Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 593,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Witam.

Lista interesujących ekskluzywnych gier na Xbox One:

1. Forza Motorsport 5

Lista interesujących ekskluzywnych gier na PlayStation 4:

Pozdrawiam.

PS Zgadzam się z twierdzeniem Pana Waldemara, jakoby PlayStation 4 było elitarną konsolą dla klasy wyższej. Piękni i bogaci tego świata pragną mieć na salonach równie piękny, ekskluzywnie wyglądający gadżet. Gadżet, któremu nie przystoi "box" w nazwie. Biznesmeni i przykładni ojcowie zaś nie mają czasu na gry, dlatego kochane Sony wyszło naprzeciw ich oczekiwaniom (biznesmeni uwielbiają wychodzić naprzeciw oczekiwaniom) i stworzyło konsolę nieskalaną jakimiś głupimi gierkami - za to wciągającą filmy na dyskach Blu-ray z cichym, satysfakcjonującym westchnieniem. This is for the players.

Opublikowano

wysuwana polka robila robote w '96.

Opublikowano

i tam mentalnie dalej siedzi pc master race. 

Opublikowano

Playstation - tu nie ma kompromisów. #4theplayers. 

". 

Oprocz obcinania gry graficznie,slabej jakosci pada i konsoli ktora sie buja

>

BYCZ PLIZ

ogarnij wreszcie:

330tgnd.jpg

BTW masz biurko z wysuwaną półką na klawiaturę? to pewnie hit u blacharni. 

1. Juz widze jak kogos forum stac na zbudowanie cinema room.

2. dirty console peasant dalej,zyje w latach 90. Grac na padzie mozna,do tv podlaczas pc i grasz w 1080p/60fps/ultra. Jedynie w fps multi na biurku,ale na pc jest w co grac wiec nie musisz grac w samego bf.

Opublikowano

i tam mentalnie dalej siedzi pc master race. 

najsmutniejsze jest to, ze wsrod nich to jest highend.

Zwykle wyglada to tak:

z11249668Q,Gracz-w-Galerii-Krakowskiej.j

Opublikowano

Witam.

1. Forza Motorsport 5

Pozdrawiam.

Co gust to gust...jeśli o mnie chodzi to

1. Forza Motorsport 5
  2. Ryse

1. Killzone: Shadow Fall
  2. inFamous: Second Son

Lista interesujących ekskluzywnych gier na WiiU:

1. Donkey Kong Country: Tropical Freeze
  2. Super Mario 3D World

Na chwile obecną wszystkie trzy platformy oferują mi tyle samo I CO TERAS ?

Opublikowano

xDDDDD nie rozśmieszaj mnie, to kąsolowcy na wieść o konsoli celującej w dystrybucję cyfrową (X1) dostali największego dupościsku w historii i wymusili na M$ cofnięcie się do poprzedniego wieku

Jako przedstawiciel mustard race dumnie stwierdzam, że od roku jak gram na moim glorious rigu ani razu nie dotknąłem krążka z danymi. Nawet nie mam podłączonego napędu. Dyski optyczne are soo 1995, jak konsole w ogóle. Wszystkie moje gry płyną światłowodami na mój dysk prosto z serwerów boskiego Steam napędzanych dobrem i światłem samego Gabena. Żadnej żonglerki płytami, klikam i gram.

Opublikowano

Pozycje master race najlepiej pokazuje to ze piekne wymagające dobrego sprzetu gry sprzedaja sie na pc 10 razy slabiej niz na konsolach (mimo ze lepiej chodzą na uber kompie). Za to na pc najbardziej popularne sa gierki typu lol albo minecraft

dlatego wszelkie pieprzenie o masterrace mozna spuscic w kiblu

Opublikowano

Yano ciekawe skad wiesz,ze gry na Pc sprzedaja sie 10 razy gorzej skoro ani Steam,ani Origin,ani Uplay sie nie chwala ile danej gry sprzedali. Raz na jakis czas dev indie sie pochwali.

Opublikowano

Yano ciekawe skad wiesz,ze gry na Pc sprzedaja sie 10 razy gorzej skoro ani Steam,ani Origin,ani Uplay sie nie chwala ile danej gry sprzedali. Raz na jakis czas dev indie sie pochwali.

Raporty finansowe twórców gier. Ostatnio np. Ubi - PC = 11 %.  Można poklikać i poszukać.

To że Yano ich nie zna i nie wie że istnieją nic nie znaczy.

Jak się nie chwalą ile sztuk sprzedali - tym gorzej dla sprzedaży, nie sądzisz ?

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Witam.

1. Forza Motorsport 5

Pozdrawiam.

