Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Wrzucę wam po premierze screeny z nocnej scenerii w deszczu, to znów będziecie bredzić, że promocyjne bullshoty od Ubi.

Ja chyba specjalnie kupie WD na PS4 zeby zrobic screena z tymi texturami jak na ps2 I wrzuce na forumek w pelnej okazalosci az ci przegladarka sie wysypie

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 592 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Po co kupować jak wystarczy pooglądać gameplaye i widać że gra wygląda jak kupa. A żeby wtopili finansowo z ta grą to sie naucza nie oszukiwać graczy.

Opublikowano

Dead Rising 3 chodzi w 720p I port z 360 a grafika napewno nie jest gorsza niz w WD.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Wrzucę wam po premierze screeny z nocnej scenerii w deszczu, to znów będziecie bredzić, że promocyjne bullshoty od Ubi.

Idź do tematu WD tam wrzuciłem świeży gameplay umieszczony przez pcgames.de z PS4 może on ci otworzy oczy :pinch:

Opublikowano

miej kozaka graficznego w postaci infamous, jaraj sie w cw watchdogsem który nie dość, że kupa to jeszcze na konkurencyjnym magnetowidzie hula w 960p.

Opublikowano

Mnie zal jest sonybojkow... w tej generacji Microsoft sie nie popisal i wydal zdecydowanie gorsza konsole, ale nadal jednak zadbal o to by byly gry. A z PS4 jest to samo co bylo z PS3... gry ktore Sony zapowiedzialo w 2006 roku beda sie ukazywac przez nastepne 4 lata. Microsoft przynajmniej to co zapowiada to wydaje w przeciagu 1-2 lat. Posiadacze Xbone graja, a Sonybojki znowu tylko gify ogladaja z trailerow i trzepia sobie na mysl jak gra bedzie wygladac. Wystarczy tylko przypomniec ile czasu GT5 bylo plodzone, co sie dzieje z Last Guardian, Agent'em i teraz DriveClub. Sony kpi sobie z graczy... wydaje konsole do gier, dedykowana graczom ale o grach zapomina.

Zeratul i właśnie dlatego żal mi xbotów bo porażka jest tym bardziej miażdżąca - popatrz, sam napisałeś coś, co jest prawdą. Microshit wydaje XBONE do tego daje Kinekta, wyposaża swój sprzęcik w gierki na starcie a i tak przytłaczająca większość ludzi na świecie ma na to wysrane i kupują PS4 gdzie na starcie jest JEDEN ex czyli Killzone bo tego Kancka to nie liczę. Kumasz? Przytłaczająca większosć ludzi woli sobie opindalać multiplatformy na PS4 niż kupoważ żydboksa i ciupać w te ich exy. To jest dopiero wymiar porażki, zrobić wszystko a i tak przegrać - ja j,ebie tego nie moge skumać. Gdyby to była pierwsza konsola Xbox, ale mają doświadczenie, odpalają trzecią generację swojej maszyny i dostają w d,upę od SONY które wydało konsolę z JEDNĄ GRĄ. :D

Bo taka jest prawda, każdy szanujący się koneser cyfrowej sztuki kupuje PS4 i ciupie w dobrze wyglądające multiplatformy - gra w Tomb Raidera, gra w BF4, gra w Killzone + gierki w plusie a Xbox #nikogo z tymi jego gierkami. Tak nisko upaść, tak nie patrzeć na swoje błędy. "Sony kpi sobie z graczy" i to prawda - głównie podniecamy się filmikami (które notabene dla Xbone są osiągalne tylko w renderach) a i tak mimo tego faktu większość graczy na świecie woli wziąć do ręki DS4 niż .... Xbox doczekał się jakiejś marki pada czy dalej to na świecie jest no name?

Na to wszystko mamy jeszcze Adiego, który uważa, że haksiorki na PC to kolejny mit, tymczasem tutaj na forum w dziale PC w temacie BF4 sami użytkownicy jechali wersję PC za kombinacje i wały na serwerach. Ale spoko toż to kolejny mit a nasi użytkownicy forum w dziale PC to wynajęci agenci konsolświata. Adi ja Cię proszę Internet huczy od wałów w grach multi na PC, włącznie z serwerami MMO ale dla Ciebie to oczywiście przesadzone. C'mon chłopie google.pl i sam sprawdź jak nie wierzysz.

