Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 592,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Żarty żartami, ale mazzeo ma w co grać, a posiadacze ps4 nie.

Knack

BF4

AC4

KZ4

Indyki

Infamous: Piękny Syn

gify z Drive Club

O CO CI CHODZI

I NFS Rivals, nie zapominaj o Rivals!

Opublikowano

Żarty żartami, ale mazzeo ma w co grać, a posiadacze ps4 nie.

Dead Nation, FIFĘ, za chwilę inFamous, Tomb Raidera, Assassin's Creeda

Pomijając, że część to są porty z past genów, to nic ciekawego na tę konsolę nie widzę.

BTW, z wikipedii, pewnie duża część osób nie słyszała, mimo że zapowiedziano to już jakiś czas temu:

Lily Bergamo

The game's plot focuses on a female protagonist called Tae Ioroi, and is set in the year 2043.[6] The game's world draws from both Japanese and Western cultures.[1] It has been described as a "super action game"[7] or an "extreme action game".[3] The game features an "element of growth", in that by gradually accumulating experience, the player's data is updated more and more rapidly.[3] Lily Bergamo will feature online play and features, though details are currently still unknown.[7]

In addition to the game, Lily Bergamo will feature an "companion app", which would be playable on smartphones.[3] The game would feature online play, and according to GungHo Online Entertainment’s CEO Kazuki Morishita, would allow "both smartphone and PlayStation gamers to be in the same world”.[1] According to Morishita, Grasshopper Manufacture "wants to make the most out of the strengths of online play, and the idea of using smartphones to play has been a big deal”, with the goal of the app being allowing players "to completely rely on their smartphones to play".

Te smartphony niepokoją, ale to mistrz suda, więc..

tl;dr KOLEJNY ZAPOWIEDZIANY EX NA PS4

Edytowane przez mate5

Opublikowano

JAKI DAMYDŻ KONTROL XDDDDDDDDDD

stwierdzam ze taki maciomaniak nie dorósł do console wars. Niektórzy nigdy nie zostaną wojownikami konsol.

Ja akurat myślę, że ty nie dorosłeś do jakiejkolwiek konstruktywnej dyskusji z kimkolwiek, bo co chwila sadzisz xD, setki emotek, w(pipi)iasz swoją hipokryzją, zakłamaniem i debilną argumentacją, po czym udajesz wielkiego luzaka i cwaniaka. Jesteś typowym przykładem zazdrosnego polaczka, który każdemu życzyłby najgorzej, bo tobie coś w życiu nie wyszło chyba. Zawistnym i słabym. Statusy, beka ze wszystkiego, brak kultury - za(pipi)iście. Ale i tak można się wykręcić, że to internet i wstawić dziesiątki "XD" by pokazać - "wow, patrzcie jak mam wy(pipi)ane, hohoho". Żałosne. Poza tym ty masz ze mną jakiś urojony problem od miesięcy, odkąd śmiałem się, że człowiek w moim wieku musi w twojej opinii co najwyżej roznosić ulotki. Ogarnij dupsko bo przykro patrzeć. Dla mnie lecisz na ignore i nie mam ochoty więcej oglądać twoich fałszywych komentarzy.

choć bierzesz to wszystko zbyt poważnie, to jednak zgadzam się co do mazzeo. najgorszy typ osobowści i gustu growego [*]

Opublikowano

Ja akurat myślę, że ty nie dorosłeś do jakiejkolwiek konstruktywnej dyskusji z kimkolwiek, bo co chwila sadzisz xD, setki emotek, w(pipi)iasz swoją hipokryzją, zakłamaniem i debilną argumentacją, po czym udajesz wielkiego luzaka i cwaniaka. Jesteś typowym przykładem zazdrosnego polaczka, który każdemu życzyłby najgorzej, bo tobie coś w życiu nie wyszło chyba. Zawistnym i słabym. Statusy, beka ze wszystkiego, brak kultury - za(pipi)iście. Ale i tak można się wykręcić, że to internet i wstawić dziesiątki "XD" by pokazać - "wow, patrzcie jak mam wy(pipi)ane, hohoho". Żałosne. Poza tym ty masz ze mną jakiś urojony problem od miesięcy, odkąd śmiałem się, że człowiek w moim wieku musi w twojej opinii co najwyżej roznosić ulotki. Ogarnij dupsko bo przykro patrzeć. Dla mnie lecisz na ignore i nie mam ochoty więcej oglądać twoich fałszywych komentarzy.

Oj Macio, konstruktywne dyskusje - console wars ... To nie jest chyba temat dla ciebie

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Nie chodzi mi o Console Wars i dyskusję w tym temacie, bo wiem, że większość sobie tu trolluje, akurat w przypadku MaZZeo mam już dosyć.

