Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Wlacza sie go tak samo jak konsole, trzymajac HOME button na padzie, nie trzeba nawet dotykac myszki/klawiatury.

No ale to PC gaming, zawsze znajdzie sie cos zeby sie dopyerdolic na sile, nie to co perfekcyjne konsole dajace falszywe poczucie elitarnosci i mityczne fellatio :).

No ale chu... wracam grac na PCie i czekam az szef kuchni podgrzeje TLoU bo PS4 mi wkrotce kurzem zajdzie.

Edytowane przez Bansai

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 662,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Veteran game designer Tomonobu Itagaki has provided a new update on Devil's Third, confirming that he will "finally reveal" the long-awaited third-person shooter "this year".

"As already announced, we'll finally reveal 'Devil's Third' this year!" Itagaki wrote on Facebook. "You can see that we've upgraded our title logo. I wanted to go for the metallic feeling of the Breitling that I love so much. But I don't really wanna tell you exactly why, sorry ;D"

Devil's Third was first announced under THQ back in 2010, but its fate was left uncertain following the publisher's closure in 2013. The rights to the game were reportedly returned to Itagaki and developer Valhalla Game Studios in mid-2012.

A new publisher for the game has yet to be announced.

YES. Ja czuję że to będzie coś dobrego. Wyczuwam jakieś w końcu dobre, skillowe multi. Tutaj nowe logo:

1912082_1408157252781722_1658992595_o.jp

Mam wrażenie, że to Microsoft podłapał tę grę. Rynkowi potrzeba takich prawdziwych japońskich gier. Logo wyebiste.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

konsole włącza się słowami "Xbox On" nie trzeba nawet dotykać konsoli, pada, klawiatury - next gen i higiena XXI wieku

Opublikowano

No faktycznie - to pokazałeś pokój w domu gracza. :turned:

To byla ciekawostka. Po za tym po co wrzucac pokoj gracza pc skoro i tak sie przy(pipi)icie ;) Dirty console peasant zyja w latach 90 gdzie pc nie mozna podlaczyc do tv i gra sie na plytach. A nawiasem mowiac to pokoj konsolowca ktory wrzucil Waldusthecyc jest tak samo ''pokojem gracza'' jak to co ja wrzucilem.

Edytowane przez Zaqair

Opublikowano

konsole włącza się słowami "Xbox On" nie trzeba nawet dotykać konsoli, pada, klawiatury - next gen i higiena XXI wieku

Pecety mają niepodważalną zaletę personalizacji. Niektóre reagują tylko na wulgarne okrzyki i bomby z pięści w blaszaną budę.

Opublikowano

benny_drives_160_inch_curved_rear_screen

ale czad :|

Opublikowano

Śmieszne jest to pisanie o graniu padem na pc. Podłączyć może i można, ale co dalej? Pierwszy szrot dostał rroda i wylądował na śmietniku, a akurat wychodził Mass Effect 2. Miałem wtedy nowego laptopa, to go podłączyłem do tv, kupiłem klucz na allegro, instaluję, podłączam pada i co? GÓ*NO! Gra padów nie obsługuje - podobnie jak 99% strategii, rpgów, szuterów, indyków i staroci z promocji na steamie. Jedyna okazja, kiedy pc peasants mogą skosztować prawdziwego komfortu grania, to porty gier z konsol, a i to - co pokazuje przykład Mass Effect - nie zawsze.

Edytowane przez Iras

Opublikowano

A teraz sobie wyobrazcie ze wreszcie mama godzi sie zeby blacharz postawil komputer na podlodze obok TV, podlacza go, do godzinki zejdzie az dżifors zalapie ze TV to nie monitor, pare sterownikow, odpalenie takiego BFa na 37" i zaglebienie sie w miodzie nazywanym consoles experience. I nagle (pipi) pobudka, head z dupy bo serwer z cziterami lub druga prawdopodobniejsza wersja to taka ze przeciez szans z myszka sie nie ma grajac na padzie.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Śmieszne jest to pisanie o graniu padem na pc. Podłączyć może i można, ale co dalej? Pierwszy szrot dostał rroda i wylądował na śmietniku, a akurat wychodził Mass Effect 2. Miałem wtedy nowego laptopa, to go podłączyłem do tv, kupiłem klucz na allegro, instaluję, podłączam pada i co? GÓ*NO! Gra padów nie obsługuje - podobnie jak 99% strategii, rpgów, szuterów, indyków i staroci z promocji na steamie. Jedyna okazja, kiedy pc peasants mogą skosztować prawdziwego komfortu grania, to porty gier z konsol, a i to - co pokazuje przykład Mass Effect - nie zawsze.

Pad od ps3?czy xbox 360? Od czasow big picture wszystkie duze gry obsluguja pada. Tylko CoD podobna pada nie obsluguje ale to pazernosc Acti bo dopiero w ktorejs czesci wywalil obsluge pada.

