziwe gry AAA dla menszczyzn ze strzałkami pokazującymi gdzie isc, wielkim światem gdzie nie ma co robic i długimi filmikami gdzie nic sie nie robi, bo co ja bede po pracy sie meczyl i jeszcze klikal w tego pada hehe tylko xbox

Wyluzuj ziomek, każdy tutaj wie że indie nikogo. Część z nich to pewnie znakomite gry, ale jednak mentalność graczy to tylko AAA gierki są powodem do kupna nowej konsoli.

Opublikowano

Gry indie to bardzo fajna opcja, jednak jak stają się najlepszymi tytułami to wiedz, że coś się dzieje

@figaro ty taki ironiczny'n'shit i nie łapiesz ironii innych? ;)

Opublikowano

@figaro ty taki ironiczny'n'shit i nie łapiesz ironii innych? ;)

Mocno mi się wydaje, że to właśnie Wy nie łapiecie ironii Figara :P.

Opublikowano

Gry indie to powinna byc odskocznia od mlocenia w tripyl ej gejms, a juz szczegolnie na konsolach "nowej generacji" gdzie interesuje mnie postep wzgledem poprzedniej.

Indie sa swieze, innowacyjne to fakt, ale osobiscie mam dosc wciskania mi masy przystawek i wmawiania ze to glowne danie. Nie po to przyszedlem do restauracji, od tego mam bar szybkiej obslugi jakim jest PC czy telefon.

Opublikowano

Kiedy angry birds i cut the rope wychodzą na nadkonsolę?

Edytowane przez 44bronx

Opublikowano

NIE TO TY WYLUZUJ... ZIOMEK

BRTky.jpg

Opublikowano

Kiedy angry birds i cut the rope wychodzą na nadkonsolę?

To by mialo sens dzieki touchpadowi w DS4 :-D

Opublikowano

Gry indie są dobre, kiedy dają je za darmo w Plusie. Koniec, kropka.

Opublikowano

Gry indie są dobre, kiedy dają je za darmo w Plusie. Koniec, kropka.

wole zapłacić w humble bundle niż czekać na plusowe ochłapy. 

Opublikowano

I tak interstellaria > prawie wszystkie produkcje z duzym budzetem wychodzace w tym roku. Szkoda ze dopiero grudzien.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.