Ale czy Raven czy Bluber czy ktokolwiek kto np. pisze na przekór "klapkom" mi nie przeszkadza w żaden sposób. Nawet Daddy wydaje się być sympatyczny pomimo swojej miłości do Xboxa. Ale nie Mazzeo. Poza tym, jak dla mnie EOT, bo to nie temat na takie rozmowy ;)

Opublikowano

(woda, model postaci)

R0UTeQ6.jpg

raven lubisz sie czepiać jak ktoś pisze głupoty to teraz ja sie ciebie czepne - porównujesz wode widzianą z odległości 2 metrów do wody widzianej daleko w dole z dachu budynku - logika kuleje

dla porównania - zobacz sobie jakość góry w tle na tym screenie - nie zachwyca, ale z bliska była by o wiele lepsza

Opublikowano

Maciomaniak (xD) po prostu ten temat należy odbierać tak, że jak z czegoś jest dużo beki to ta gra musi być dobra.

Opublikowano

Pierwszy raz od dobrych 3 lat wlazłem do tego tematu, ale widzę, że dokładnie to samo co było.

Wracam oglądać The Outer Limits :P

Opublikowano

Jak (pipi) smiesznie jest gdy boty wyłapują dla nich wygodne screeny z infamousa i wklajaja w porównaniu z mesjaszem na ktorego produkcje poszlo pieniedzy tyle ze XO bedzie musial jeszcze sie dwa lata sprzedawac by osiagnac taki zarobek jaki generuje Rockstar.

Jak nisko trzeba upasc by porownywac SS do gry ktora jest absoulutnym masterpiecem technicznym, gry ktora tak wyglada i tak chodzi na naszych staruszkach przy ktorych Master Race o parametrach konsoli mialby problem z wygenerowaniem takiej dbalosci/jakosci o detale w takiej oprawie samego mieszkania gracza w mesjaszu.

Jak wielkim hipokryta trzeba byc by powiedziec zle slowo dotyczace grafiki w SS przy czym radosnie tupczac na widok TitanFalla, jak smutną personalnie trzeba byc osoba by powiedziec cos zlego o framerejcie Killzona a przy tym nie komentujac wiekszych dropow w Titanfallu ktory chodzi w rozdzielczosci wyswietlacza na mikrofalowce.

Boty oglaszam oficjalnie, jest mi was zal.

#REKT

Dobra robota xboty, fani sony zostali doprowadzeni prawie do łez. To co, jutro powtórka?

Licze na to, wypilem dzis pol litra wiec humor jest a i tak zabraklo troche do łez.

Ale myśle ze gdyby Raven,Mazzeo,Bluber i Daddy napisali kolejno post pod postem to poleciała by mi nie tyle łza co móglbym sie posrać ze śmiechu.

ahahaha napisz jeszcze więcej o tym jak cię to nie interesuje

Nie ogarniam już kiedy ludzie tutaj trolują, a kiedy piszą poważnie. Wyjdzie ładna, fajna gra na PlayStation to i tak będzie gówniana dla Ravena, Blubera czy Mazzeo bo pyerdolą chyba dla zasady.

W nienawiści do PlayStation tak wychowano mnie.

A teraz wracam kończyć Uncharted 2 i zastanawiam się czy 9- czy jednak 8+ ;/.

Wszystko spoko, ale w(pipi)iające to jest, że jeśli ktoś napiszę tak w stosunku do Xboxa, to zlatuje się cała zgraja i zaczyna robić nalot i pojazd po takim gościu, jaki to jest "znafca" (vide obrona Titanfall dziesiątki stron temu). Swoją drogą, jak Mazzeo naśmiewał się z framerate'u w Killzonie to Xboty miały bekę i bekę, ale jak okazało się, że Titanfall ma tearing i cholerne spadki (przy czym chodzi w 792p i jest na silniku Source, wygląda brzydko) to już cisza. Ta hipokryzja mnie chyba drażni najbardziej, bo gdyby jeszcze potrafili skrytykować dowolną produkcję na tego Xboxa i potępiać Respawn za z(pipi)anych koderów, ale lepiej siedzieć cicho i wychylać się tylko wtedy, kiedy coś dotyczy PlayStation.

Sam potępiam tych z(pipi)ów z Sony/Evolution za brak DriveCluba, bo do czego to do cholery podobne, żeby odwalali takie (pipi) z jakąś grą. Miała wyjść na premierę, to przekładają, pokazują (pipi) warte 10 sekundowe filmiki i dalej nic nie wiadomo. Jeszcze miała być w Plusie, a pewno nie będzie. Mam nadzieję, że Sony tak czy siak dotrzyma słowa i zaoferuje ten tytuł w Plusie (w trochę okrojonej edycji, tak jak miało być), bo w innym wypadku spotkają się z ogromną falą hejtu.

po co być chorągiewką, to jest dla słabych #teamdajehejtaklapkom

Edytowane przez _Be_

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Najlepszy jest maciomaniak, rycerz przybył z krainy srajonly i nie może znieść porządku świata jaki panuje w console wars na tym forum od lat. Coś jak lamer wbijający się do ekipy, gdzie ludzie wyzywają się od dziwek, szmat, kurew, a on tylko "nie rozumiem, przestańcie jak tak można".

