Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

ale pociski i co teraz XBOTY?

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 659,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Na PS2 raczej chlopaki nie pograja sobie w grupie w FPSa, ale jest duza szansa, ze moga zobaczyc prawie identyczna gre na 360tke, ktora kosztuje 1/5 Xbox One.

Opublikowano

beka bedzie jak ten

GEJPLEJ

okaze sie taki sam na 360tce, a grafika nieznacznie bedzie odbiegac od tego co mamy na "nextgenie" MS.

Mnie chyba szlag by trafil. Czekam, az ujawnia ta tajemnice poliszynela i pokaza w koncu rozgrywke.

na 360tce gra będzie w 720p co może zaowocować stabilnym frameratem 60 klatek na sekundę oraz brakiem tearingu czyli gra będzie działać lepiej na 8 letniej konsoli xD bo wiadomo rozdziałka nic nie znaczy bo gra i tak wygląda jak counter strike 1.4 nawet na pc master race z ustawionymi texturami na ultrahiper(pipi)ainsane

Opublikowano

ale wciaz pozostaje sprawa innego teamu robiacego ta gre.

Opublikowano

Chodzi o to, ze ludzie nie chca byc dymani.

granie na konsoli na której jest co miesiąc wypuszczana jakaś gra, na którą mamy bijatyki, sim racery, fpp, tpp, multi, coopy, dr3 - AJ DYMAJĄ MNIE

kupienie konsoli bo sony dobre i obiecuje exy, bo jest moc, bo DC i Order kiedyś wyjdzie - so cool...

a co jeśli...

e tym roku na ps4 jedynym dużym exem będzie infamous i do końca roku będziecie mogli jedynie dalej trolować xbona zamiast grać na swoich 1,8 tflopach?

Opublikowano

ciekawe co gadałeś w poprzedniej generacji kiedy na exa czekałeś pół roku

Opublikowano

to i tak wszyscy będą kupować PS4 i ciupać w bardzo mocne multiplatformy, tak jak to ma miejsce w tej chwili,  bo XBOX ONE nawet z uber exami #nikogo. 

Opublikowano

ciekawe co gadałeś w poprzedniej generacji kiedy na exa czekałeś pół roku

grałem na x360, przestali wypuszczać gierki, sony się rozkręciło w 2012, sprzedałem 360 - kupiłem ps3 ogrywając wszystkie dobre exy.

teraz kupiłem konsolę na którą znow są gry zamiast kupować ps4 bo lepszy PR i może kiedyś coś wyjdzie, sorry ale infamous mnie tak samo ryra jak waldusia... a jaranko rozdzialkami pozostawiam blacharzom

to i tak wszyscy będą kupować PS4 i ciupać w bardzo mocne multiplatformy, tak jak to ma miejsce w tej chwili,  bo XBOX ONE nawet z uber exami #nikogo. 

do czasu jak się ludzie pokapują, że dobry PR to nie wszystko i ile można czekać...

Edytowane przez kermit

Opublikowano

Jak choragiewki na wietrze....

Na poczatku generacju ile to bylo info ze Sony za(pipi)ie nas exami? SM I GG dofinansowane, razem z ND beda robic po 2 gry jednoczesnie, Sony kocha developerow, developerzy kochaja Sony, wszyscy sie ruchaja tyle bedzie z tego exow ze nie nikt nie da rady tego ograc....a co teraz? Exow nie ma no to multiplatformy! Kazdy kupuje PS4 zeby ograc Fife czy innego BFa, fapuja nad 1080p/i I prawie 60 fpsow ale jak przyjdzie rycerz blachy ktory ma to od dawna to zaraz haha, beka, nie ma w co grac, idz sobie na Steama kupic 999 gier za dolara...juz nie wspomne ze Titana kazdy ogra na PC bo nagle sie okazalo ze kazdemu ruszy I siedzenie zgarbionym na taborecie jednak przystoi szlachcie spod znaku PlayStation...

