Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Były wrzucane kilkanaście stron temu, te z publicznością też, nie mówię, że Ty konkretnie to robiłeś ale koledzy z Twojego obozu.

To Ty się najpierw odniosłeś do mojej osoby a ja Ci tylko przygadałem. 

Edytowane przez Soul

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 659,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

http://www.dualshockers.com/2014/03/13/infamous-second-sons-retail-version-shows-radical-differences-compared-to-e3-2013-trailer/

"inFAMOUS: Second Son’s Retail Version Shows Radical Differences Compared to E3 2013 Trailer"

Najpierw Watch Dogs,potem Dark Souls 2 teraz to. Niezle ciekawe co nastepne

Zachowujesz się jak dziecko które dowiedziało się że święty mikołaj to fikcja.Ten proceder to nic nowego był jest i będzie tyle że u jednych widać to lepiej (WD) u innych jest to mniej zauważalne.

Opublikowano

Były wrzucane kilkanaście stron temu, te z publicznością też, nie mówię, że Ty konkretnie to robiłeś ale koledzy z Twojego obozu.

"Koledzy z mojego obozu"? Hahaha :turned:

Ah.. rozbrajasz mnie.

e: No.. przygadałeś mi xD

Weź przestań bo spadnę z krzesła...

Edytowane przez Emet

Opublikowano

To Ty się najpierw odniosłeś do mojej osoby a ja Ci tylko przygadałem. 

Ale co masz do zdjęcia z publicznością ? Bo na nim jest ona płaska a na poprzednich pokazach modele ludzików były 3D, co pkazuje, że T10 poleciało trochę w hóya.

Opublikowano

Wybacz, że nie nazywam rzeczy po imieniu staram się wyrzucić z siebie te podziały. 

Ty atakujesz mnie to ja się staram bronić thats all. 

Śmiej się śmiech to zdrowie!

Ale co masz do zdjęcia z publicznością ? Bo na nim jest ona płaska a na poprzednich pokazach modele ludzików były 3D, co pkazuje, że T10 poleciało trochę w hóya.

Zgadza się i tu ich nic nie tłumaczy, chodzi o to, że Emet myślałem, że chodzi o screeny z publiką a nie o te z youtuba.

Lecz jedno trzeba zrozumieć nie ma czegoś takiego jak lepsze i gorsze dymanie, dymanie to dymanie :P robią Cię w (pipi)a i tyle sposób jest nie istotny. 

Edytowane przez Soul

Opublikowano

A Nintendno po równi pochyłej się stacza. Nie dość, że gier na WiiU nie ma to na 3DSa zaczynają produkować crapy. 4/10 od Eurogamera i Edge dla Yoshi's New Island mówi samo za siebie.

Opublikowano

http://www.dualshockers.com/2014/03/13/infamous-second-sons-retail-version-shows-radical-differences-compared-to-e3-2013-trailer/

"inFAMOUS: Second Son’s Retail Version Shows Radical Differences Compared to E3 2013 Trailer"

Najpierw Watch Dogs,potem Dark Souls 2 teraz to. Niezle ciekawe co nastepne

Pewno kolejna gra zapowiedziana przez Sony na E3 :)

The Last Guardian 2? hoho

Opublikowano

@ Soul

Ale ja Ciebie nie atakowałem w żadnym wypadku. To Ty zarzuciłeś (niby nie wprost, ale to ja dokładniej opisałem róznice na tych screenach z Infamousa, zamiast ciskać "kolejny downgrade" itp), że porównania Forzy były przytakiwane a tutaj "wymyślam" coś na obronę Infamousa bo to gra na PS4. No sorry.. ale właśnie to jest śmieszne.

No offence ;)

Edytowane przez Emet

Opublikowano

Szprota, ale zdajesz sobie sprawę, że wersje DSII w porównaniu to PC vs PS3, a nie ta sama platforma?

Opublikowano
@ Soul

Ale ja Ciebie nie atakowałem w żadnym wypadku. To Ty zarzuciłeś (niby nie wprost, ale to ja dokładniej opisałem róznice na tych screenach z Infamousa, zamiast ciskać "kolejny downgrade" itp), że porównania Forzy były przytakiwane a tutaj "wymyślam" coś na obronę Infamousa bo to gra na PS4. No sorry.. ale właśnie o jest śmieszne. 