Opublikowano

do godzinki zejdzie az dżifors zalapie ze TV to nie monitor

schodzi na to aż godzina? Pff a ten plebs dalej broni pc...
Opublikowano

Wyobraziłem sobie właśnie Jajczesa siedzącego na śmiesznym krzesełku z IKEA (a to kawał luja przecież), skulonego jak jakiś zmutowany, prehistoryczny suseł, a ostatecznie doprowadzonego do szaleństwa, sadzącego potężne bomby w zdeformowany, blaszany kadłubek, który kiedyś był komputerem klasy PC (tj. zanim wypierdoliło błąd na ekranie).

PC gaming? Not even once.

Opublikowano

je.bać pecety.

skoro już to ustaliliśmy, a jedyny argumentem blacharni jest wklejanie videowalla z biblioteki gdzieś w USA, przejdźmy do meritum. Czy ktoś się orientuje kiedy M$ zamierza wydać konsolę nowej generacji? Bo jeżeli przedstawiałaby podobną jakość do PS4 + jakieś dobre exy to chyba chętnie bym się skusił. Bo w sumie miejsce jest:

PS2 vs XBOX 

PS3 vs XBOX360 vs XBOX ONE

PS4 vs ???

macie jakieś plotki?

Opublikowano

Tygodniowa sprzedaż konsol globalnie (do 22 marca).

PS4 - 220 tysięcy.

3DS - 120 tysięcy.

Xbone - 112 tysięcy

Vita - 65 tysięcy (moze jest jeszcze szansa dla tej konsoli ;) )

Wii U - 39 tysięcy :(

W USA też PS4 wygrało, o całe 14 tysięcy sztuk. W Europie - 72 tysięcy PS4, 20 tysięcy Xbonów..

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Skandal! Jak to mozliwe ze ps4 wygrywa skoro nie ma gier? A moze poprostu xboty kłamią i trolluja w złej wierze?

Opublikowano

Hahah przestańcie, jest zbyt śmiesznie xD

Kładziecie pod TV skrzynki z chińskiego plastiku które nie potrafią odpalić gry w wysokiej rozdzielczości, wstajecie żeby sobie płytki zmieniać w napędzie który i tak prędzej czy później się zepsuje, nie macie już argumentów o braku awaryjnosci konsol bo ciągle coś się psuje jak nie na PS store i w sofcie to w grach, nie ma już "wkładam płytę i gram". Biblioteka atrakcyjnych gier ogranicza się do kilku tytułów na generacje z czego większość i tak się przechodzi raz i rzuca w kąt bo coś takiego jak "replayability" w kontekscie tych exów ma miejsce tylko dla ludzi zbierających pucharki.

Paroby czują się elitą chociaż tak naprawdę na ich sprzęt szkoda pieniędzy.

Albo nie tak, dajcie mi przykład co mi mają do zaoferowania konsole? Walduś zrób coś, byłem klapkiem tyle lat, przekonaj mnie czymś żebym wrócił  :teehee:

Zaznacze tylko że komfortem grania z padem na kanapie mnie nie przekonasz bo tak właśnie gram obecnie a przy biurku odpalam tylko FPSy, strategie i internet.

Wogóle poziom niektórych idealnie podsumowuje cytowanie w tym temacie Tedego. No litości  :no:

Edytowane przez UberAdi

Opublikowano
Albo nie tak, dajcie mi przykład co mi mają do zaoferowania konsole? Walduś zrób coś, byłem klapkiem tyle lat, przekonaj mnie czymś żebym wrócił  :teehee:

Exy...?

Opublikowano

Idź grać Adi w killera graficznego DayZ w 1080p i 60 fpsach.

Opublikowano

Xbone jest takim dreamcastem naszych czasow, z tym ze w przeciwienstwie do dreamcasta nikt go za kilka lat nie wspomni z lezka w oku, tylko powie: "no byl przez chwile taki niewypal".

Opublikowano

Walduś zrób coś, byłem klapkiem tyle lat, przekonaj mnie czymś żebym wrócił  :teehee:

pograsz ze mną w multi jak za dawnych lat. I CO TERAS?!

Pograsz jak Pan i Władca na Krańcu Świata - nie będzie w trakcie gry "o Panowie bo mam error", "ej ile masz fpsów? około 42. 42??????????? BEKA Z TYPA JA MAM 60 WYPYERDALAJ Z SERWERA. "You were kicked by admin with no reason"".

Nie nie, na nadkonsoli mamy śmiech, toczenie beczuni, fun z gry. To oferuje PS4. 

Kiedy wracasz?

Opublikowano

Granie na PC umarlo w momencie kiedy wyszlo H-L2 i mimo posiadania plytki gruby kazal ssac calosc ze stima.

Jesli dojdzie do sytuacji, ze na rynku nie bedzie juz zadnej konsoli z mozliwoscia umieszczenia w niej fizycznego nosnika to pyerdole to hobby.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.