Podsumowując obecnie rynek wygląda tak:

1. Mamy Xbox One, który nikogo razem z całym zapleczem tytułów których nazw ludzie i tak nie pamiętają oraz z jednym głównym exem Titanfall który wygląda jak pierwszy Killzone na PS2 w 2004 roku

2. Mamy PC gdzie twardogłowi dalej zasysają większość gierek z torrentów, reszta kupuje indie na steamie mówiąc że to wyznacza przyszłość gier, najbogatsi (30% których stać na kompa co pociągnie grę w full hd) kupują pełne gierki i potem najczęściej wpisywaną frazą w google jest "launch problems (xxxxxxxx)"<-- tu wpisz tytuł dowolnej gry na PC

i na koniec mamy PS4 zjadające obie powyższe grupy przy pomocy JEDNEGO exa i kilku multiplatform. heh, strach pomyśleć co będzie jak wyjdą dwa następne exy - to chyba XBONE będzie musiało zjechać z ceną i wydać 56 exów aby w ogóle w natłoku spustów nad dziełami sztuki Sony ktoś w ogóle zauważył ich maszynkę.

ale oczywiście ból d,upy nie z tej ziemi.

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa i jeszcze zapomniałem o beczułce z PC. Battlefield 4 - oh ah 60fps oh ah 1080 ambrozja na PC a tymczasem sprzedaż tej gry na PC to zaledwie ułamek sprzedaży na konsole. UŁAMEK. Także dalej piszcie, że PC platformą docelową gier, naprawdę nawet z biznesowego punktu widzenia PC nikogo i szkoda czasu. Rockstar już na to wpadło, następni zapewne w drodze.

UWAGA, ZAMYKAMY TEMAT.

Koniec imprezy, dziękuję dobranoc.

Opublikowano

no pomiedzy infamous a dc czy the order beda takie dlugie miesiace posuchy ze mozna zamykac

Edytowane przez kermit

Opublikowano

no pomiedzy infamous a dc czy the order beda takie dlugie miesiace posuchy ze mozna zamykac

lol
Opublikowano

Walduś postuj dopiero jak przestaniesz się sugerować wynikami sprzedaży z VGChartz które uwzględniają tylko pudełkowe wersje gier. Na PC pudełka nikogo oprócz casuali kupujących simsy w supermarketach.

Beka z krucjaty przeciwko PC :D 
Jak myślicie, jaki procent konsolowców to hardcorowi gracze? 15%? Myślę że nie więcej a pewnie nawet przesadziłem. Na każdej platformie tak jest więc nie rozumiem czemu spodziewacie się że każdy kto gra na PC będzie miał gaming riga.

Ta elitarność sprzętowa klapków to już całkiem parodia. Dostaniecie gre w wysokiej rozdzielczości i obrzucacie drugą stronę błotem. Radość w obozie klapków bo ich "nadkonsola" potrafi wyświetlić gre w 1080p. No rzeczywiście to taki powód do radości i dumy, sprzęt kupiony w 2014 nareszcie potrafi wykorzystać telewizor full HD. Gratuluje!
Xboty też są zabawne z tym Titanfallem. Gra którą uciągnie kubek z którego właśnie pije kawe nie trzyma klatek i chodzi w śmiesznej rozdzielczości. Kto będzie chciał to ogra na PC bo minimalne wymagania tej nextgenowej gry przypominają specyfikacje telefonu.

Na Steam sprzedaje się coraz więcej gier, z roku na rok zaliczają skoki o 100%, mam w co grać i mogę się dobrze bawić. 2014 rok zapowiada się zayebiscie, dużo dobrych gier do ogrania, Hideo nawet coś tam mówi że chce wydać Phantom Pain na PC. Tyle mnie obchodzi "rynek" a wypociny jakiegoś konsolowca który w 60 klatkach zagra może kiedyś u kolegi na komputerze są tak znaczące jak puszczony przeze mnie przed chwilą bąk.
Opublikowano

Dead Rising 3 chodzi w 720p I port z 360 a grafika napewno nie jest gorsza niz w WD.

