Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

ale pociski i co teraz XBOTY?

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 591,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Na PS2 raczej chlopaki nie pograja sobie w grupie w FPSa, ale jest duza szansa, ze moga zobaczyc prawie identyczna gre na 360tke, ktora kosztuje 1/5 Xbox One.

Opublikowano

beka bedzie jak ten

GEJPLEJ

okaze sie taki sam na 360tce, a grafika nieznacznie bedzie odbiegac od tego co mamy na "nextgenie" MS.

Mnie chyba szlag by trafil. Czekam, az ujawnia ta tajemnice poliszynela i pokaza w koncu rozgrywke.

na 360tce gra będzie w 720p co może zaowocować stabilnym frameratem 60 klatek na sekundę oraz brakiem tearingu czyli gra będzie działać lepiej na 8 letniej konsoli xD bo wiadomo rozdziałka nic nie znaczy bo gra i tak wygląda jak counter strike 1.4 nawet na pc master race z ustawionymi texturami na ultrahiper(pipi)ainsane

Opublikowano

ale wciaz pozostaje sprawa innego teamu robiacego ta gre.

Opublikowano

Chodzi o to, ze ludzie nie chca byc dymani.

granie na konsoli na której jest co miesiąc wypuszczana jakaś gra, na którą mamy bijatyki, sim racery, fpp, tpp, multi, coopy, dr3 - AJ DYMAJĄ MNIE

kupienie konsoli bo sony dobre i obiecuje exy, bo jest moc, bo DC i Order kiedyś wyjdzie - so cool...

a co jeśli...

e tym roku na ps4 jedynym dużym exem będzie infamous i do końca roku będziecie mogli jedynie dalej trolować xbona zamiast grać na swoich 1,8 tflopach?

Opublikowano

ciekawe co gadałeś w poprzedniej generacji kiedy na exa czekałeś pół roku

Opublikowano

to i tak wszyscy będą kupować PS4 i ciupać w bardzo mocne multiplatformy, tak jak to ma miejsce w tej chwili,  bo XBOX ONE nawet z uber exami #nikogo. 

Opublikowano

ciekawe co gadałeś w poprzedniej generacji kiedy na exa czekałeś pół roku

grałem na x360, przestali wypuszczać gierki, sony się rozkręciło w 2012, sprzedałem 360 - kupiłem ps3 ogrywając wszystkie dobre exy.

teraz kupiłem konsolę na którą znow są gry zamiast kupować ps4 bo lepszy PR i może kiedyś coś wyjdzie, sorry ale infamous mnie tak samo ryra jak waldusia... a jaranko rozdzialkami pozostawiam blacharzom

to i tak wszyscy będą kupować PS4 i ciupać w bardzo mocne multiplatformy, tak jak to ma miejsce w tej chwili,  bo XBOX ONE nawet z uber exami #nikogo. 

do czasu jak się ludzie pokapują, że dobry PR to nie wszystko i ile można czekać...

Edytowane przez kermit

Opublikowano

Jak choragiewki na wietrze....

Na poczatku generacju ile to bylo info ze Sony za(pipi)ie nas exami? SM I GG dofinansowane, razem z ND beda robic po 2 gry jednoczesnie, Sony kocha developerow, developerzy kochaja Sony, wszyscy sie ruchaja tyle bedzie z tego exow ze nie nikt nie da rady tego ograc....a co teraz? Exow nie ma no to multiplatformy! Kazdy kupuje PS4 zeby ograc Fife czy innego BFa, fapuja nad 1080p/i I prawie 60 fpsow ale jak przyjdzie rycerz blachy ktory ma to od dawna to zaraz haha, beka, nie ma w co grac, idz sobie na Steama kupic 999 gier za dolara...juz nie wspomne ze Titana kazdy ogra na PC bo nagle sie okazalo ze kazdemu ruszy I siedzenie zgarbionym na taborecie jednak przystoi szlachcie spod znaku PlayStation...

