Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Przecież najwięcej ludzi na Steamie używa właśnie 1080p wg statystyk ze stycznia tego roku więc ocb?

32 % a reszta ? A ziomek z restinpc pozytywny bardzo, fajne gify wrzuca

SubHD. I to na pulpicie, bo ustawienia natywne monitora podają staty steama, a nie to, do ilu muszą potem zmniejszać sobie w grach żeby im poszło.

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 591,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Przecież najwięcej ludzi na Steamie używa właśnie 1080p wg statystyk ze stycznia tego roku więc ocb?

32 % a reszta ? Nie manipuluj na swoją korzyść. A ziomek z restinpc pozytywny bardzo, fajne gify wrzuca

Źle napisałem, full HD jest najpopularniejszą rozdzielczością na PC.

Bierz też tutaj pod uwage to że do statystyk liczą się Chiny gdzie nadal panuje Windows XP

Bardzo pozytywny, jak to błazen :D

Full HD jest najpopularniejszą rozdzielczością na PS4. Uczył Marcin Marcina. Biorę pod uwagę PS4 sprzedane w Singapurze.

Może i błazen, ale jakie konkretnie argumenty które on prezentuje możesz obalić ?

Czym się różni gracz PC w Chinach od gracza PC z Polski ? Tutaj XP ma ponad 25 % rynku i ludzie żyją. ( Przypominam że zachodni standard życia ma już 300 mln Chińczyków, Polaków może koło 10 )

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

mam nadzieję, że zbija na tym blogu niezły hajs, bo jeżeli nie, to (*)

Taki bogaty że cudzym hajsem się martwi. Zazdroszczę (*)

Opublikowano

32 % a reszta ? Nie manipuluj na swoją korzyść. A ziomek z restinpc pozytywny bardzo, fajne gify wrzuca

no nie bardzo, tak naprawdę, to blisko 70% użytkowników używa innej rozdzielczości niż FHD, więc bliżej prawdy będziesz jeśli napiszesz, że tylko co trzeci użytkownik używa full HD, a to ZAYEBIŚCIE NIE JEST WIĘKSZOŚĆ.

ale spoko dalej piszmy PC FHD 120FPS i inne. Przy okazji max rozdziałka Papers Please to 1710x960 więc nie wiem o co podnieta. 

Opublikowano

Nie hejtujcie PCtow, musicie przeciez na czyms ogrywac te 'exy'  z Xbona.....

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

mam nadzieję, że zbija na tym blogu niezły hajs, bo jeżeli nie, to (*)

Taki bogaty że cudzym hajsem się martwi. Zazdroszczę (*)

Nie no, zastanawia mnie tylko, po co miałby z takim zaangażowaniem prowadzić swoją "misję", jeżeli nie dla hasju.

Opublikowano

Źle napisałem, full HD jest najpopularniejszą rozdzielczością na PC.

Bierz też tutaj pod uwage to że do statystyk liczą się Chiny gdzie nadal panuje Windows XP

Bardzo pozytywny, jak to błazen  :D

Full HD jest najpopularniejszą rozdzielczością na PS4. Uczył Marcin Marcina. Biorę pod uwagę PS4 sprzedane w Singapurze.

Może i błazen, ale jakie konkretnie argumenty które on prezentuje możesz obalić ?

Czym się różni gracz PC w Chinach od gracza PC z Polski ? Tutaj XP ma ponad 25 % rynku i ludzie żyją. ( Przypominam że zachodni standard życia ma już 300 mln Chińczyków, Polaków może koło 10 )

Odpowiadałem tym tylko na głupoty pisane przez waldusia że na PC ułamek ludzi gra w full HD.

Pokaż mi jeden konkretny argument w jego wypocinach. To o Mantle? Przecież to właściwie autodiss, okazało się nagle że Mantle wpływa na wydajność procesorów tak mocno że ta wspomniana wymiana sprzętu w przypadku procesorów nie będzie konieczna przez jeszcze dłuższy czas niż teraz (ja nadal gram na procku intela 2500k z 2011 roku który nawet się nie poci za bardzo przy wymagających grach) Rozpowszechnienie Mantle zajmie długo? Hmm no tak, dlatego pewnie już zapowiedziany jest DirectX 12 który będzie korzystał z podobnych rozwiązań nie? :)

Gość pisze głupoty, często też coś wymyśla tak jak mu pasuje. Kiedyś to czytałem żeby się troche pośmiać ale widzę że brać konsolowa nie ma o niczym pojęcia do tego stopnia że bierze wypociny trolla na poważnie. 

Opublikowano

Dobra, temat jest zamknięty. Kiedy te recki TF ?

@up - Na horyzoncie widać już następne problemy pecetowej prowizory których nie da się niestety obejść bez wymiany sprzętu,  Bark zunifikowanej pamięci, brak superszybkiego połączenia  pomiędzy cpu a  gpu, malutka ilość pamieć na kartach grafiki, mała ilość kolejek do przeliczania fizyki (tyle co ps4 -64 ma tyle co najdroższy radeon) oraz wiele ograniczeń w systemach operacyjnych.

Podejrzewam że o to chodziło z wymianą sprzętu. O Mantle się nie wypowiem bo to pieśń przyszłości.

Ty też wymyślasz pod siebie ( miażdząca większość FHD na PC ) więc nie przyganiaj innym.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Za 8 minut.

Opublikowano

no nie bardzo, tak naprawdę, to blisko 70% użytkowników używa innej rozdzielczości niż FHD

Reszta leci w 1440p i wyżej.

