Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Były wrzucane kilkanaście stron temu, te z publicznością też, nie mówię, że Ty konkretnie to robiłeś ale koledzy z Twojego obozu.

To Ty się najpierw odniosłeś do mojej osoby a ja Ci tylko przygadałem. 

Edytowane przez Soul

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 592,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

http://www.dualshockers.com/2014/03/13/infamous-second-sons-retail-version-shows-radical-differences-compared-to-e3-2013-trailer/

"inFAMOUS: Second Son’s Retail Version Shows Radical Differences Compared to E3 2013 Trailer"

Najpierw Watch Dogs,potem Dark Souls 2 teraz to. Niezle ciekawe co nastepne

Zachowujesz się jak dziecko które dowiedziało się że święty mikołaj to fikcja.Ten proceder to nic nowego był jest i będzie tyle że u jednych widać to lepiej (WD) u innych jest to mniej zauważalne.

Opublikowano

Były wrzucane kilkanaście stron temu, te z publicznością też, nie mówię, że Ty konkretnie to robiłeś ale koledzy z Twojego obozu.

"Koledzy z mojego obozu"? Hahaha :turned:

Ah.. rozbrajasz mnie.

e: No.. przygadałeś mi xD

Weź przestań bo spadnę z krzesła...

Edytowane przez Emet

Opublikowano

To Ty się najpierw odniosłeś do mojej osoby a ja Ci tylko przygadałem. 

Ale co masz do zdjęcia z publicznością ? Bo na nim jest ona płaska a na poprzednich pokazach modele ludzików były 3D, co pkazuje, że T10 poleciało trochę w hóya.

Opublikowano

Wybacz, że nie nazywam rzeczy po imieniu staram się wyrzucić z siebie te podziały. 

Ty atakujesz mnie to ja się staram bronić thats all. 

Śmiej się śmiech to zdrowie!

Ale co masz do zdjęcia z publicznością ? Bo na nim jest ona płaska a na poprzednich pokazach modele ludzików były 3D, co pkazuje, że T10 poleciało trochę w hóya.

Zgadza się i tu ich nic nie tłumaczy, chodzi o to, że Emet myślałem, że chodzi o screeny z publiką a nie o te z youtuba.

Lecz jedno trzeba zrozumieć nie ma czegoś takiego jak lepsze i gorsze dymanie, dymanie to dymanie :P robią Cię w (pipi)a i tyle sposób jest nie istotny. 

Edytowane przez Soul

Opublikowano

A Nintendno po równi pochyłej się stacza. Nie dość, że gier na WiiU nie ma to na 3DSa zaczynają produkować crapy. 4/10 od Eurogamera i Edge dla Yoshi's New Island mówi samo za siebie.

Opublikowano

http://www.dualshockers.com/2014/03/13/infamous-second-sons-retail-version-shows-radical-differences-compared-to-e3-2013-trailer/

"inFAMOUS: Second Son’s Retail Version Shows Radical Differences Compared to E3 2013 Trailer"

Najpierw Watch Dogs,potem Dark Souls 2 teraz to. Niezle ciekawe co nastepne

Pewno kolejna gra zapowiedziana przez Sony na E3 :)

The Last Guardian 2? hoho

Opublikowano

@ Soul

Ale ja Ciebie nie atakowałem w żadnym wypadku. To Ty zarzuciłeś (niby nie wprost, ale to ja dokładniej opisałem róznice na tych screenach z Infamousa, zamiast ciskać "kolejny downgrade" itp), że porównania Forzy były przytakiwane a tutaj "wymyślam" coś na obronę Infamousa bo to gra na PS4. No sorry.. ale właśnie to jest śmieszne.

No offence ;)

Edytowane przez Emet

Opublikowano

Szprota, ale zdajesz sobie sprawę, że wersje DSII w porównaniu to PC vs PS3, a nie ta sama platforma?

Opublikowano
@ Soul

Ale ja Ciebie nie atakowałem w żadnym wypadku. To Ty zarzuciłeś (niby nie wprost, ale to ja dokładniej opisałem róznice na tych screenach z Infamousa, zamiast ciskać "kolejny downgrade" itp), że porównania Forzy były przytakiwane a tutaj "wymyślam" coś na obronę Infamousa bo to gra na PS4. No sorry.. ale właśnie o jest śmieszne. 

