Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

przypominam ze muve tez mialo dwie fajne gry na niego czyli sport champions i re5gold i nic to w ostatecznym rozrachunku nie zmienilo :P

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 593,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

przypominam ze muve tez mialo dwie fajne gry na niego czyli sport champions i re5gold i nic to w ostatecznym rozrachunku nie zmienilo :P

Eee, nie wymieniłeś najlepszej gry na Move'a, zwanej Tumble. Ile ja się w to nagrałem.

Opublikowano

Nie tak mocno jak 720p.

8 lat grania na słabiutkim PS3 nie przyzwyczaiło was?

Opublikowano

gniot, ktory jest platna wersja alpha silnika foxengine i gierka do kupienia za grosz na pc

dobrze mu dogadalem co nie mazzeo?;)

Opublikowano

PES2014 Sly Hotline Miami w Plusie a co tam u M$

Pod względem poprzednich miesięcy to straszna bieda. :confused:

Widać, że kondycja Sony przełożyła się też na ofertę PS+.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Niegrywalny szrot od konami, śmieszna popierdółka z szopem, która skończyła się jako seria jeszcze na ps2 oraz indie z pikselami, które każdy juz ograł dawno temu za dolara na pc albo za 10zl z psn. :teehee:

Opublikowano
  • Autor

Szkoda ze na Ps4 nie wesoło

Opublikowano

Gwozdz do trumny oculus[*]

According to a person involved in the deal who was not allowed to speak publicly because he was not authorized by either company, Facebook eventually plans to redesign the Oculus hardware and rebrand it with a Facebook interface and logo.

http://www.nytimes.com/2014/03/26/technology/facebook-to-buy-oculus-vr-maker-of-virtual-reality-headset.html?hpw&rref=business&_r=2

794564046.gif

Mam nadzieje,ze prototyp Valve nie jest tylko prototypem i pojawi sie na rynku.

Razer moze pracuje nad VR:

Twitter3.png

Edytowane przez Zaqair

Opublikowano

Wooo, ale zayebisty miesiąc. Ale Sly'a to jednak wolę w pudełku.

Opublikowano

Facebook eventually plans to redesign the Oculus hardware and rebrand it with a Facebook interface and logo.

W sumie wystarczy ze zmienią wygląd oculusa tak żeby przypominał książkę i po założeniu na twarz będzie face book.

Wyjdę już.

Opublikowano

Pomysl moze i swietny ale goscie mnie zaczynaja denerwowac. Mysle ze historia z PCars bedzie jeszcze smiesniejsza niz z DriveClubem

Czemu? Roznica miedzy nimi a DC jest gigantycza.PC niema wsparcia Sony, wszystko zostalo osiagniete za kase graczy. Szczerze mowiac,chcial bym zeby ludzie z Dice odeszli od EA i zrobili Project Battlefield bo to jedyna szansa,ze jeszcze kiedys zobaczymy dopracowanego bf.

Opublikowano

Pomysl moze i swietny ale goscie mnie zaczynaja denerwowac. Mysle ze historia z PCars bedzie jeszcze smiesniejsza niz z DriveClubem

A to dlaczego? Niech zgadne. Wydaje ci się że robią tą grę nie wiadomo ile i miała wyjsc juz wiele razy tak? :)

Opublikowano

Wooo, ale zayebisty miesiąc. Ale Sly'a to jednak wolę w pudełku.

Bardzo dobry miesiac. Zadnych uber kozakow w plusie to kolejny miesiac dla mnie na ogranie masy zaleglosci z tejze jakze wspanialej uslugi.

Opublikowano

Xbone (*)

w3dw4zI.png

Klapek[*]

Ouya byla w Amazon Gold Box deal za 69.99 usd+25 usd na gry. 

Opublikowano

A to dlaczego? Niech zgadne. Wydaje ci się że robią tą grę nie wiadomo ile i miała wyjsc juz wiele razy tak? :)

Dokladnie tak jest, wiem ze sie zalilem na to wiele razy, wiele razy mi tlumaczono jak mocno sie myle, moze to wynika z mojego hypu na ta produkcje, strasznie licze na te wyscigi i doczekac sie nie moge.