Co gust to gust...jeśli o mnie chodzi to

1. Forza Motorsport 5
  2. Ryse

1. Killzone: Shadow Fall
  2. inFamous: Second Son

Lista interesujących ekskluzywnych gier na WiiU:

1. Donkey Kong Country: Tropical Freeze
  2. Super Mario 3D World

Na chwile obecną wszystkie trzy platformy oferują mi tyle samo I CO TERAS ?

Kupuj najtańszą! Albo zastosuj sprawdzony trik blacharzy i czekaj.

Nie teraz, bo za chwilę będzie nowy dżifors na Allegro. Wstrzymaj się z zakupem, niedługo będą mocne i energooszczędne zasilacze nowej generacji (stara się wkurwiła jak zobaczyła, ile nastukałem w zeszłym miesiącu, ale ciągnąłem gierki z torrenta 24/7, po lejbach ci pokażę). Stój, kurwa, gdzie lecisz, za chwile szybsze RAM-y wychodzą. Rok, dwa poczekaj i będziemy grali jak paniska, o ile rodzice pozwolą na apgrejd, bo kompa do nauki kupili. Za klawą też by się trzeba rozejrzeć, ostatnio stary grał w kłeja i rozjebał. Matce też się oberwało rykoszetem...

Opublikowano

Grac na padzie mozna,do tv podlaczas pc i grasz w 1080p/60fps/ultra.

Zawsze jest na forum (pipi)enie o pc pod telewizorem, a przecież wiadomo że battle stacja pc gamera w Polsce wygląda tak:

mfvmE.jpg

Edytowane przez Observer

Opublikowano

W Polsce moze i tak,w cywilizowanym kraju wyglada to tak:

44c19532.jpg

dsc01235forum.jpg

8502139721_2fef5afa5b_c.jpg

Opublikowano

salon z dobrym tv, glosnikami, kanapa i konsola wyglada cool

to powyzej wyglada jak jaskinia no life'a

Opublikowano

No, fajne telewizory w salonie i biurek też nie ma. Można zapraszać znajomych na piwo i trochę nextgenowej rozrywki po ciężki dniu pracy w biurze. Udowodniłeś.

Opublikowano

zaqu to są jakieś bekowe pokoje 14-latka którego ojciec jest kongresmenem. co to w ogóle ma być - siedzenie przy biurku przed ekranami - ile to ma - 27, 30 cali? 30 to dla konsolowca może mieć co najwyżej ekran pomocniczy aby w Battlefieldzie na mini-mapce zobaczyć gdzie ammo leży. 

Opublikowano

Te trzy monitory obok siebie to coś jak trzy muszelki z Człowieka demolki? Ktoś mi wytłumaczy ten sekret master rasy?

Opublikowano

3+1monitors-on-obutto-sim-racing-rig.jpg

Tutaj to ma sens, ale blacharze raczej w Diabla i Simsy pykają, więc nie wiem po co tyle ekranów.

Opublikowano

Sekret jest taki, że to ludzie pozbawieni gustu i godności. Już mniejsza o to, że grają siedząc na krześle i szukają, czy reload to Q, czy E na klawiaturze, ale jak to w ogóle wygląda. U mnie w Pańskim domostwie, gdzie konsola stoi pod TV z jak najsmuklejszą ramką, a kable pochowane są w ścianie nawet by było wstyd trzymać tę wielką skrzynię przy biurku, jakąś szpetną myszkę i klawiaturę wielkości parapetu. Toż to całe biurko zajmuje i wywołuje grymas zgorszenia. Jeszcze ten Windows, na którym komfortowo nie idzie pracować. W domach Wyższej Rasy tylko Macbooki i iMaci, które wyglądają jak element ozdobny i wyrafinowanej elektroniki najwyższej klasy, który nie wstyd trzymać na widoku w domu, ale tak to jest, że jedni lubią fajne rzeczy, a inni badziewie jak rapował Tede. No czułbym się brudny trzymając w moim eleganckim pokoju PCta z tymi kablami i osprzętem, wstyd dziewczynę do domu zaprosić.

Opublikowano

blacharze raczej w Diabla i Simsy pykają, więc nie wiem po co tyle ekranów.

żeby mogli na bieżąco patrzeć jakie jest obciążenie procka i ramu, dzięki czemu z sekundowym wyprzedzeniem wiedzą kiedy pecet wypyerdoli error i co było jego przyczyną. wtedy na bieżąco na trzecim ekranie od góry mają google z predefiniowaną pod Alt+F6 frazą "I played a game and suddenly got error number...." i tutaj tylko numerem wklejają. Mówię Ci - to hakiery są. 

Opublikowano

benny_drives_160_inch_curved_rear_screen

oraz Big Screen na Steamie (wszystko robisz za pomoca pada)

frame_0000.jpg

Opublikowano
  • Autor

A,jak się obsługuje Windowsa za pomocą pada? Xd nawet nie musicie odpowiadać chu,jowo

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.