Niby nie wprost ale sobie dopowiedziałem xD i od tego wszystko się zaczęło Panie Kolego, także każdy łapie to co chce złapać EOT

Opublikowano

@ suteq

Jesteś pewien co do tego PC vs PS3? Mnie tam ta gra nie interesuje jakoś specjalnie, ale z tego co widziałem to róznice tam są nie tylko w oświetleniu itp. Tam jest w ogóle inny design otoczenia. Na tym gife z mostem nawet zamek w tle jest inny.

Coś słyszałem, że wersje konsolowe i PC robią oddzielne teamy. Jeśli te różnice sie potwierdzą, to będzie jak swego czasu ze Splinter Cellami na PS2/GCN vs PC/Xbox.

Edytowane przez Emet

Opublikowano

Jesteś pewien co do tego PC vs PS3? Mnie tam ta gra nie interesuje jakoś specjalnie, ale z tego co widziałem to róznice tam są nie tylko w oświetleniu itp. Tam jest w ogóle inny design otoczenia. Na tym gife z mostem nawet zamek w tle jest inny.

Coś słyszałem, że wersje konsolowe i PC robią oddzielne teamy. Jeśli te różnice sie potweirdzą, to będzie jak swego czasu ze Splinter Cellami na PS2/GCN vs PC.Xbox.

Pewny to nigdy niczego nie można być, ale stawiam orzeszki przeciw kasztanom, że wersja ładniejsza to PC. Dlaczego? Ano z bardzo prostego powodu: prezentacje na PC są pokazywane z podłączonym padem od X360. Jakie przyciski są na ładniejszym gameplayu? Z X360. ;)

Oczywiście mogę się mylić, ale z tego co pamiętam nawet sami twórcy mówili, że to było puszczane na mocnym PC.

Opublikowano

Dark Souls 2 może wyglądać nawet jak kupsztajn, ważne, że będzie GOTY. Chociaż jedyne różnice jakie widzę to mniejszy blur i słabsze oświetlenie.

Opublikowano

Nie wiem jakie wersje są w porównaniu DS2, ale beta na PS3 podobno miała lepsze oświetlenie niż retail.

Opublikowano

Na pewno tylko blur i oświetlenie? ;)

Przecież ten gameplay z PS3 przez większość czasu wygląda jak gra z PS2 + mapowane tekstury.

Edytowane przez Emet

Opublikowano

Głównie tak :P Ten silnik został stworzony z myślą o next genach, więc jeśli ktoś ma mocnego PC, to warto w DS 2 zagrac na tym sprzęcie.

Opublikowano

DS2 wygląda zdecydowanie gorzej niż DS1, w sumie to dla mnie wygląda gorzej od Demons Souls nawet

Edytowane przez teddy

Opublikowano

DS2 wygląda zdecydowanie gorzej niż DS1, w sumie to dla mnie wygląda gorzej od Demons Souls nawet

No to już chyba przesada. Może dawno nie grałeś w poprzedniki.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Pomijając dość mocne cięcia w oświetleniu, to wersja xboxowa ma średnio 10fps więcej od tej na ps3 :sorcerer:  jak widać w temacie multiplatform niewiele się zmienia

Opublikowano

Pomijając dość mocne cięcia w oświetleniu, to wersja xboxowa ma średnio 10fps więcej od tej na ps3 :sorcerer:  jak widać w temacie multiplatform niewiele się zmienia

i o wiele więcej tearingu

Opublikowano

Wolisz tearing czy 10fps więcej? Gra i tak wygląda strasznie słabo wiec według mnie płynność ważniejsza. 

Edytowane przez ssxx1

Opublikowano

Lepsze 25-30 klatek niż 40 i non stop rwanie. Zresztą gdyby na xboxie włączyli v-sync, to framerate pewnie poleciałby niżej.

Opublikowano
  • Autor

Lepsze 25-30 klatek niż 40 i non stop rwanie. Zresztą gdyby na xboxie włączyli v-sync, to framerate pewnie poleciałby niżej.

Szkoda ze w kwestii multiplatform na PS4 jest odwrotnie z wypowiedziami u ciebie :Potter:

Edytowane przez Codename

Opublikowano

Pokaż mi gorzej działającą multiplatformę na PS4 ;) Są dwie - Strider i Thief. Z czego różnice są drobne i mało znaczące.

Opublikowano

A któraś z multiplatform na PS4 ma 10 klatek więcej i tearing w przeciwieństwie do X1 czy to już kolejny bot z urojeniami? :shok:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.