Tu jest "nienawiść do sony/ms tak zostałem wychowany" a nie jakieś głaszczenie się po pupciach.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Nie ogarniam już kiedy ludzie tutaj trolują, a kiedy piszą poważnie. Wyjdzie ładna, fajna gra na PlayStation to i tak będzie gówniana dla Ravena, Blubera czy Mazzeo bo pyerdolą chyba dla zasady.

W nienawiści do PlayStation tak wychowano mnie.

A teraz wracam kończyć Uncharted 2 i zastanawiam się czy 9- czy jednak 8+ ;/.

A wiesz że tam jest jeszcze co-op objective, multi i arena? Ja tak koniec końców dałem 10- 

Opublikowano

Kupić pc co odpala bf4 na ultra i grać w kaleczną wersje titanfall na xbone to tylko prawdziwy beton moze.

Opublikowano

Najlepszy jest maciomaniak, rycerz przybył z krainy srajonly i nie może znieść porządku świata jaki panuje w console wars na tym forum od lat. Coś jak lamer wbijający się do ekipy, gdzie ludzie wyzywają się od dziwek, szmat, kurew, a on tylko "nie rozumiem, przestańcie jak tak można".

Tu jest "nienawiść do sony/ms tak zostałem wychowany" a nie jakieś głaszczenie się po pupciach.

bezkitu nic osobiscie do kolesia nie mam, ale te uspokajanie internetowych kłotni, (które są już same w sobie upośledzone) wydaje mi się zretardzone do kwadratu hehe

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Jeszcze w Console Wars xDD

Opublikowano

bezkitu nic osobiscie do kolesia nie mam, ale te uspokajanie internetowych kłotni, (które są już same w sobie upośledzone) wydaje mi się zretardzone do kwadratu hehe

NIE MAM NIC do internetowych kłótni, mam coś do Mazzeo, koniec (pipi)a tematu. Twierdzisz, że są upośledzone, a sam bierzesz w nich czynny udział ;)

Opublikowano

Kupić pc co odpala bf4 na ultra i grać w kaleczną wersje titanfall na xbone to tylko prawdziwy beton moze.

przecież na pececie jest tak samo kaleczna. Rozdziałka nic nie zmienia.

NIE MAM NIC do internetowych kłótni, mam coś do Mazzeo

To co, ustawka po kartkówie z przyry? będę czekał za garażami.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

NIE MAM NIC do internetowych kłótni, mam coś do Mazzeo, koniec (pipi) tematu. Twierdzisz, że są upośledzone, a sam bierzesz w nich czynny udział ;)

nic innego w życiu mi nie pozostaje  :mellow:

Opublikowano

Nie boję się gdy tearing z dropami jest

Tytan spadający z nieba do killstreak'a prowadzi mnie

Opublikowano

No tak, ale Macio też ma trochę rację, bo kiedyś tu czasami dochodziło do dyskusji i wyrzutów na poziomie, a teraz to kora z uncharted>cegła z order, itp.

Przyczyna takiego stanu rzeczy? Jednej stronie skończyły sie argumenty.

Opublikowano

No tak, ale Macio też ma trochę rację, bo kiedyś tu czasami dochodziło do dyskusji i wyrzutów na poziomie, a teraz to kora z uncharted>cegła z order, itp.

Właśnie w tym rzecz, że kiedyś wyglądało to znacznie ciekawiej, bo chociaż rzucano rzeczowymi argumentami. A teraz poziom drastycznie spadł jakoś po premierze tej generacji.

Opublikowano

+10000

To jest najgorsze co może być, wbijasz do CW, a ktoś próbuje towarzystwo 'okiełznać' i pokazać że się nie ładnie zachowujemy

taka osoba kojarzy mi sie z typem człowieka gdzie wchodzi na imprezę każdy dobrze sie bawi a on zaczyna opowiadać ile to on nie zarabia itp hehe

mega zabicie klimatu

Btw

Ja akurat myślę, że ty nie dorosłeś do jakiejkolwiek konstruktywnej dyskusji z kimkolwiek, bo co chwila sadzisz xD, setki emotek, w(pipi)iasz swoją hipokryzją, zakłamaniem i debilną argumentacją, po czym udajesz wielkiego luzaka i cwaniaka. Jesteś typowym przykładem zazdrosnego polaczka, który każdemu życzyłby najgorzej, bo tobie coś w życiu nie wyszło chyba. Zawistnym i słabym.

Ten cytat trafia do mojego notatnika "Złote Myśli z FPE"

Edytowane przez kubson

Opublikowano

Nie, odkąd przyszła trzoda z gameonly zrobiło się słabiej. Nadali ton tej części CW ;(

Opublikowano

Z ostatniego meczu:

Frames, Time (ms), Min, Max, Avg  

24421,   408067,     48,   62,   59.846

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Z ostatniego meczu:

Frames, Time (ms), Min, Max, Avg  

24421,   408067,     48,   62,   59.846

Mnie chodzi o to że framerate na PC jest również nieadekwatny do tego co gra reprezentuje.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.