Opublikowano

Podobno będzie najdłuższa recka Polygonu w historii. Ciekawe czy Gies zrecenzuje, lul.

Opublikowano

Odpowiadałem tym tylko na głupoty pisane przez waldusia że na PC ułamek ludzi gra w full HD.

Pokaż mi jeden konkretny argument w jego wypocinach. To o Mantle? Przecież to właściwie autodiss, okazało się nagle że Mantle wpływa na wydajność procesorów tak mocno że ta wspomniana wymiana sprzętu w przypadku procesorów nie będzie konieczna przez jeszcze dłuższy czas niż teraz (ja nadal gram na procku intela 2500k z 2011 roku który nawet się nie poci za bardzo przy wymagających grach) Rozpowszechnienie Mantle zajmie długo? Hmm no tak, dlatego pewnie już zapowiedziany jest DirectX 12 który będzie korzystał z podobnych rozwiązań nie? :)

Gość pisze głupoty, często też coś wymyśla tak jak mu pasuje. Kiedyś to czytałem żeby się troche pośmiać ale widzę że brać konsolowa nie ma o niczym pojęcia do tego stopnia że bierze wypociny trolla na poważnie. 

Jeden z lepszych rodzynów to grafika w multiplatformach na konsolach według niego jest lepsza niż na PC. Przykłady? 6 generacja. xD O 7, ani o obecnej ani słowa. Jakby ich nie było.

Jedno mu trzeba przyznać, umie manipulować ludźmi co widać po wypowiedziach niektórych osób. ;)

TF pewnie dostanie oceny pokroju 7-8. Zdziwię się mocno jak dostanie więcej.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

kurde ja to sie sam zdziwiłem że tylko 30% stemowców gra w full hd, tyle tu sie słyszy tekstów o pc master race i że konsole to stare graty, a sie okazuje że na pc wcale nie jest tak cudownie jak mówi raven

nie mówiąc już o tym że pewnie połowa to full hd osiąga w grach tego typu

3.jpg

screen w full hd! master race!

Opublikowano

23% uzywa rozdzialki 3k, co daje nam juz dosyc pokazne sumki.

Poza tym chyba zapominacie ze nawet konsolowcy maja steama, chcecie mi powiedziec ze nikt z was nie ma steama tutaj ? Wlasnie przez takich graczy ta srednia jest mocno zanizana.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

23% uzywa rozdzialki 3k, co daje nam juz dosyc pokazne sumki.

Poza tym chyba zapominacie ze nawet konsolowcy maja steama, chcecie mi powiedziec ze nikt z was nie ma steama tutaj ? Wlasnie przez takich graczy ta srednia jest mocno zanizana.

23 % używa 3K i niech się chłopaki cieszą. Gratuluję.

Kto cię uczył matematyki ? Średnia nie może być zaniżana lub podwyższana, jest po prostu średnią. Liczy się każdego i wszystko, inaczej dane są nierzetelne.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Ohkay, to z takim osobnikiem mam do czynienia.

Nie bylo tematu.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Nie bylo tematu.

XvVOIHI.png

czemu ja się ciąglę łudzę, że ktokolwiek tutaj wysili się na argumenty.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

OXM 9/10

Venturebeat 82/100

9.3 od GT, bardzo dobra recka. Jaram sie jak Kosciol w Norwegii  :devil:

Opublikowano

Bardzo pozytywny, jak to błazen :D

Sam manipulujesz kolego 30>70% nie?

W momencie gdy on przytacza FAKTY i cytaty osob ktore pracowaly w nVidii to Ty jestes w stanie tylko napisac ze pisze glupoty i manipuluje ludzmi.

Ludzie jesli juz podejmujecie z kims dyskusje to przynajmniej pokazcie palcem jak mocno sie myli a beka z takiej persony bedzie ciagnela sie przez 2 edycje Console Wars.Na chwile obecna to beka jest ale z Adiego i Blubera bo powiedzieli ze ktos klamie bo oni tak mysla.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

co do wersji Xbone

Jeff confirms frame rate drops to single digits and tearing in the final XBOX ONE release.

<gwiżdże>

Opublikowano

Same dziewiątki, niższe oceny podytkowane są spadkami frameratu i screen tearingiem na potężnym Xbox One.

Bardzo jestem rad, że biorę na PC. 120 zł, 1080p, 60 fps'ów z włączonym v synchiem. Bogactwo.

Mam nadzieję, że użytkownicy PS4 będą mogli zagrać w sequela w 2015 roku, bo jeżeli gra jest tak samo przyjemna jak podczas bety (a wygląda na to, że jest), to szkoda by było nigdy w nią nie zagrać :).

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Nie bylo tematu.

czemu ja się ciąglę łudzę, że ktokolwiek tutaj wysili się na argumenty.

Odstraszyles mnie tekstem o sredniej, wybacz.

co do wersji Xbone

Jeff confirms frame rate drops to single digits and tearing in the final XBOX ONE release.

<gwiżdże>

Wisienka na torcie byloby potwierdzenie ze na X360 jest betonowe 60.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Macie opinię bez cyferki na końcu, ale w wersji glorious PC master race:

120fps

Edytowane przez Suavek

Opublikowano

Sony zapowiedzialo Archival Disk, plyty zaczynajace sie od pojemnosci 300gb do max 1TB w przyszlosci.

To tak z ciekawostek

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.