Denerwuje sie bo pierwonie gra miala wyjsc na PC i X360 i PS3/ pozniej zmienili zdanie na PC i Next Geny, pozniej do listy wydawnicze dodali Steam OS, teraz dokladaja OR i Morfeusza.Moze chca wydac produkt kompletny ktory pokaze jak powinno robic sie gry w dzisiejszych czasach ale mam co do tego ogromne obawy, to nie studio z 24537272 osobami ktore mozna sobie tak pozwalac na 533565 platform, od roku jak nie dluzej nie moga zdecydowac sie co do opon i ich interakcji z otoczeniem a pchaja sie w to bagno jakim nest wsparcie dla wszystkiego co sie da, poczekajmy na Iphona 6, pewnie na niego tez wyjdzie PCars bo procesor bedzie mocniejszy od tych w starych konsolach

Opublikowano

Gwozdz do trumny oculus[*]

According to a person involved in the deal who was not allowed to speak publicly because he was not authorized by either company, Facebook eventually plans to redesign the Oculus hardware and rebrand it with a Facebook interface and logo.

http://www.nytimes.com/2014/03/26/technology/facebook-to-buy-oculus-vr-maker-of-virtual-reality-headset.html?hpw&rref=business&_r=2

794564046.gif

Bedzie mozna pograc w FarmVille na Ouculsie hehe

Opublikowano

pewnie zrobia jakis shit pokroju ps home, robimy imprezke nie wychodzac z domu, invite jak dasz lajka, żal

Opublikowano

ogladanie zdjec znajomych z wakacji czy ostrej biby z oculusem na lbie, wrazenie jakbym tam byl - po co jezdzic na wakacje i miec prawdziwych znajomych, piekne, o tym zawsze marzylem!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

ogladanie zdjec znajomych z wakacji czy ostrej biby z oculusem na lbie, wrazenie jakbym tam byl - po co jezdzic na wakacje i miec prawdziwych znajomych, piekne, o tym zawsze marzylem!!!!!!!!!!!!!

I to w wyzszej rozdzielczosci niz FHD i betonowych 60fps
Opublikowano

Wrzucam w spoiler,bo modzi beda sie czepiac

ztkDx4V.png

Opublikowano

śmiejcie się ale ja już widzę Mendrka który szaleje po Playstation Home w Morpheusie. Założę się że biorąc przykład z Oculusa i jego facebookowego wirtualnego portalu który rzekomo ma powstać Sony zacznie reklamować Oculusa nie tylko grami ale i PS Home rzucając hasła takie jak "amazing social experience" czy coś ;) Mark my words.

Dokladnie tak jest, wiem ze sie zalilem na to wiele razy, wiele razy mi tlumaczono jak mocno sie myle, moze to wynika z mojego hypu na ta produkcje, strasznie licze na te wyscigi i doczekac sie nie moge.

Denerwuje sie bo pierwonie gra miala wyjsc na PC i X360 i PS3/ pozniej zmienili zdanie na PC i Next Geny, pozniej do listy wydawnicze dodali Steam OS, teraz dokladaja OR i Morfeusza.Moze chca wydac produkt kompletny ktory pokaze jak powinno robic sie gry w dzisiejszych czasach ale mam co do tego ogromne obawy, to nie studio z 24537272 osobami ktore mozna sobie tak pozwalac na 533565 platform, od roku jak nie dluzej nie moga zdecydowac sie co do opon i ich interakcji z otoczeniem a pchaja sie w to bagno jakim nest wsparcie dla wszystkiego co sie da, poczekajmy na Iphona 6, pewnie na niego tez wyjdzie PCars bo procesor bedzie mocniejszy od tych w starych konsolach

Pierwotnie gra miała wyjść na PC i past geny (i z tego co wiem wersje pod linuxa, czyli Steam OS też przewidzieli na początku), obsługę VR potwierdzili dość szybko po tym jak zrobiło się głośniej o Oculusie (więc naturalnie można było się spodziewać również obsługi Morpheusa), później jak zrobił się szum o nowych konsolach i wiadoma była ich specyfikacja olali wersje na past geny co jest wg mnie dobry krokiem bo jeśli Carsy wysżły by na PS3/X360 to wyglądały by gorzej niż Titanfall.

Shift też był multiplatformą a robiło go to samo studio przecież ;) tylko że tam EA naciskało żeby zrobić jakiegoś śmiesznego arcade'a i go wydać na szybko, w Cars natomiast SMS konsultuje się w wielu kwestiach z kierowcami którzy również swoje do tej gry wnoszą.

Oceniając Alphe mogę ci powiedzieć że gra trzyma się kupy więc wyluzuj, tak czy tak trzeba czekać.

Edytowane przez UberAdi

Opublikowano

Troche się dziwie takiej opinii.

PC+PS4+XONE+WiiU to w sumie standard jesli chodzi o multiplaftormy (patrz BF/COD/AC/NSF itd). Steam OS to w sumie PC....

Wlasnie nie staraja sie pchac wszedzie, gdzie sie da....stad rezygnacja z PS3/X360.

Poki co pCARS powstaje od 2,5 roku. Planowana premiera to listopad czyli czas produkcji bedzie wynosil 3 lata.

Niespecjalnie dlugo biorac pod uwage, ze gre robia praktycznie od zera.

Nie wiem o co Ci chodzi z "nie moga zdecydowac sie co do opon".

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.