Niby nie wprost ale sobie dopowiedziałem xD i od tego wszystko się zaczęło Panie Kolego, także każdy łapie to co chce złapać EOT

Opublikowano

@ suteq

Jesteś pewien co do tego PC vs PS3? Mnie tam ta gra nie interesuje jakoś specjalnie, ale z tego co widziałem to róznice tam są nie tylko w oświetleniu itp. Tam jest w ogóle inny design otoczenia. Na tym gife z mostem nawet zamek w tle jest inny.

Coś słyszałem, że wersje konsolowe i PC robią oddzielne teamy. Jeśli te różnice sie potwierdzą, to będzie jak swego czasu ze Splinter Cellami na PS2/GCN vs PC/Xbox.

Edytowane przez Emet

Opublikowano

Jesteś pewien co do tego PC vs PS3? Mnie tam ta gra nie interesuje jakoś specjalnie, ale z tego co widziałem to róznice tam są nie tylko w oświetleniu itp. Tam jest w ogóle inny design otoczenia. Na tym gife z mostem nawet zamek w tle jest inny.

Coś słyszałem, że wersje konsolowe i PC robią oddzielne teamy. Jeśli te różnice sie potweirdzą, to będzie jak swego czasu ze Splinter Cellami na PS2/GCN vs PC.Xbox.

Pewny to nigdy niczego nie można być, ale stawiam orzeszki przeciw kasztanom, że wersja ładniejsza to PC. Dlaczego? Ano z bardzo prostego powodu: prezentacje na PC są pokazywane z podłączonym padem od X360. Jakie przyciski są na ładniejszym gameplayu? Z X360. ;)

Oczywiście mogę się mylić, ale z tego co pamiętam nawet sami twórcy mówili, że to było puszczane na mocnym PC.

Opublikowano

Dark Souls 2 może wyglądać nawet jak kupsztajn, ważne, że będzie GOTY. Chociaż jedyne różnice jakie widzę to mniejszy blur i słabsze oświetlenie.

Opublikowano

Nie wiem jakie wersje są w porównaniu DS2, ale beta na PS3 podobno miała lepsze oświetlenie niż retail.

Opublikowano

Na pewno tylko blur i oświetlenie? ;)

Przecież ten gameplay z PS3 przez większość czasu wygląda jak gra z PS2 + mapowane tekstury.

Edytowane przez Emet

Opublikowano

Głównie tak :P Ten silnik został stworzony z myślą o next genach, więc jeśli ktoś ma mocnego PC, to warto w DS 2 zagrac na tym sprzęcie.

Opublikowano

DS2 wygląda zdecydowanie gorzej niż DS1, w sumie to dla mnie wygląda gorzej od Demons Souls nawet

Edytowane przez teddy

Opublikowano

DS2 wygląda zdecydowanie gorzej niż DS1, w sumie to dla mnie wygląda gorzej od Demons Souls nawet

No to już chyba przesada. Może dawno nie grałeś w poprzedniki.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Pomijając dość mocne cięcia w oświetleniu, to wersja xboxowa ma średnio 10fps więcej od tej na ps3 :sorcerer:  jak widać w temacie multiplatform niewiele się zmienia

Opublikowano

Pomijając dość mocne cięcia w oświetleniu, to wersja xboxowa ma średnio 10fps więcej od tej na ps3 :sorcerer:  jak widać w temacie multiplatform niewiele się zmienia

i o wiele więcej tearingu

Opublikowano

Wolisz tearing czy 10fps więcej? Gra i tak wygląda strasznie słabo wiec według mnie płynność ważniejsza. 

Edytowane przez ssxx1

Opublikowano

Lepsze 25-30 klatek niż 40 i non stop rwanie. Zresztą gdyby na xboxie włączyli v-sync, to framerate pewnie poleciałby niżej.

Opublikowano
  • Autor

Lepsze 25-30 klatek niż 40 i non stop rwanie. Zresztą gdyby na xboxie włączyli v-sync, to framerate pewnie poleciałby niżej.

Szkoda ze w kwestii multiplatform na PS4 jest odwrotnie z wypowiedziami u ciebie :Potter:

Edytowane przez Codename

Opublikowano

Pokaż mi gorzej działającą multiplatformę na PS4 ;) Są dwie - Strider i Thief. Z czego różnice są drobne i mało znaczące.

Opublikowano

A któraś z multiplatform na PS4 ma 10 klatek więcej i tearing w przeciwieństwie do X1 czy to już kolejny bot z urojeniami? :shok:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.