Opublikowano

A co jesli na ps4 wyjdzie i driveclub i the order w tym roku a na xboxa nic?

Opublikowano

A czy ktos wspominal ze Sony zayebie nas exami na samym poczatku tej generacji? bo ja sobie nie przypominam. Ile razy czytałem posty botów którzy dyskredytowali liczbę exów na PS3, bo i tak multiplatformy są lepsze. A teraz jednak to liczba exów ważniejsza niż multiplatformy. I kto tu jest chorągiewką?

Opublikowano

DC mial byc na start, nawet mialem bundla z nim zamowionego a teraz projekt wraca na stol bo co? TitanFall robi takie zamieszanie w sieci ze Sony zdecydowalo ze zamiast scigalki zrobia napierdalanke z transformersami?

MS rak tej branzy, teraz wszystko bedzie z robotami a Sony takie dobre bo cinematic experience...

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

jaka napyerdalanke z transformersami?

Opublikowano

Widzę że niektórzy tworzą mit "na PS4 nie ma w co grać", więc muszę to naprostować. Nie kłamcie łobuzy! Za tydzień wychodzi wyczekiwany i olśniewający

inFAMOUS Second Son

a wraz z nim

Metal Gear Solid V Ground Zeroes

więc proszę mi niepier.dolić farmazonów. I na prawdę żaden posiadacz PS4 nie płacze za Tajtanfolem bo po pierwsze - może zagrać na PC, a po drugie gra jest brzydka i wstyd byłoby grać w takie coś na lepszej konsoli.

Edytowane przez aux

Opublikowano

ale ich ryra Infamous więc się nie liczy, a w Ground Zeroes pograją na 360

Opublikowano

Ciekawe kiedy do tych zakutych, xbocich łbów dotrze, że chwilowo mogą się podniecać ilością exów tylko dlatego, że m$ przerzucił na x1 wszystko, co mogło i powinno się ukazać na x360. Przecież TLoU, Ascension, Beyond i GT6 zjadają te wasze Rysy, Forze i Dead Risingi, a jedyna różnica jest taka, że klapki nie musiały kupować dla nich pudła za 2k.

Kupić next-gena dla past-genowych gier - himalaje bycia dymanym.

Opublikowano

Kupic PS4 zeby grac w Fife i BF, spokojnie starczy, szpila na caly rok, jestem swiadomym klientem I nie chce byc dymany

Tylko Sony ♡

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

a w najgorszym wypadku okaze sie ze nie trzeba bylo kupowac nextgena dla TitanFall.

UP: No ja bym nie kupil konsoli dla Dead Rising, Ryse, KI, Knacka, czy Killzona ale dla BFa i FIFY juz tak.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Ciekawe kiedy do tych zakutych, xbocich łbów dotrze, 

himalaje nienawisci, bolu dupy i milosci do kawalka plastiku

sony wat u r doin to people

Opublikowano

No jak Wam Gearsy czy Halo starczały na cały rok to słaba ta ironia.

Opublikowano

mi tam wystarczy FFx/X-2 i football manager i mam grania przez najblisze pol roku wiec jak widac kazdy ma inny gust,

a z ostatnich exów na ps3 wymienionych przez irasa tylko tlou jest wybitny, a tak mamy gt6 okrojone z zawartosci i jak widac slaba sprzedaz sprawila ze jej chyba juz nigdy nie dodadza, interaktywny film i najslabsza czesc gow.

Opublikowano

No to Sony mnie ładnie wydymało, bo na PS4 jedynie w Tomb Raidera da się grać.

Opublikowano

A w shadow fall da sie?

Opublikowano

W Fife da się grać. W Killzona da się grać. W NFSa da się grać. W Assasyna da się grać. Nie kłam.

Opublikowano

Źle to ująłem. Jedynie Tomb Raider robi różnicę w porównaniu do past genów. Graficzną. Killzone to paść

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.