Zdejmij te klapki, bo ze śmiechu pęknę.

ibaLLAm2Ba14D2.jpg

ibd6nW04CvUp2T.jpg

iGdoGkU8HOlcn.jpg

Dead Rising 3 = Watch_Dogs - oświetlenie - shadery - efekty wolumetryczne - rozdzielczość - aa - tekstury z PS2 (wyżej widzimy coś pomiędzy PSX i N64) - 2/3 trójkątów (poszły na zombie)

Edytowane przez Iras

Opublikowano

Kiedy wychodzi następny exc na xone?
Opublikowano

Iras od(pipi) od DR3 bo Capcom w przeciwieństwie do Ubi nie zaprezentował nam "ewolucji wstecznej".

A teraz coś miłego dla oka :

:woot:

Edytowane przez Karas

Opublikowano

Walduś postuj dopiero jak przestaniesz się sugerować wynikami sprzedaży z VGChartz które uwzględniają tylko pudełkowe wersje gier. Na PC pudełka nikogo oprócz casuali kupujących simsy w supermarketach.

Ostatnio ktoś podawał liczbę graczy w BF4, na pc było ich najmniej lub na xone. Każda inna platforma była wyżej nawet PS3.
Opublikowano

nigdy xbox one nie ma gier beka tylko infamous ss i dc z wirtualnymi goglami 

Opublikowano

Ostatnio ktoś podawał liczbę graczy w BF4, na pc było ich najmniej lub na xone. Każda inna platforma była wyżej nawet PS3.

Podawal obecna liczbe graczy online,dodanych do bazy danych bf4stats.com

Obecnie tak to wyglada:

PC

21,523

PS3

20,448

XBOX360

6,641

XBOXONE

6,140

PS4

22,994

Edytowane przez Zaqair

Opublikowano

początek kwietnia

handluj z tym

:teehee: 

Edytowane przez kermit

Opublikowano

panowie przeciez liczy sie GEJPLEJ

a nie bo grafika i gra 7/10

ale pociski i co teraz XBOTY?

no przepyszny ból dupy wywołała szczelanka z mechami w 792p, co to będzie jak wyjdzie HALO 5

to i tak wszyscy będą kupować PS4 i ciupać w bardzo mocne multiplatformy, tak jak to ma miejsce w tej chwili,  bo XBOX ONE nawet z uber exami #nikogo.

o kur.wa ale mam beke, jak w poprzedniej generacji było na odwrót to już beczunia z xbotów 

no w BF3 też więcej ludzi grało na konsolach a był na 24 graczy gdzie na caspianie można było usnąć z nudów szukając ludzi po krzakach z grafiką wyglądającą jak gó.wno

Opublikowano

Następna gra, którą można określić mianem systemsellera wychodzi w maju (Mario Kart). A potem? Niewiadomo. Kompletnie nic niewiadomo. Posucha makabryczna

Opublikowano

Następna gra, którą można określić mianem systemsellera wychodzi w maju (Mario Kart). A potem? Niewiadomo. Kompletnie nic niewiadomo. Posucha makabryczna

no 90+ to nawet nowy Donkey Kong nie ma na mc, nie zagrasz?

Opublikowano

ahahahaha xD

widzę na PS4 jest już tak zaje,biście, że klapki sięgnęły po argument "no ale multiplatformy są lepsze, to takie bardzo ważne". To co wy robiliście z PS3 przez te wszystkie lata przed 2013 rokiem?

@Ficuś

nie jesteś z nimi jesteś przeciwko nim, bocie

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

Zagram, ale nie teraz. Przesyt platformówkami mam.

Opublikowano

bluray lepszy jest w xbox one

Opublikowano

tu i tu jest chuyowy bo nie obsluguje 3d

kup ps3

Opublikowano

czy oplaca sie kupic ps4 dla czegokolwiek?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.