Opublikowano

A co jesli na ps4 wyjdzie i driveclub i the order w tym roku a na xboxa nic?

Opublikowano

A czy ktos wspominal ze Sony zayebie nas exami na samym poczatku tej generacji? bo ja sobie nie przypominam. Ile razy czytałem posty botów którzy dyskredytowali liczbę exów na PS3, bo i tak multiplatformy są lepsze. A teraz jednak to liczba exów ważniejsza niż multiplatformy. I kto tu jest chorągiewką?

Opublikowano

DC mial byc na start, nawet mialem bundla z nim zamowionego a teraz projekt wraca na stol bo co? TitanFall robi takie zamieszanie w sieci ze Sony zdecydowalo ze zamiast scigalki zrobia napierdalanke z transformersami?

MS rak tej branzy, teraz wszystko bedzie z robotami a Sony takie dobre bo cinematic experience...

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

jaka napyerdalanke z transformersami?

Opublikowano

Widzę że niektórzy tworzą mit "na PS4 nie ma w co grać", więc muszę to naprostować. Nie kłamcie łobuzy! Za tydzień wychodzi wyczekiwany i olśniewający

inFAMOUS Second Son

a wraz z nim

Metal Gear Solid V Ground Zeroes

więc proszę mi niepier.dolić farmazonów. I na prawdę żaden posiadacz PS4 nie płacze za Tajtanfolem bo po pierwsze - może zagrać na PC, a po drugie gra jest brzydka i wstyd byłoby grać w takie coś na lepszej konsoli.

Edytowane przez aux

Opublikowano

ale ich ryra Infamous więc się nie liczy, a w Ground Zeroes pograją na 360

Opublikowano

Ciekawe kiedy do tych zakutych, xbocich łbów dotrze, że chwilowo mogą się podniecać ilością exów tylko dlatego, że m$ przerzucił na x1 wszystko, co mogło i powinno się ukazać na x360. Przecież TLoU, Ascension, Beyond i GT6 zjadają te wasze Rysy, Forze i Dead Risingi, a jedyna różnica jest taka, że klapki nie musiały kupować dla nich pudła za 2k.

Kupić next-gena dla past-genowych gier - himalaje bycia dymanym.

Opublikowano

Kupic PS4 zeby grac w Fife i BF, spokojnie starczy, szpila na caly rok, jestem swiadomym klientem I nie chce byc dymany

Tylko Sony ♡

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

a w najgorszym wypadku okaze sie ze nie trzeba bylo kupowac nextgena dla TitanFall.

UP: No ja bym nie kupil konsoli dla Dead Rising, Ryse, KI, Knacka, czy Killzona ale dla BFa i FIFY juz tak.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Ciekawe kiedy do tych zakutych, xbocich łbów dotrze, 

himalaje nienawisci, bolu dupy i milosci do kawalka plastiku

sony wat u r doin to people

Opublikowano

No jak Wam Gearsy czy Halo starczały na cały rok to słaba ta ironia.

Opublikowano

mi tam wystarczy FFx/X-2 i football manager i mam grania przez najblisze pol roku wiec jak widac kazdy ma inny gust,

a z ostatnich exów na ps3 wymienionych przez irasa tylko tlou jest wybitny, a tak mamy gt6 okrojone z zawartosci i jak widac slaba sprzedaz sprawila ze jej chyba juz nigdy nie dodadza, interaktywny film i najslabsza czesc gow.

Opublikowano

No to Sony mnie ładnie wydymało, bo na PS4 jedynie w Tomb Raidera da się grać.

Opublikowano

A w shadow fall da sie?

Opublikowano

W Fife da się grać. W Killzona da się grać. W NFSa da się grać. W Assasyna da się grać. Nie kłam.

Opublikowano

Źle to ująłem. Jedynie Tomb Raider robi różnicę w porównaniu do past genów. Graficzną. Killzone to paść

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.